Bebelusi de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 13
Anya20 spune:
Am vazut pozele. Frumoase, dar nu se compara cu realitatea (pe care eu am avut onoarea sa o vad ieri
). I-am reperat si pe Mario si Matei, impreuna cu mamicile.
roxi23 - eu o scot pe Anya cu capul descoperit cam de o saptamana. Ieri in parc a stat in body, sarafan si dres. Nu vreau s-o invat prea sensibila. In plus, daca mie mi-e cald, ii este si ei.
Referitor la incuscreala, m-as invoi, ca ai un baiat frumos ca un printisor, doar ca Anya este "data" lui Stefanel (din promotia nov.-dec. 2005), pe care se pare ca il iubeste in taina (si el pe ea
). Oricum, apreciez gestul.
Vero - daca n-are decat muci, nu-i nici o problema. Daca era ceva grav, se arata pana acum. Poti sa-l scoti afara si sa-i faci baita deseara. Panadol nu cred ca tre sa-i mai dai.
aluna - tre' sa-l aduci pe bb la un consult de ortopedie pediatrica (la Sp. Marie Curie - fost Budimex sunt medici f buni; nu-i face radiografie inainte. Mai bine te duci la dr. Mircea Stamate si-i face ecografie de sold; nu stiu unde mai lucreaza dumnealui inafara de Budimex - cred ca la Medlife, dar stiu fetele si cred ca-ti vor raspunde - sau da-i o cautare pe google).Dr. Stamate nu este chirurg, dar macar daca-i face eco isi da seama daca e ceva.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
flavia2904 spune:
Am vazut si eu pozele
.Super bebei, super mamici si tatici.Ce bine ca va puteti intilnii . Puteti sa-mi dati si mie parola de la adresa comuna,am aflat citind pe aici ca poze mai sint in adresa comuna,dar nu stiu sa intru in ea. La pireul de legume puneti ulei de masline? Daca da ,cit? Ajuta oare la constipatie uleiul de masline?.Dar prazul? Cam cit praz sa pun la mixat ca sa-si faca efectul?
Azi stam in casa,afara ploua,asa ca pot sa mai citesc ce-ati scris.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
mimsi spune:
Biumil, mai gasesti covoare la et 1 in Victoria (100% lana, de Cisnadie)
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
b_irina_c spune:
Flavia eu pun o lingurita de ulei de masline. La sfarsit a.i. sa mai dea doar intr-un clocot.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
Simona, Bianca, merci pentru raspuns.
Am vorbit cu Dr. noastra si ne-a zis sa luam solutie oftalmica de Genta...ca e iritata mucoasa. uite, de cand i-am pus cate 2 pic in fiecrae nara e mai bineeeee
.
am stiut eu ca ceva nu e in regula cu mucoasa asta...
Anya 20 mercic pentru raspuns

asta e....ne trece.
va tucalesc pe toate
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
diana_n spune:
Azi Petrut implineste 6 luni !

Tot 6 luni fac Ioana Catalina si Mathieu Petru, sa creste mari si frumosi!
La Multi Ani pentru Maria Alexandra, Victor Alexandru, Andrada Natalia.
Ce-a mai trecut timpul....
Ma grabesc sa ies la cumparaturi, ca vreau sa-i fac un tort.
Foarte frumoase pozele din parc, toate mamicile si toti copiii arata grozav
Diana si Petrut (3 oct 2005)
ege spune:
avem gauri in urechi

in sfarsit azi am fost si i-am facut gauri in urechi,cu pistolul.a plans putin si gata.noroc cu sotzul care a intrat el cu ege.
sper sa nu avem probleme.
azi mrgem sa facem si infanrixul de 6 luni.oare are ceva daca fac si vaccinul azi???
la multi ani bb sarbatoriti azi

voi recupera din urma,daca pot
nu stiu ce sa mai fac cu ege ca se constipa si face kk la 3-4 zile.
e normal???
pup.tinetine pumnii azi,pls
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Antoanela23 spune:
Buna fetelor,
Diana, sa-ti traiasca Petrut, am vazut pozele si e un scump frumusel si zambaret.
La Multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei, Ioana Catalina, Mathieu Petru, Maria Alexandra, Victor Alexandru, Andrada Natalia, sa fiti sanatosi si iubareti.
Am vazut pozele de la intalneala, super-super toata lumea, mai ales bebicii , mamicile (frumoase rau, toate), taticii, carucioarele, hainutele, vremea, etc. Ce frumos ca v-ati vazut, sper sa faceti intalneala si cand venim noi in Bucuresti.
Eu dau dintr-una in alta, aproape am scapat de raceala ca azi dimineata m-am trezit cu pete rosii pe corp si in jurul ochilor. Dr a zis ca poate fi de la ceva ce am mancat si ca ar trebui sa treaca de la sine, oricum nu-mi poate da medicamente anti-alergice.
Hai ca va pupez, ma duc sa ma mai fac ca muncesc si azi,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Hildegard spune:
DIANA, La multi ani Petrut!

Ege felicitari pentru gauri in urechi. Cred ca esti mandra de fiica ta!
Cum arata cerceii?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter