Bebelusi de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmi spune:
Foarte frumoase sunteti in pozele din parc !
Bebelusii, ca niste papusele, sa va traiasca !
Venim si noi peste doua saptamani, daca va mai intalniti.
Ioana, pot sa te sun pe tine pe mobil? Ca in Romania nu o sa am net, si nu am cum sa stiu ce puneti la cale. Am admirat mama si fiica imbracate (cam) in aceeasi culoare![]()
Fabiano m-a innebunit azi noapte, e prima data cand nu a vrut sa adoarma. Cum il puneam in pat, cum incepea sa planga
. Ce-o fi asta? S-o ivi vreun dinte?
Sunt chiauna de somn.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05)
BiuMil spune:
sunt si eu pe aici... il astapt pe Milan sa se treazesca sa mergem in parc. Poate ne intalnim cu Laura si cu bb Mario.
reusita zilei de azi: branzica! din cantitati (foarte)aproximative, si fara sa imi fi insusit prea bine tehnica....am reusit! o fi fost norocul incepatorului???!
le pup si eu pe fetele pe care le-am vazut ieri..si sper si eu sa fim mai multe data viitoare!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Hildegard spune:
Unde sut pozele de la intalnire, ca nu la gasesc?
Am o mare rugaminte.
Mucii astia asa de mult dureaza, ca m-am saturat deja?
nu tuseste, nu stranuta, are numai muci...mai ales de dimineta pana spre dupa amiaza....trebuie cam din 1h in 1 h sa trag cu aspiratorul.
pot sa-l scot afara asa?
si sa-l imbaiez? Aseara nu i-am facut baie.
panadol nu i-am mai dat decat 3 zile (tot la 8 ore 4 ml)....i-am mai dat ieri o singura odata 3 ml.....ca are muci. Sa-i mai dau?
In rest el se simte bine, rade, se joaca.
A dormit ieri cu mine in pat de la ora 8 pana la 10 azi dimineata cu pauza de vreo 3-4 ori de titi.
Asa e normal cu mucii asta?
Va rog care stie sa-mi raspunda!

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
locca spune:
Se pare ca nu
. Eu il astept pe Matei sa se scoale. Si el a adormit mai greu aseara, era inca excitat dupa ziua de ieri. Asa ca acum mai trage un somn zdravan.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Bianca felicitari pentru branzica! si mie cand mi-a iesit prima oara eram asa de fericita de zici ca cine stie ce trufe flamboaiate facusem ![]()
Carmi o fi fost luna plina azi noapte ca si Luca m-a facut de cap
sau dupa cum bine zici, apare vreun dintisor buclucas
Veronica pozele sunt in albumul comun de pe yahoo. Cu mucisorii poate sa dureze si o saptamana, inarmeaza-te cu rabdare, bine ca e ok in rest. 
BiuMil spune:
Hilde...pe prima pagina a capitolului, unde sus unde scrie "noi....", apesi pe "noi"
cu mucii, nu prea stiu ce sa zic, ca nu am avut deloc, insa prima noastra pediatra ne-a spus ca nu e prea bine sa insistam (cumparasem eu o pompitza si vroiam sa stiu cum se folosesta)...ca se poate irita mucoasa, daca nu e iritata deja...o tehnica mai putin invaziva ai incercat? cu apa de mare sau ceva asa?
bafta!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Simo74 spune:
Ruxandra sa inteleg ca Luca n-a fost singurul caruia ii zbarnaiau bebelusele prin creieras ![]()
tangerine spune:
biumil: covoare la mobexpert sau la etaj 4 in cocor stiu eu
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze