Bebelusi de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_n spune:
Ege, Anto, Veronica multumim frumos![]()
Gina_M si la mine s-a micsorat lactatia, asa ca o tratez cu www.mommysthinkin.com/mother%27s_milk_tea.htm" target="_blank">ceai si capsule de Fenugreek . www.breastfeedingonline.com/fenugreek.shtml" target="_blank">Aici gasesti informatii cum sa le iei si cand sa te opresti (cand transpiratia miroase a maple syrup). Pe toate le gasesti in magazinele cu produse naturiste.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Nanadana, cred ca ai dreptate, parca simt un dinte, ma inteapa la mana dar nu se vede nimic.
Simo, 
Parca prazul nu se paseaza, nu stiu cine intreba.
Hilde, i-ai dat cu solutie oftalmica in nas?
sofia_misicu spune:
La multi ani sarbatoritilor: Petrut, Ioana Catalina, Mathieu Petru, Maria Alexandra, Victor Alexandru, Andrada Natalia!!!

Sa cresteti mari frumosi, sanatosi si grosi la punga!!
A fost foarte frumos la plimbare si foarte instructiv. Ca imi pare foarte rau e ca tot Bucurestiul era acolo si am fost nevoite sa ne retregem intr-o "padurice" si sa stam in picioare toata plimbarea.
Ii multumim lui Jimi al lui Simo pentru aprecieri. Adevarul e ca fata mea stie sa cucereasca barbatii. Intr-un grup mix,zambeste intotdeauna masculilor. Nu e genetic dar ne bucuram, macar ea sa aiba mai mult succes...
Sa va spun cateva cuvinte despre copii: Miruna si Mario au fost argintul viu. Au gustat din toti copiii de la intalneala cu o pofta incredibila. Miruna ne-a facut o demonstratie incredibila de cum stie ea sa mearga. Niste copii atat de veseli ca ti se umplea inima de bucurie. Moki, Ioana, cred insa ca la sfarsitul zile picati late.
Nuka si cu Luca au fost filozofii grupului, cei care isi pastreaza energia pentru lucruri mult mai importante (gen somn, mancare). Nu ziceau nici da, nici ba.
Ana e cea mai zambicioasa si prietenoasa. Cum te uitati in directia ei, fara sa ii zici nimic era cu gura la urechi. Dar daca ne uitam la mama ei, ne dam seama si de ce.
Milan si Matei erau cam rusinosi. De Matei ne-am dat seama ca e cam intimidat de fete, sau se lasa mai greu cucerit. Incerca Miruna sa il guste dar nu se lasa. Milan m-am uimit. Daca puteti sa va imaginati ce forta pot avea niste falci cat sa ii traga gurita in jos, e un dulce
Per total sper sa se repete intalnirile acestea cu tot cu mamici, tatici si bebelici! Carmi, te asteptam!
Sofia si Nuka 02.11.2005
locca spune:
Sofia, super descrierea. Sper ca Matei se lasa greu cucerit
. In apararea lui pot spune ca nu mai vazuse un bebelus atat de aproape pana ieri. O mai vazuse pe Ana dar au comunicat din ochi fiecare in caruciorul propriu.
Eu n-am mai vazut atata lume in Herastrau pana ieri.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
roxi23 spune:
Felicitari pentru dintisor(tonnia); felicitari pentru cercelusi(ege)
Mai e careva pe aici?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
parpalak spune:
Dragi mamici,
O mamica de "virsta" voastra s-a ratacit la noi, golanii care-n mai facem 3 ani! Nu se prea descurca ea p-aici pe forum (voi de exemplu, n-aveti anul nasterii in titlul subiectului :) ) - ce ziceti, ii dati o mina de-ajutor?
pumuklii, pe unde esti? ASTA-i subiectul! :)
Va pupa mama si s-aveti o primavara frumoasa!
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
roxi23 spune:
Pentru ca vad ca sunteti dragute si, cu toate ca sunt noua pe aici, mi-ati raspuns la intrebari, va mai cer o parere.
am observat ca daca ii dau baietelului meu morcovel (pure), nu il digera, adica am observat in pampers kk cu bucatele de morcov. de aceea am incetat sa ii mai dau... Ii pun morcovel doar in supica, dar ft putin... Aveti idee de ce? Alte reactii nu are... Este vesel, are 8 kg la cele 5,3 luni... Sunt tare nedumerita ce poate fii...
ANYA, asta e...daca v-ati incuscrit deja...suferim si noi un pic...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
sofia_misicu spune:
Roxi, la noi morcovul nedigerat (din supa) e la ordinea zilei. Zici ca a trecut ca prin branza, e la fel cum a intrat. Nu iti face griji, organismul isi pastreaza cat are nevoie, restul il da afara. Anya, corecteaza-ma daca gresesc!
Tonnia, felicitari pentru dintisor si pentru cele multe grame mult asteptate!
Pumuklii bine ai venit! Noi suntem septembrie-octombrie 2005! Aici domiciliezi? Da-ne datele copilului si te trecem in lista.
Pauza ca va schimb!
Sofia si Nuka 02.11.2005

, vinnnnnnnnnnnnnnn !!!
(20.10.05)