Bebelusi de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

IRINA 81 merci; esti dulce! Am incercat sa intru in profil personal, dar nu vad nici un PM...Hai ca aveti parte si de o membra batuta in cap...da' las ca ma fac eu mare!
Pupici!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

ANYA 20 , ai o fetita ft dulcfe si scumpa! Vrei sa ne incuscrim?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by mimsi

Salutare! Sa va fie de bine intalneala, v-ati ditratara, nu gluma! Si noi de doua zile umblam brambura prin oraj, ne-am cam dat kilometrajul peste cap.
Gina, ti-am admirat fetele, sunt superbe, sa creasca mari si sanatoase, ca de frumoase treburile sunt aranjate. Si catelul e mortal. Da' am si eu o intrebare: tu unde erai cand tati a conceput-o pe Jessica?

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Misi Ma bucur ca-ti plac fetele mele,multumesc de urari.
Catelul este al parintilor si se afla la noi doar pentru cateva partide de joaca cu Rebecca.
Vom cumpara si noi unul,insa va fi dintre aceea care sunt Hypoallergenici and non-shedding.
Referitor la intrebare:Spune-mi te rog ce-ai vrut sa zici prin ea,caci logic gandind este limpede ca eram impreuna lucratoare cu el.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!
Multumesc ca v-ati uitat la poze!

Mai fetelor, si-a bagat o masa noaptea, pe la 2-3, asta de 2 nopti. Nu sunt sigura ca interpretez bine, ca i-e foame, adica se trezeste si daca pana acum adormea instantaneu cand ii bagam suzeta, acum se tot foieste si scanceste. I-am dat lapte si a mancat, apoi a adormit bustean. dar eu stiam ca in jurul varstei de 6 luni ei mai toti renunta la masa de noapte, nu? Pe de o parte ma bucur ca mananca, pe de alta nu-mi convine, ma intelegeti, nu?

Cum faceti voi cu masa de pranz cand stati toata ziua pe afara?

editez: a avut niste crize de plans zilele astea....daca nu-i apar dintii in urmatoarele 48 de ore nu stiu ce sa mai cred. Nici pe vremea colicilor nu a fost asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata...haidetzi la vizionare ca am pus eu cateva poze in albumul "Herastrau 2 aprilie" ! vor mai urma si altele...

tonnia, in legatura cu masa de pranz, noi iesim in parc dupa ce mancam. si noi mai papam inca noaptea.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Wow, ce-a fost la intalnire!!!!!!!! Super! Ati umplut parcul! Ce copii frumosi!

Dinu a luat 275 de grame in ultima saptamana!!! Fara cereale..Asa ca: mamici de nemancaciosi, sariti pe carne! Vor fripturi astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata,
a-ti fost destul de multe la intalnire,toti bb sunt dreagalasi unul mai frumos decat celalalt nu stiem la care sa ma uit

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by Gina M
Referitor la intrebare:Spune-mi te rog ce-ai vrut sa zici prin ea,caci logic gandind este limpede ca eram impreuna lucratoare cu el.

POZE NOI

N-ai zice, seamana cu el (cel putin in poze) bucatzica rupta!

Fetele, am vizionatara pozele. Super poze, super bebei! Data viitoare sper sa ne aratam si noi.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata!
Sa va fie de bine intalneala!! Ma oftic ca nu am putut veni si eu...

Ioana bafta l;a serviciu!!!

Mifloricica nersi de raspuns! Ma descurc eu pana la urma, mersi ca te-ai oferit !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutari si voiam sa zic La multi Ani da vad ca nu e nici un bebeu pe lista pe data de 4-sper sa nu ma insel

voiam sa multumesc Ioanei pentru partida de pipaieli-a fost super; imi cer scuze daca a durat prea mult da nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul; alin a zis ca trebuie sa o mai repetam-si cu alti bebei daca sunteti disponibile in weekend- pentru ca MAria s-a distrat la culme (de unde la inceput voia sa ma trimita singura); [cred ca ar merge cu mine si la broebeck mountain daca l-as putea convinge ca e spre binele lu fi-sa :)]; ioana ai o familie super si ne-am simtit foarte bine

pentru cei interesati poza cu tabloul productie proprie: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaoros/detail?.dir=3ca7&.dnm=b1aa.jpg&.src=ph

A, da si Ioana servici usor- oricum o sa-ti ia cateva saptamani bune sa te readaptezi

noi nu am ajuns in parc pentru ca am fost convocati la o masa fulger de catre parintii mei; da am admirat frumusete de poze cu mamici si bebici

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput