Bebelusi de iulie-august 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana C spune:
Facem party in seara asta? 
Vad ca nu aveti somn ![]()
Diana, nu dau palme, dau pupici
, ca-s mai fericita ca nu a fost adevarat, decit ca ne-ai pacalit 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Simona, si aici este f scump tot ce tine de bebe: lucrurile, mobila, mincarea, diaperii, jucariile, cartile, imbracamintea, terapia fizica, abonamente pe la parcuri de distractii, carucioare si scaunele de masina (ca sintem la al doilea, din cel mare, de la 3 luni) ... Si tot asa, putin cite putin, se aduna ... Asta daca vrei sa ii cumperi de calitate, daca nu, le cumperi la second hand sau ti le da altcineva, dar nu stii cit de safe sint.
Plus ca aici, cind mergi la pediatru, platesti 25$ copay, chiar si cu asigurare (ca daca nu ai asigurare ai plati vreo 200$)
Dar sint copilasii nostri si ii iubim enorm, asa ca nu ne intereseaza cit costa cind e vorba de necesitate, calitate si safety 
Cred ca si tu, daca aduni tot ce ai cheltuit cu Mario, o sa ajungi la o suma la care nici nu te gindesti acum 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Dianami spune:
Acum chiar fug la nani, ca ma asteapta o saptamana grea, am examen la endocrine...dar tot mai arunc eu ochii pe aici, asa ca, daca aveti nevoie de mine, aici sunt, nu va las
.
Noapte buna si linistita!
Cuscra, pupici ginerelui meu din partea Iuliei! Am innoit-o cu niste rochite...
, una e mini, aproape se vede pampersul
, pardon, chiloteii
. 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Simonaci79 spune:
Mona- imi pare tare rau ca si voi aveti probleme mari cu dintisorii! Sper sa va treaca si sa va linistiti si voi! Si cu vaccinul fa asa cum esti tu mai linistita!
Giana- si eu l-am facut si nu am patit nimic!
Joker- am vazut pozele iedutului haios, dragalas, frumusel si sprancenat!!!!!! Sa va traiasca!
Ella- felicitari pt dintisor! Multi inainte!
Diana!!!!!!!!! Lipsesc si eu 2 zile si tu ce faci??? Nu plecaaaaaa!!!! Cui ne lasi!!!!!!!!????????
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Oana C spune:
Simona, vad ca nu ai mai avut timp sa citesti mai departe
Iuhuuuuuuuuuu! Cioc-cioc-cioc!!!
Tot mai raspunzi la mesaje ![]()
Nu pleaca Diana, cum sa plece? E de-a noastra ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Simona, cred ca ti-ai luat notitze si ai si scris mesajele pe hirtie
.
Imi si imaginez cum ai un caietel special pentru DC, in care scrii toate raspunsurile pt fete
Ar trebui sa il pastrezi ... sau de-acum s-au facut vreo 10 caiete, ca tu ai grija de toate fetele, sa le spui cite ceva frumos
Sa le tii si sa le bagi pe toate intr-un Memoire 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Simonaci79 spune:
Nadine- sper sa iti revii cat mai repede si sa nu ai nici un fel de complicatii!!!
Yasmari- cuminti la apel!!! Pai ne-a iesit si al 2-;ea in dim urm dar de data asta cu o repriza de plans dim si una seara. Dar a fost numai ieri si azi iar a fost vesel baiatul meu!
Monai- habar nu aveam de urmari! Bine ca sunteti bine si nu ati patit nimic!
Anis- nu stiu cum ai facut pana la urma dar parerea mea e sa nu o muti inca ca s-ar putea speia ca nu e acelasi miros si camera..... Mai bine muti sotul la ea in camera si iti pui tu casti pe urechi daca nu aveti loc amandoi acolo! Cu papica, eu zic ca e ok, ca daca ii era foame papa! Si au si ei zile si zile! Si daca zici ca au inceput iar dintisorii (offf, bietele de voi, iar nopti nedormite!) inseamna ca de la asta e!
Ema- da, suntem tare norocosi cu dintisorii! La mine nu e e problema cu cotrobaiala decat daca il pun pe jos ca noi stam mult in tarc! Asa ca mai copilaresc putin pana incepe sa mearga singurel!
Anda- pai eu initial ii dadeam orezul numai cu lapte si atat, acum i-l dau cu iaurt si pun para numai pt iaurt ca sa nu i se mai para acru ca in rest....el e mare fan al orezului dar din pacate constipa si noi suntem deja ......
Joker- eu sunt tare fericita la faza cu curatenia ca mie imi trimite mama o data pe sapt o tipa la curatenie, deci mie nu imi mai ramane decat sa spal vasele, aragazul si un pic de ordine prin casa dupa sotul meu care devalizeaza tot si cum si fisu' ii seamana... dar e floare la ureche!
Ema- chiar ca tb sa fie tare dulce cu pa! pupici fetei destepte!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Vali- felicitrai pt baiatul mare si frumos!
Ella- sper sa va iasa nr 2 repede si fara probleme!!!! Si sa nu mai vomite puiul mic si frumos! Am vazut si pozele- tare frumoase fetite ai! Felicitari! Si Paula ce grasunica e! Pai nu te intalnesti cu mine noaptea ca vad ca facem cu schimbul! Si acum obs ca si luna trecuta am lipsit la inc dar pe 1 si 2 si am aparut abia pe 3! Si sa nu uit! Tare frumoasa mobila, sa o stapaniti sanatosi!
Oana- am vazut si pozele cu frumusica ta dulce! Tare haioasa puiuta mica! Si cu gradinile voastre... te cred si eu ca vrei sa te duci mai des! Ca la cum miroase la noi la zoo si cum arata..... pauza!!!! (poate voi merge si eu cand mai crestem putin!)
Anis- acum vad ca ai mutat-o deja! Pai poate si-a facut efecul Baby drink-ul sau poate asta era soluti! Poate se trezea si din cauza voastra! Sper oricum sa va fie bine in continuare! Iar cu papa, o zi solide, una lapte! E bine ca papa! O fi de la dintisori!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
DIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pai e frumos ce facusi???? Eu chiar ma ingrijorasem!!!! Si pe deasupra am crezut ca mi-ai lasat si baiatul fara nora! Poate ca plecai ca sa scapi de noi!!!! Mai, nu ne mai speria! Nici nu mai indrazneam sa sper ca e pacaleala cand am vazut ca trece timpul si nu apari! Bine ca a fost o gluma! Uffff!
Oana- pai ai aflat acum cum stau! Cel putin al meu! Ce sa caut la ora asta? Recuperez! Imi fac temele ca nu am fost cuminte!!! Somn am mult de tot dar mai am putin si termin!!! Cu banii ai mare dreptate! Si noi dam la dr cam 17-20$ asa ca tb, nu ca ni se impune! Si restul, mai bine nu adun, dar chair la 20000 nu ajung sigur! Si scaunul de masina si noi tot la 3 luni nu am mai incaput in cel mic!! Dar mie mi-a zis dr sa astept pana la 6 luni cu celalalt asa ca o per am stat in brate la mami!
Diana- sa-l stapaniti sanatoase! Chiar ma gandeam la tine ce mai faci cu caratul ei in brate! Succes la examen! Si abia astept sa vad pampersul (pardon, chiloteii) dragei mele nurori! Si noi o pupam dulce de tot!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel