FIV - 68
Raspunsuri - Pagina 4
saftoiu_gina spune:
KLA tu ce mai faci,te simti bine ? Sper sa am o zi buna pe data de 13 .
Fetelor va imbratisez si va pup pe toate ,fara exceptii, pentru toate incurajarile pe care le-am primit din partea voastra.

Liana30 spune:
slavmih nu vreau sa te dezamagesc..dar trebuie sa te pui serios pe tratament..tratamentul cel mai bun!!!!depinde de la caz la caz...e posibil sa dureze o luna..doua...pana trece!!!multa bafta!!
gina stai cumintica..io inca tin pumniii!!!
Mirga daca nu poti sa apari nu'i bai...stai cumintica ca io sunt sigura ca totul a fost bineeee!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
slavmih spune:
Liana30 o sa merg la medic ca sa-mi dea tratament. Sper sa scap destul de repede ca sa-mi implinesc visul de a avea un copil.
Liana30 spune:
GINA 13 este ziua mea norocoasa..asa ca io renunt la norocul care mi se va da pe 13 si ti'l dau tie...bafta multa!!! kla e bineeeeee!!!
slavmih io sper sa reusesti sa scapi cat mai repede!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
il pastrezi pentru cand voi avea eu nevoie..da..da...acuma nu...foloseste'l tot..ca mai ramane si pt mine ...
"Nimic nu-i imposibil!"
saftoiu_gina spune:
Bine, asa sa fie il iau eu pe tot acum si atunci cand o sa ai nevoie stii unde il gasesti.Tu cand ai nevoie de el ,mai e mult?
kla78 spune:
GINA vad ca mi-a luat-o LIANA inainte si ti-a spus ca sunt bine....astept sa gat trat si sa fug repede la dr pt FIV!!!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Liana30 spune:
gina mai am..da nu mult...asa ca ai grija..fi pe faza![]()
kla io ti'o luai inainte cu raspunsul..dar..dar..te rog io mumos..ia mi'o tu inainte cu bebelul
ca vin si io dupa tine..te roggggggg
"Nimic nu-i imposibil!"
Mirga spune:
Buna fetelor.
Imi pare rau pt intirziere dar nu mi-a mers calculatorul.
Ieri am fost al punctie si mi-au scos 4 ovule, iar azi m-au sunat si mi-au spus ca totul e in regula si ca miine sa ma duc la ET.
Acum ma duc sa citesc din urma si revin dupa.
Pupici si multa bafta.
Mirga