Bebelusi de iulie-august 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,
La multi ani Ingrid si Oana, sa cresteti mari si sanatoase si cuminti!!

Anis, ai facut bine ca ai mutat-o pe Ingrid, sa sti ca si de la dormitul cu voi se poate trezi.Daca are somnul usor va aude cum respirati, poate daca mai sforaie sotul, ca al meu :), atunci se trezeste.
Asa a facut si Aidan, cand l-am mutat nu s-a mai trezit

Oana, am vazut si eu pozele.Multi pupici norei mele lungi si grasute.Foarte bine ca mereti la zoo.Si noi vrem sa merem ca in Suttgart ii una dintre cele mai mari si mai faine zoo din Europa...dar de cate ori planuim ploua :(

Yasmari, esti tare haioasa....casa nu e a noastra, am inchiriat-o, deci e sarac pruncu' - haha.
Oricum am facut cheltuieli mari cu el...ii cumpar toate tampeniile, plus haine numai de la Gap, Old Navy si tot felul de alte firme de renume in State.Asa vreau sa ii ofer absolut tot ce eu nu am avut.
Din cate am vazut pe aici americanii isi tin copiii in toale de 2 lei de obicei mult mai mari decat copiii, mor cand vad ca au masini de zeci de mii dar pe copii nu dau nimic.Nu imi vine sa cred...eu de cate ori ies cu Aidan arata foarte la moda.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, eu ii dau de multishor baby drink... nu-l accepta zilnic... cu papaica o fi iar de la dinti?

Monai, m-ai distrat cu musafirul surpriza! multumesc de aprecieri! .E veselie mai tot timpul... am scris eu ca noaptea dupa ce dorm toti, ma descarc, in bucatarie! in masina ieri am cantat toti... PAULA hop si ea pe lala-ul ei!

Albinutzza, multumim ai gasit cine sa stea cu Bondarel?

BB de iulie august
, rugaminte: introdu la listutza primul dintisor pe 31 martie! multumesc!

Ella2000 si printesele
albumul nou: PRINTESELE IN MARTIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara1 Hai ca am promis ca intru ieri, dar cu plecarile la plimbare.... Oricum vad ca nici voi nu prea mai sunteti pe aici daca am ajuns pe a 2-a pag!!!!

Albinutzza- nu stiu daca ti-au rasp deja fetele dar iti rasp si eu oricum! Eu mamaliga o fac ca pe a mea numai ca pun mai putina sare (doar un praf mic) si in loc de unt pun putin ulei de masline (nu stiu daca pui unt tu, dar eu pun ca putina grasime impiedica formarea cocoloaselor) si apoi ii pun niste banza si lapte (facut cu formula) si gata! Daca bondarasului ii place smantana sau iaurtul merge f bine si cu alea! Pofta buna!

Ella- eu nu-ti mai recomand ce sa gatesti, te intreb cum a fost?

Anis- eu am fost afara vineri desi a batut vantul cam taricel! Joi nu m-am incumetat! Cu fructele poate nu ai mai gasit tu la fel de parfumate sau cum erau inainte! Mario papa mar cu para de la 4 luni si aceeasi combinatie tot timpul si inca ii place tare de tot! Ma bucur ca sunteti mai bine si nu mai aveti problemute fata de cele normale. Si lasa ca usor-usor se va regla si ea cu somnul! Pupici!

Cristina- multa multa sanatate! Saracuta de tine, tocmai ai scapat cu cel mare si ai si luat-o de la capat! Pupici si sa va treaca repede si fara semne!

Anka- bine ai revenit! Si sa stii ca acitit tot mesajul tau si o iau de la inceput cu raspunsurile (sper sa citesti si tu):
In primul rand tb sa-l cataresti pe acelasi cantar ca dataa trecuta, pot fii oscilatii mari de la unul la altul! Mario care lua f mult in greutate fata de alti copii, de la 6 la 7 luni si jum a luat 200g! Asa ca nu e un capat de tara larsta asta, numai daca se dovedeste ca nu mai ia! Poate a transirat mai mult, mai mult pipi, mai multa activitate etc! Stai linistita, nu te mai supara din orice! Nu fi panicoasa!
Cu jucatul cu el:si eu am plans nopti in sir pt ca la mine Mario zbiera si cum il lua tasu' in brate radea de se tavalea pe jos! Concluzia? EU eram prea stresata s copilul se simtea incordat in prezenta mea! Solutia? Cand nu papa il fortez un pic cu zambetul pe buze si jucandu-ne (il strang treptat din ce in ce mai tare de obrajori in joaca, pana cand rade si atunci ii bag lingurita pe gat, sau chiar il fortez eu sa deschida, dar fiind calma si razand nu se supara ci rade! Tresare putin cand simte mancarea in gura dar inghite repede ca sa o luam de la capat!) Daca rezolvi problema asta va fi mai usotr in rest ca scapi de stresul cel mai imp si atunci te va simti si el ca esti mai calma! Eu il pun in tarc sii ii dau tot felul de jucarii sau daca e tare plictisit il iau in pat cu mine si il ciupesc si gadil de-l obosesc de tot si in general adoarme.
Si noi papam zilnic acelasi lucru la masa de fructe sila cea de legume, numia la masa de seara am inceput sa mai bag si altceva dar o per am tinut-o si pe aia constanta. Nu stiu ce idei sa-ti dau cu regimul vostru dar sper sa te descurci tu! Parerea mea e ca la subiectele de papa de pe forum sa deschizi tu unul cu idei de papa la regim si poate te ajuta alte fete!
Cu cea mai imp problema a voastra nu stiu din pacate sa te ajut si nici sa te incurajez ca nu prea stiu mare lucru, decat cum arata si cum se manifesta. Insa sper din suflet sa va treaca repede si sa nu mai aveti probleme!
Si nu iti face griji ca avem noi multe probleme ca de-asta suntem aici sa ne spunem toate pasurile! Te asteptam cu drag alaturi de noi!

Scuze pt roman! Ma duc la baita si mai revin!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Calea Lactee a "Soarelui",
la multi ani frumoasei fetite cu fundite si ochi superbi!

imi pun cenusa in cap ca am uitat. ce-i drept nu prea le am cu datele de nastere. intamplator retinusem ca yasmin e mofturoasa la mancare si nascuta in aceeasi zi cu maria...cat despre ingrid care e atat de renumita datorita danturii...cine sa nu stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Yasmari,Ella,Albinutzza,anis,joker,Adriana-va multumim de urari
Emanuela-mersiideea e ca nu simt nevoia sa va zic in fiecare zi/noapte acelasi lucru.ca musca orice si pe oricine.iti face semne atat de tare musca.ca nu doarme,ca tzipa etc.nu ma ajuta cu nimic.de ex:acum e cu tati care incearca sa o adoarma,eu mai aveam putin si clacam.mai si plange de iti vine sa plangi si tu cu ea.si nu se poate frate la noi cu lasatul sa planga am incercat mai mult de o sapt si e in stare sa urle mai mult de o h,non stop.cu sughituri.ca o las sa suga de cate ori vrea sa zici ca sa fie satula tot nu merge.ca n-o las nu merge,cale de mijloc nu merge.ca stau cu ea in pat sa doarma merge,numai asa ar vrea,dar eu nu pot sa dorm asa.o dezvatasem de vrut cu mine,acum de unde iar i-a venit ideea asta nu stiu.siameza daca pot sa o fac si sa ma leg de ea,ar fi fericita la maxim.acum vrea sa morfole sanul in continuu.de unde o fi apucat-o ca eu nu o las.numai asa se linistesteeu nu o las ca nu are rost si uite asa.ne trezim de n ori noaptea.mai bine nu mai zic.ca ori ca zic ori ca nu zic tot asta am acasa.
cam asa petrecem noi noptile.
acum tot miorlaie adica urla cu tati,imi vine sa fug de acasa.suspina din toti rarunchii.
o sa beau un pahar cu apa poate imi vin mintile
ma duc sa mai incerc poate reusesc s-o linistesc.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Gata, fete dragi, farsa mea a luat sfarsit .

Acum imi pare rau, cred ca am exagerat putin (mai mult)...si mi-ar parea rau sa ma credeti dusa cu pluta si sa va indoiti de seriozitatea mea, desi poate o merit ...

Eu tin mult la voi si nu as putea sa va parasesc asa, dintr-o data, decat daca nu ma mai vreti printre voi .

Inca o data va cer sa ma iertati daca am exagerat si va multumesc din suflet pt. gandurile bune si pt. mesajele trimise , imi vine sa plang vazand ca sunt oameni care tin la mine, chiar daca ma cunosc doar virtual .

Un pupic special pt. Ankak, care si-a dat prima seama ca e 1 aprilie, si unul pt. Andatudor, stie ea de ce.

OanaC, daca nu am prea mult tupeu, mai imi dai Oscarul ala ?

Va pup pe toate si sa stiti ca nu scapati de mine asa usor !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Bai smecherie! Super tare pacaleala ta! Bine ca a fost doar o pacaleala. Chiar imi parea rau sa nu mai stai de vorba cu noi!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Urez si eu bebeii nascuti pe 1 si 2, cu intarziere, ca deh...mi-a ars de pacaleli si de jucat farse nesarate....

La multe luni, YASMIN! (yasmari)
La multe luni, MARIA! (ema.nu.ela)
La multe luni, VLAD-CRISTIAN! (cin)
La multe luni, DANIEL! (Orca)
La multe luni, ANDREI-PAVEL! (Alina78)
La multe luni, DARIA-IOANA! (Calina 03)
La multe luni, BRIANA! (lacrimioara)

La multe luni, OANA! (emaaimee)
La multe luni, IOANA SIMINA! (nique15)
La multe luni, INGRID ALEXIA! (anis)
La multe luni, GABRIELA MARIA! (ellarot)
La multe luni, DAVID ANDREI! (deny_82)
La multe luni, ALEXANDRA! (micha08)

Sa cresteti mari, frumosi, cuminti, sanatosi si plini de voie buna!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Am muscat-o! Diana, ei... ei!!! dar e bine ca a fost o pacaleala!

Simona, a fost obositor pentru mine, dar in rest perfect! acum ne chinuim cu D2 deja! e cumplit cat se poate agita si zvarcoli si numai in picioare vrea!

Ella2000 si printesele
albumul nou: PRINTESELE IN MARTIE 2006

Mergi la inceput

Acusor, Ella, !

Acusor, nu ai primit PM-ul meu? Ca imi arata ca nu l-ai citit.

Ella, felicitari pt. primul dintisor ! Pt. al doilea facem galerie ! Pupam gasca de printese, in frunte cu mamica, sunteti niste frumoase! Iar Paula este o zambareata fara pereche . Ce sa mai zic de manechinul de Iulia ...

Mergi la inceput