Bebelusi de iulie-august 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
Simonaci79 spune:
ufffff, mai ajung si eu la zi vreodata??????
OanaC-
quote:Pai si eu la fel! Si cred ca din aceleasi motive!
Emanuela, eu nu ii dau cereale in lapte deloc; nu i-am dat niciodata
Joker- poate ti-au raspuns si fetele dar daca astept sa citesc tot uit pana la urma! Tetina pt cereale este una cu o gaura mai mare normala sau in forma de y care se deschide cand trage bb ca sa iasa si un lichid mai gros cum este laptele ingrosat cu cereale!
Deny- felicitari pt dintisorul nr 2 si pupici pe manuta vaccinata! Sa nu aiba nici un efect secundar si sa uite repede durerea!
Ema-
quote:Multumim mult! Si sa va treaca repede durerea de dintisori! (oricum tu scapi curand ca in stilul asta in 2 luni aveti toti dintisorii!!!!)
l-am vazut si pe Mario,un scump.
Gia- pipici si felicitari puiului papacios si umblaret! Sa fie sanatos!
Andre_ea- pai si mie mi se pare cam devreme, deci propun sa-l si legi de pat ca sa nu se mai ridice pana la 8 luni!!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Ella- am citit mesajul cu pulpele. Hai sa-ti pov eu cu OPC-ul! Am luat de la cofetaria Parisienne aviz fetelor din bucuresti!!!!! o tarta cu branza si alta cu fructe. Am intrebat-o de 5 ori pe vanzatoare daca e proaspata ca sotul era operta de o sapt si nu puteam sa-i dau vechi. Raspunsul? "Sigur ca da!!!!" Vin acasa, le pun la microunde sa le incalzesc si cand le pun pe farfurie vad ceva alb. Erau viermi vii care se plimbau prin farfurie!!!!!!!!!!! Sa mor, nu alta! Fac reclamatie si dupa 2 luni si multe tel de la mine la ei si invers, mi se raspunde sec " am mai avut si alte reclamatii dar nu avem ce sa le facem asa ca va sfatuim sa va cautati alta patiserie in zona!!!" Spaga sa traiasca! Nu-ti pune prea mari sperante!
Oana-
quote:Si noi facem la fel!!!! Si merge si cand plange in hohote!!! (bine, sunt si mom in care nu tine faza!) Si cu acoperitul fetei facem la fel, noi ii mai punem lucrusoare cand il dezbracam sau cearsaful de pe pat si acum cum il pun in patul mare si-l trage singur pe fata si rade! Si intradevar Eva este tare cumintica! Toti copilasii cred ca plang la imbracat si rad cum ajung afara! Si noi am trecut prin gerurui grele in care ii infofoleam....... iti imaginezi ca la sf eram fleasca si eu si el si de multe ori plecam asa afara ca daca o luam de la inc...... Lasa ca acum vara ii imbracam repede si cres si ei....va fi din ce in ce mai usor! Pupam somnoroasa mica! Foarte frumos mesajul tau cu costurile si dragostea! Adevarul ca nimic nu mai conteaza cand te mangaie si iti zambeste fericit puiul tau!
De exemplu, cind incepe sa maraie, ii ating gurita usor, cu palma, ca sa faca zgomotul acela sacadat (nu stiu cum sa explic ... suna cam ca "abababababa..."), iar ea incepe sa rida . Acum a inceput sa faca singurica asta, asa de mult ii place. Sau chiar daca nu maraie, iar eu ii pun palma mea la gurita, incepe sa zica "aaaaaaaa" ca sa scoata sunetul acela "ababababa"
Simona mamica lui
Simonaci79 spune:
Joker- suntem bine, doar tare obositi! Multumesc ca nu m-ai uitat! Vad ca ai avut spor si fara mine. Chiar meriti o inghetata!
Acusor- sper sa nu mai aveti febra sau ceva si sa treceti cu bine peste vaccin! Pupici si sanatate!
Monai- pai acum tu vrei si ziua si noaptea somn?? Glumesc si eu! Sa stii ca nici Mario nu mai doarme ziua decat o ora si jum in 3 reprize! Si in rest ne plimbam, ne jucam, ne iubim, dar inevitabil mai si maraim!!!! O sa treaca si per asta si o sa va invatati unul cu programul celuilalt! Pupici!
Monica- nu ti-am rasp ieri pt ca nu am gasit pe nimeni la firma sa-mi dea nr de tel si eu nu-l am in agenda. Promit maine sa ti-l spun si sa-ti dau si detalii mai multe despre pret (ser sa nu fi gresit eu cu ceva) Stai linistita ca te rezolva repede de tot! Vb maine! Tot nu ai reusit cu PM? Nici cu mailul?
Yasmari- tu ma binedispui tot timpul cu stilul tau de a scrie!!!!!

quote:Si eu la fel ca tine!!!! I-am luat o graderoba verde si pe la jum lunii ii mai iau una bleu! Si abia astept si eu vara!!!! (la noi credca va veni ceva mai repede dupa cum se anunta!)
Mi-am domnisorit odorul cu niste rochite asa dragalase ca ma invart in jurul lor ca o closca la grauntele de aur, abia astept sa vina vara.
Simona mamica lui
Oana C spune:
Diana, te bat!!!
Vaaaaaaaaaaaiiiiiiiii, ce ne-ai facut!!! Si m-am gindit ca e 1 Aprilie, da' am vazut mesajul tau super serios si m-am gindit ca cine stie ce ti s-o fi intimplat sau te suspecteaza si pe tine sotul de dependenta de DC (asa cum se intimpla la mine) si ai hotarit sa renunti
.
Mi-ai luat o piatra de pe inima. Ufffffffff ....
AND THE OSCAR GOES TO DIANA MIRELA 

Sorry pt statueta, da' nu au Oscare pe-aici ![]()
Simona, mereu m-am intrebat cum stau bebelusii vostri la infofolit pt iesit afara iarna. Ca Eva mea incepe foiala inainte de a-i pune diaperul pe ea ... nu mai vorbesc de imbracat.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Simonaci79 spune:
Yasmari- am uitat1 Sper sa tina faza cu papatul pe masa si sa cadeti la pace si cu scaunul mult dorit!
Albinutzza- pai daca iti faci griji de calciu fol si tu pe post de zeama la papica lapte un timp pana incepe iar sa pape. Si Mario mai refuza bibe seara, si mai radem, mai glumim, mai cantam si papam pana la urma (mi-a luat si o ora sa papam dar asta e....) De dormit, am mai si dormit, ca daca praslea doarme numai afara acum ca iesim mai mult, nu mai pot fura si eu o ora de somn ziua(decat daca ies cu un carut si pt mine si gasim pe cineva sa ne plimbe pe amandoi, ca am cateodata niste mom de somn si cand il vad pe el ca doarme si stiu ce joaca ma asteapta cand se trezeste......) Multumim ca va ganditi la noi!
Joker-
quote:Mario a invatat si e tare mandru de asta! Eu i-l pun intr-o parte si pana sa-l prind si in cealalta l-a si desfacut din prima. Si cand reusesc, pana-i bag bluza pe cap e iar desfacut de tot! Vai de mine!
Fii-miu si-a scos pantalonii singur singurel, de ma tavaleam de ras...halal isprava...de abia reusisem sa il imbrac...ma intreb pe cand isi va scoate si scutecul
Anis- vad a ai gasit o rezolvare si sper din suflet sa merarga si sa doarma din ce in ce mai mult! Succes!!!!!
Dede- stai linistita ca va fi bine! Nu te mai supara ca nu poti schimba nimic acum si eu sunt sigura ca nu ai de ce sa-ti faci griji! Sanatate multa si pupici!
Simona mamica lui
Dianami spune:
Oana, mersi pt. Oscar, desi cred ca mai repede mi-ai da palme, nu
? Sotul ma suspecteaza de oarece dependenta de DC, dar intelege si el, ca omu'
. Dovada: el doarme bustean acum, iar eu bantui pe forum
, greu m-am abtinut 2 zile, n-aveam stare
.
Apropo, si Iulia urla la imbracat. Cum suntem gata si iesim, s-a rezolvat! Te pup! 
Si o veste buna: am luat un nou carucior, sport, tare simpatic si abia asteptam sa batem parcurile
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Oana C spune:
Noi azi dupa-amiaza am fost la socrosenie
Da' de-acum eu fac regulile ... si Eva, care cind are chef de stat la ea in brate, sta, cind nu, de cele mai multe ori, se intinde cu bratele deschise spre mine sau spre taica-sau ... Si moare socrosenia de ciuda 
Femeia asta nu o sa se "prinda" niciodata ca noi sintem parintii Evei si ca stim totul despre ea
Incepuse sa ne povesteasca noua ce si cum face Eva
... Dar de cele mai multe ori am corectat-o, ca a cam ramas in urma cu noutatile ![]()
Apoi am venit acasa pe la 6:15pm, dupa 4 ore in care Eva a stat treaza, s-a jucat si a tzopait. Ne-am gindit sa o tinem treaza (facut baie, hranit cina, jucat putin) pina la 7:15-7:30pm cind e ora ei de culcat pt noapte, dar n-a mers. Si-a gasit singurica suzeta, a bagat-o in gurita si-a adormit imediat ... Asta ca sa o laud inca o data ce cumintica este
Acum e 7:20pm si inca doarme ... Oricum, cind se intimpla asa, dupa ce se trezeste, sta treaza vreo 1,5-2 ore, apoi adoarme iar cumintica 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Simonaci79 spune:
Anca- am vazut pozele puiului frumos! E tare dragalas!!!!! Pupiic multi! Iar cu bunicile......pai daca le e mila sa vina ele zilnic sa-l ia in brate! Si gata! Pune si tu piciorul inprag ca tu te chinuiesti mai tarziu!!!!! Tb sa inteleaga si ele ca e spre binele tau si al copilului! Iar cu dr, cum spunea si Joker- schimba-i pana esti multumita si ai incredere in ei! Este atat de imp! Pt mine a fost dovada suprema cand am sunat-o pe dna dr pe 31 dec la pranz si mi-a raspuns desi era si femeia la munte in concediu!!!!! Si a fost atenta la tot ce i-am spus si mi-a dat tratament prin tel! Si asta pe langa faptul ca m-am convins ca e meseriasa si imi schimba moralul de cate ori ma duc la ea!
Oana si Adriana- pai va plangeti? Dar ce ziceti la noi cu aprox 250$ pe luna si numai pana la 2 ani, ca nu mai pun alocatia in marea valoare de 240.000lei!!!!!! Si avem si noi niste scoruri pe aici!!!! (e drept ca nu am cheltuit inca 20.000 Doamne fereste, dar nici nu inteleg eu Adriana pe ce i-ai dat? Am inteles ca toate sunt f scumpe in Germania dar chiar asa???)
Adiana- felicitari pt puiul cuminte care te lasa sa-ti faci treaba! Si eu ziceam de Mario ca e cumintel ca pot sa-l las cate jum de ora in tarc!! Felicitari si sa o tina frumuselul tau tot asa!
Ema- offf, imi e tare mila de tine, cred si eu ca iti e tare greu! Sper sa scapati odata de toti dintisorii, macar sa iasa toti odata acum si sa va puteti odihni si voi ca eu cred ca si ea e sproape la fel de obosota ca tine! Din ce descrii tu cred ca tot dintisori sunt!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel

OANA