Bebelusi de iulie-august 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

zicem si noi cu intarziere la multi ani Yasminei, sa creasca mare si mancacioasa!
iar lui Ingrid ii dorim de ziua ei multa-multa sanatate, nopti linistite si o dantura superba!

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

urez si eu sarbatoritii de azi

• bb -claudiastefan24
  • Ingrid Alexia-anis
  • Gabriela Maria-ellarot

• David Andrei-deny 82

• Alexandra-micha08

sa cresteti mari si sanatosi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ella, am vazut pozele cu printesele, tare vesela atmosfera trebuie sa fie la voi in casa. Sunt niste frumoase, sa-ti traiasca.

OanaC, am vazut si pozele Evei, tare frumos doarme ea, exact ca fie-mea. Mi se pare mie sau s-a mai lungit? Ceva s-a intamplat pentru ca nu mai pare asa grasutza.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Emanuela-nu ne doresti si noua la fel ca lui Ingrid?ca noi suntem in aceeasi oala doardiscriminare

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

sa imi traiasca comoara,iubirea vietii mele
minunea mea mica si draga iti multumesc ca existi.datorita tie incerc sa fiu mai buna si mai toleranta.mi-ai schimbat total perspectiva asupra vietii si iti multumesc mult

pupa mami mult papusica mica si dintoasa

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Diana intai am crezut ca e pacaleala, dara poi citind,mi-am dat seama ca e lucru serios, sinu te vei razgandi. Oricare ar fi motivul, noi iti dorim bucuriimulte, impliniri, fericire, sanatate, si poate mai treci la noi din cand in cand. Iulia si dragalasha

Ella, sunt super printzesele tale, si zambaretze foc

Oana, mama ta e si a mea???? Ca si a mea face crize cand vede ca m-am ingrasat. Vazut poze Eva buna idee cu Zoo, cred ca vom mere si noi, dar oricum e varza Zoo la noi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

sarbatoritzilor zilei, sa fie sanatosi si voiiosi si papaciosi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI SCUMPEI MELE INGRID...sa fie sanatoasa atat imi doresc!
Si la multi ani tuturor bebelusilor nascuti pe data de 2! Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!

Multumim mult fetelor pt urari.Ema.nu.ela..esti o dragutza ,si sa stii ca mi-au prins tare bine postarile tale,cand aveam nevoie.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

La multi ani si multa sanatate bebelusilor furmosi si scumpi nascuti in zilele de 2

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele..
Ingrid a dormit pt prima data singurica in camera ei.Si de la ora 9 seara cand a adormit , s-a mai trezit la ora 1.30 sa appe.Nu-mi venea sa cred...ma tot duceam sa verific daca mai respira.Mama nebuna ..pai ea se trezea de 3-4 ori pana atunci.

Pe urma s-a mai trezit chitai pe la 3..n-am bagat-o in seama...apoi al 5 , a papat si pe urma la 8.

Nu stiu daca are legatura,dar aseara i-am dat baby drink.A linistit-o ala, sau n-are legatura?

Oricum azi ii cumpar ceiuri..sa nu-mi mai dau baby drink ca are glucoza.

Problema mea e ca refuza solidele..De ieri de la pranz,n-o mai recunosc, vrea doar tzatica...
Azi dimineata a mancat 4o de gr cred de pepene ..si n-a mai vrut nimik..

Sa am ingrijorez? Pana acum n-a facut asa

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput