Bebelusi de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata dragutelor

am vizionat pozele.... ma fetelor, va invidiez si imi vine sa cind va vad asa frumoase si cu copii si in parc. Super ca va puteti intilni. Eu trebuie sa merg singura sau mai merg cu o verisoara care are un baitel de 12 luni fara 3 saptamini si cam atit, dar de iesit iesim chiar daca e sa mergem singure. pe asa o vreme nici nu se merita sa stam in casa:)

Tonia si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine numai ca eu astept de lunea trecut sa se intimple ceva ca seara imi adoarme tare greu in sensul ca se foieste foarte mult, ochisorii ii sunt rosii gata de somn, e maraita, lapte nu vrea chiar daca ii dau sticla, aaaaa si tot de luni a trecut la regim :( Cred ca cedez indata cu atitea schimbari. Nu maninca deloc bine si azi cind mi-am propus sa merg la Dr. cu ea gata maninca de dimineata mai bine.....sincer nu mai stiu ce sa cred sau ce sa gindesc si cum sa reactionez.

imi pare rau fetelor, dar nu am reusit sa citesc din urma, nu ma lasa Maia de loc, vrea sa fiu mereu cu ochi pe ea si sa ma joc cu ea. Ce sa mai zic de treaba....
ma duc sa pregatesc bagajelul pentru iesit afara. Maia doarme prilej f bun de pregatiri si cind se trezeste, hop in carut si afara.
Ma duc sa vad ce a mai aparut nou pe la TCM.

la toate si sa aveti o saptamana super faina si Dumnezeu cu voi

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari fetelor ,noi ieri nu am mai intrat pe acilea ca am fost afara si cind am intrata acasa am fost morti de oboseala

Super intalneala voastra am vazut pozele mamicii ,taticii ,puiutii si carucioare ce dragut
Moki draguta ,mersi de invitatie ,dar o lasam pt altadatanu, se stie niciodata

Cuscraas fi veit eu mancaind pamaintul ,dar avionul a plecat singur nu a vrut sa ma astepte ,sper ca Ana a fost cumintica printre atatia baiete draguti si frumosi si nu la uitat pe Antoine
Roxi eu pina in prezent nu ii dau proteina (carnita ,ficatei ,ou.........)programul lui Antoine este asa:
dimineata 7-8:1 biberon de lapte 150-180ml,11.30-12:piure de legume+piure de fructe si apica ,16-16.30:1 bibe de lapte 180ml,19.30 1 bibe180-200ml lapte +3 lingurite de cereale,22 1 bibe de lapte 150-180ml
Gina chiar ma intrebam ce faci ca nu ai mai intrat,ti_am admirat fetele sint niste papusi
Ioanasa stapaniti cu placere homs cinema si sper sa il folositi nu ca noi care ii mai dam drumul din an in pasti

Tonnia este tare dulce Dinu ,iti spun eu ca sint dinti ca asa era si Antoine a inceput de pe la 4 luni cu aceleasi simptome

revin ca sa trezit manzul si face acolo un scaldal

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Nanadana, esti o dulce ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi! O sa mai astept si eu atunci cu carnita!
Fetelor, ce frumoase sunteti! Si ce bebei frumosi si "moderni" aveti! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi!~
Mama, am vazut in poze ca ii dati afara cu capusorul gol, sau cu cate o sepcuta! Noi avem aproape 6 luni, dar inca mi-e teama sa il scot fara urechiuse acoperite... Cred ca sunt eu mai invechita, nu? Sau super protectiva, ca acum o luna a facut bronsiolita si mi-e teama sa nu racim iar... Voi ce parere aveti?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimneata

A fost foarte frumoooos in parc la intalnire, ne-a placut, mai vrem. Si promitem ca nu mai plangem cand vine Miruna sa ne pipaie .
Laura, lasa ca n-a fost deloc grav ca a adormit Mario in carucior, s-a trezit cand ati ajuns acasa?
Noi am ramas ieri la socrii, am ajuns chiar cand era gata gratarul, asa ca am basculat carne la greu, copilul n-a mai mancat legumele, dar s-a declarat multumit cu lapte, am ajuns acasa pe la 8, mai ca-mi venea sa sar si peste baie.
Mifloricico, a mancat Ana carne?

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aluna.cata spune:

Vad ca pe aici toata lumea e vesela si se bucura de soarele mult asteptat. Si la noi a fost mult soare si am stat afara sa ne saturam de el, pt ca se anunta iarasi o saptamana capricioasa.
Dr. Anya, am si eu o mare dilema cu bebe al meu. Nu stiu daca ma poti ajuta si imi cer scuze ca te zapacesc si eu cu problemele mele, dar vad ca dai o gramada de sfaturi bune. Iata ce se intampla: a venit doctorita pediatru la noi si i s-a parut ca la picioarele lui Catalin al meu exista o diferenta de lungime (micuta). Mi-a zis ca si-a dat seama pt ca la piciorul stang are 3 pliuri, iar la dreptul, numai 2. I-a pus amandoua piciorusele unul langa altul, le-a masurat si a cam "scaldat-o". Nu stiu ce sa fac! As veni la un ortoped in Bucuresti. Stii vreunul bun? Trebuie sa-i fac radiografie in prealabil? Catalin face 6 luni pe 7 aprilie si are 8150 grame. Astept sfatul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna dimineata zanelor!

A fost demential in parc! De abia astept duminica viitoare sa ne strangem si mai multe si sa cotropim definitv Herastraul . Oricum, se uita lumea la noi ca la circ si cred ca se gandeau saracii oamenii si nu se dumireau de fel cum de s-au adunat atatea mamici cu bebelusi de aproximativ aceeasi varsta Traiasca

Dati-mi voie va rog sa o laud pe Miruna! Este incredibil cum merge ea sustinuta de tati sau mami. Si am numarat! A facut 10 pasi! Dupa ce ca e frumoasa de pica mai e si precoce rau!

In alta ordine de idei, sotul meu s-a indragostit iremediabil de Nuka! Citez: "M-a imbigubat rau scorpioanca aia mica!"

Si din ciclul "asa mama, asa fiica" - Ana este cel mai vesel si mai zambicios copil pe care l-am vazut

Cavalerii au fost cu toti la inaltime, da eu scriu mai mult de fete, ce sa-i faci mama de baiat! Cu aceasta ocazie, ii pup pe toti.

Consecinta plimbarii prin parc a fost ca Luca n-a dormit azi noapte. Cred ca avea mustrari de constiinta, ca de, e barbat si i se invarteau prin cap numai bebeluse , dar in acelasi timp se gandea si la Sarah. Asta e, a stat mama lui cu el si i-a explicat ca viata nu e atat de usoara pe cat pare si intr-un final, a adormit fericit

Mergi la inceput

Gina, tare frumusele fetitele tale . Eu as zice sa nu renunti la alaptat, atata cat mai e. Poti incerca cu ceai de fenicul si anason sa mai imbunatatesti productia (parca am citit pe undeva ca in state exista si niste pastile cu fenicul care sunt mai concentrate si dau rezultate mai bune, dar nu mai stiu pe unde am citit).

Mergi la inceput

Tonnia e un dulce Dinutzu si felicitari pentru cele 275g. Asta chiar este un eveniment care trebuie sarbatorit, la mai multe!

Gina ce fete frumoase ai! Cred ca e super fain sa fii mama de 2 zane!

Roxi23 nici noi nu-l scoatem pe Luca fara caciulita, inca. Dar la cat de cald era ieri, il mai lasam cu capsorul gol sa-l vada si pe el soarele.

Mergi la inceput

Buhuhuuuuu! Nu mai e nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Se pare ca nu . Eu il astept pe Matei sa se scoale. Si el a adormit mai greu aseara, era inca excitat dupa ziua de ieri. Asa ca acum mai trage un somn zdravan.

Mergi la inceput