Bebelusi de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Foarte frumoase sunteti in pozele din parc !
Bebelusii, ca niste papusele, sa va traiasca !
Venim si noi peste doua saptamani, daca va mai intalniti.
Ioana, pot sa te sun pe tine pe mobil? Ca in Romania nu o sa am net, si nu am cum sa stiu ce puneti la cale. Am admirat mama si fiica imbracate (cam) in aceeasi culoare
Fabiano m-a innebunit azi noapte, e prima data cand nu a vrut sa adoarma. Cum il puneam in pat, cum incepea sa planga. Ce-o fi asta? S-o ivi vreun dinte?
Sunt chiauna de somn.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

sunt si eu pe aici... il astapt pe Milan sa se treazesca sa mergem in parc. Poate ne intalnim cu Laura si cu bb Mario.

reusita zilei de azi: branzica! din cantitati (foarte)aproximative, si fara sa imi fi insusit prea bine tehnica....am reusit! o fi fost norocul incepatorului???!

le pup si eu pe fetele pe care le-am vazut ieri..si sper si eu sa fim mai multe data viitoare!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Unde sut pozele de la intalnire, ca nu la gasesc?
Am o mare rugaminte.
Mucii astia asa de mult dureaza, ca m-am saturat deja?
nu tuseste, nu stranuta, are numai muci...mai ales de dimineta pana spre dupa amiaza....trebuie cam din 1h in 1 h sa trag cu aspiratorul.
pot sa-l scot afara asa?

si sa-l imbaiez? Aseara nu i-am facut baie.
panadol nu i-am mai dat decat 3 zile (tot la 8 ore 4 ml)....i-am mai dat ieri o singura odata 3 ml.....ca are muci. Sa-i mai dau?
In rest el se simte bine, rade, se joaca.
A dormit ieri cu mine in pat de la ora 8 pana la 10 azi dimineata cu pauza de vreo 3-4 ori de titi.
Asa e normal cu mucii asta?

Va rog care stie sa-mi raspunda!

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Se pare ca nu . Eu il astept pe Matei sa se scoale. Si el a adormit mai greu aseara, era inca excitat dupa ziua de ieri. Asa ca acum mai trage un somn zdravan.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bianca felicitari pentru branzica! si mie cand mi-a iesit prima oara eram asa de fericita de zici ca cine stie ce trufe flamboaiate facusem

Carmi o fi fost luna plina azi noapte ca si Luca m-a facut de cap sau dupa cum bine zici, apare vreun dintisor buclucas

Veronica pozele sunt in albumul comun de pe yahoo. Cu mucisorii poate sa dureze si o saptamana, inarmeaza-te cu rabdare, bine ca e ok in rest.

Mergi la inceput

Hilde...pe prima pagina a capitolului, unde sus unde scrie "noi....", apesi pe "noi"

cu mucii, nu prea stiu ce sa zic, ca nu am avut deloc, insa prima noastra pediatra ne-a spus ca nu e prea bine sa insistam (cumparasem eu o pompitza si vroiam sa stiu cum se folosesta)...ca se poate irita mucoasa, daca nu e iritata deja...o tehnica mai putin invaziva ai incercat? cu apa de mare sau ceva asa?

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxandra sa inteleg ca Luca n-a fost singurul caruia ii zbarnaiau bebelusele prin creieras

Mergi la inceput

stie cineva un magazin de coavoare faine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

biumil: covoare la mobexpert sau la etaj 4 in cocor stiu eu

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

merci Ramona...

Mergi la inceput