Bebelusi de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 9
Carmi spune:
Ce frumos ca ati facut gasca in parc!
Asteptam poze !!!
Noi, cumintei, acasa, feriti de ´stihiile vremii´...oare cand o iesi soarele si la noi?
Mai am 10 zile si voi fi la Bucuresti, iuhuhuuuuu !!!
Fetelor, faceti traditie din intalnirea de duminica in Herastrau?
Ca peste doua saptamani ma bag si eu in seama daca e asa...
Ioana, vazut Miruna cu palariuta,
placut mult. Eu n-am curaj inca sa ma bag la asemenea articole, noi tot cu caciulile de iarna ne fotografiem...
O seara buna !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05)
godzila spune:
Irina81 un
sa treaca mai repede.
Pana la urma nu am reusit sa vin nici la intalnirea asta. Mi-a tras cumnata-mea tzeapa...mi-a zis ca ma duce ea cu masina
.
Tonnia e foarte dragut baietelul tau. Si mie mi-a placut cum se uita ghidus de dupa gluga.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Antoanela23 spune:
Gata, am rezolvat burtica ![]()

.
Am uitat sa va spun, eu sunt la serviciu acum.
Ioana, bafta si reintoarcere cat mai lina in campul muncii, bine ca macar ai gasit bona ok.
E naspa rau, eu lucrez de o luna si inca nu mi-am intrat in ritm.
Asteptam poze de la intalneala, sa va fie de bine, cred ca a fost tare haios si placut.
Sper sa va vad si eu in luna mai-iunie cand venim in tara, puneti bazele unei traditii pana atunci.
Cum zice verisoara Carmi, noi tot in toale de iarna ne imbracam, cu lucrusoarele subtiri si manecute scurte mai asteptam, desi acum numai asa ceva gasesti in magazine, vremea inca nu ne permite astfel de "extravagante".
Fetele, se poate sa puneti deoparte un DVD minune si pt diaspora belgiana, se ofera cineva? Promitem sa ne revansam.
Va pupacesc,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
Buna seara tuturor!
Am ajuns si eu astazi in Herastrau si le-am vazut pe fete, dar n-am apropiat copilul prea mult de ceilalti bblusi. Din pacate toata lumea era in forfota si n-am apucat sa va cunosc pe toate. Am remarcat insa puisorii care sunt foarte draguti (Ana Maria - care are niste okisori frumosi albastri, Nuka - cu obrajorii ei pufosi de-ti vine s-o mananci, nu alta, Miruna - care mi-a rezervat onoarea de a o tine in brate cateva secunde, Luca - i-am transmis norei Sara ca e un bb dulce si bucalat, Milan - care dormea si n-am putut sa conversam; i-am vazut si pe ceilalti insa nu i-am identificat - sper sa nu se supere mamicile, ca ne mai vedem - astept poze, sa ma dumiresc). Cand m-am uitat la Anya mi se parea cel mai mic copil, desi are 7 kile. Toti bucalati si rotunjori, o minunatie, ce mai. Ar fi chiar pacat sa nu ne intalnim mai des.
Vera - iar nu ne-am intalnit; da' las' ca nu-i timpul pierdut.![]()
roxi23 - ti-au raspuns fetele cu scaunelul (Miflore, Irina81)
Irina81 - ma bucur ca esti mai bine cu degetul.
Ioana - multumesc pt info despre palariuta. Am vazut-o si live.
Nadina - in we chiar putem sa ne vedem. As fi incantata sa-l vad pe Serban.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
roxi23 spune:
Seara buna fetelor!
Ma bucur ca v-ati simtit bine in parc! Poate o sa venim si noi data viitoare, cu toate ca este cam departe de noi, iar auto nu posedam deocamdata... Poate luna asta da Domnul si ne luam si noi, ca tare greu e fara...
IOANA 75, AM TRIMIS MAIL PE ADRESA COMUNA! Astept, cand ai timp, mail cu parola. Merci frumos! Apropos, habar nu am cum sa fac sa apara si la mine PM...
NANADANA, MADDY77 astept raspunsurile voastre, bineinteles cand aveti timp de palavragit! Pupici
In seara asta...nu mai aveti chef de dans?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
Gina M spune:
Buna fetelor,
Imi mai fac si eu aparitia,ca deja cred ca ma credeti "moarta",asai?
Ei bine traiesc si va mai tot citesc din cand in cand insa,in ale scrisului nu am nici o sansa sa tin pasul cu voi.
Ce frumos si bine este ca aveti posibilitatea sa va cunoasteti si chiar sa impletiti prietenii!
V-am vazut pozele de la intalnire si mi-au placut tare mult...
V-ati schimbat mult dupa nasterea bebelusilor!
Intr-o zi poate voi avea si eu posibilitatea sa cunoasc cateva dintre voi.
Cat despre noi, va pot impartasi ca suntem bine ,si ma declar o femeie,sotie si mamica fericita.
Iubesc si sunt iubita
Fetitele ne sunt bine si fac progrese corespunzatoare varstei.
Jessica este un bebelus tare cuminte. Rebecca in schimb este o nazdravana si jumatate
.
Ne distram de minune cu ea ![]()
In ceea ce priveste sanatatea micutei Jessica,am inima plina de multumire si recunostinta fata de Dumnezeu, pentru ca ne-a daruit o fetita plina de sanatate.
Pana acum nu s-a imbolnavit niciodata.
Cu alaptatul in schimb stau mai slab in ultimile zile ![]()
Nu prea mai este laptic desi mananc corespunzator si nu stiu ce sa fac! Sa ma opresc, sau sa caut ceva metode de imbunatatire?
Voi ce ziceti? Ce este de facut? Cate dintre voi mai alaptati?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

POZE NOI
mimsi spune:
Salutare! Sa va fie de bine intalneala, v-ati ditratara, nu gluma! Si noi de doua zile umblam brambura prin oraj, ne-am cam dat kilometrajul peste cap.
Gina, ti-am admirat fetele, sunt superbe, sa creasca mari si sanatoase, ca de frumoase treburile sunt aranjate. Si catelul e mortal
. Da' am si eu o intrebare: tu unde erai cand tati a conceput-o pe Jessica?
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
irina81 spune:
quote:
Originally posted by roxi23
Apropos, habar nu am cum sa fac sa apara si la mine PM...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
quote:
Originally posted by irina81
Roxi,adresa comuna este pe yahoo mail unde te inscrii cu userul septoct2005.Parola o vei primi de la una dintre noi,dar mai intai activeaza-ti mesajele private.(vezi meniul din partea de sus stanga a paginii)
Irina siMatei-Cristian (1.sept.2005)
Roxy23,i,iti trimit si eu mail de pe adresa comuna cu parola,dar mai sus este explicatia pt PM.

Alina,

Gina,la mine are efect carnea pentru lactatie.Incearca si cu ceaiuri pentru stimulare.Cu cat il pun mai des la san cu atat vine mai mult lapte.

Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Dana_ch spune:
Wow...intalneala iara?....sa va fie de bine.
Noi am fost la gratar,ce ia placut bb la iarba albastra,un timp frumos cu un soare de na-am si bronzat putin,ca toata lumea ma enervat ca e prea subtire imbracat cipilul....dar daca mie imi era cald ...oare lui nu?
Miflore mersi a fost bun gratarelul.
Poze cu
Lucas
Anya20 spune:
Tonnia - l-am admirat pe Dinu. E un dulce.
Vera - ti-am admirat pozele de la nunta. Cred ca v-ati simtit tare bine in mijlocul naturii. Te felicit pentru originalitate.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)