Bebelusi de iulie-august 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

l-am vazut pe Edutz,seamana mult cu mami
mai parca e intrecere la dinti,la Oana se vad prin gingie 2 jos(D7&8).si acum se vad crescuti ca la vampiri si D9&10,mai dureaza astia ca sunt cam jumatate in gingia de sus.
asa ca facem galerie tuturor bb dintosi .

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

joker-multumim.abia astept.mai sunt 20 de zile

sa va zic o faza dulce,eu una m-am topitimi venea sa o mananc
mica mea face pa.eu(sau tati) ii fac si ea raspunde.am invatat-o ca sa ii facem lui tati pa cand plecamsi azi nu stiam cui face ea pa-pa,nu imi facea mie pt ca eu vorbeam la telefon.era o tanti la tv care gesticula si ea crezut ca ii face pa.si politicos copilul a raspuns.

noapte buna &

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Simona si Ema, multumim mult pentru urari!

La multi ani! zicem si noi Mariei si celorlalti bebelusi nascuti pe 1!
Drum bun Mamini, Lia cred ca-i deja acasa la aprins carbunii netului!
Ema dragutza las' ca nu mai e mult, fata a invatat deja pa-ul pt despartirea temporara de tati.
Oana, bravo, sa-ti ajute Dumnezeu si la investitii in case si la posibilul interviu in marketing.
Blackpantero, secretoaso, de ce nu zici bre ca acest copil minune, Utopia- baby ce maninca,doarme, nu pasuieste cu dintii, e si posesor de casa proprietate personala....ca la asa suma-i bag si eu fii-mei drept zestre una in amaratul asta catun de Londra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Vad ca deja am pasit in a doua zi a lunii la postare din cauza decalajului de fus...asadar imi revine placerea de a fi prima ce ureaza mandretelor de fete nascute pe 2, anume Oana Bibi, Ioana Simina, Ingrid, Gabriela La multi ani, sa cresteti mari, voioase,sanatoase, sa moara baietii dupa dintii vostri zambareti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

As dori sa urez LA MULTI ANI !!!

*Yasmin
*Vlad Cristian
*DariaIoana
*Maria si
*Daniel

SA CRESTETI MARI si SANATOSI!

am fost plecati din Cluj, la aer . la bunici!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei !!! SARA BUNA !!!
N-am mai avut timp sa citesc tot din urma dar acusica am sa ma apuc de citit. Am aflat deja un lucru trist referitor la retragerea Dianei. Diana iti multumesc inca o data pt toate sfaturile date. sper ca din cind in cind sa mai dai cite un semn de viata. Poate vei alege chiar ca specializare pediatrie asa cum te rugasem eu . Oricum in speranta ca iti va fi mereu bine te pupacim si noi, adica eu Vali si puiul meu David, pe tine si pe Iulia.
Am profitat iar de vremea frumoasa si am fost pe afara mai toata ziua. Azi a fost si ziua de nastere a tatalui meu care nu mai e linga noi de aproape doi ani asa ca nu a fost chiar o zi frumoasa pt mine dar am depasit tristetea. M-a ajutat David sa-mi sterg lacrimile si sa rid pt ca facea giumbuslucuri la mine in brate si a ris mereu. A inceput si puiul meu sa comunice cu mine prin gesturi: intinde minutele sa-l iau in brate, imi face cu mina de la revedere, se joaca mult mai mult cu jucariile. La baita azi chiar a inotat putin adica il tineam bine cu burtica in sus si plutind pe apa a inceput sa dea din picioare ca un inotator. Mai mult ca sigur o sa fie un bun inotator asa cum e si taicasu. Inchei aici deocamdata. Mai citesc si eu din urma si revin.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Simona, mersik...suntem mai bine...a mai dat si azi afara dar dr. zice ca de la dintishori... al doilea a spart deja gingia!

Ankak, sper ca esti mai bine!

Mamini si Lia sa ajungeti cu bine!

Hristina, ce mai faceti voi fetelor?

Emmaaimme, asa cum spui suntem la concurs de dintisori!

Anis, felicitam pe Ingrid pentru noua performanta!

Joker, acu ma uit la pozici!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si sarbatoritilor zilei de 2: Ingrid, Oana, Ioana Simina si Gabriela!

Emmaaimee, asa ca sunt dulci cand fac pa! si tai! o felicitam pe Oana de doua ori! de ziua ei si pentru progresele ei! PA!PA!

am pus in sfarsit pozele: Albinutzza, m-am tinut de cuvant.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/album?.dir=20a5&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/my_photos

albumul nou: PRINTESELE IN MARTIE 2006

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Joker, pupam iezisor ce seamana bine cu tati! are frumoase falcutze!

Nadia, ai grija de tine...sper sa scapi cu bine! eu am avut probleme cand am intarcat-o pe cea mare... dar nu vreau sa scriu ca e urat si sa nu va speriati! e important ca aeunci cand se decide mama sa nu mai alapteze sa se si duca la medic!

m-a trezit Paula sa o schimb... e pima data cand face kk noaptea! bine ca simte si nu sta asa! are un funduletz frumos si nu s-a rosit niciodata1

bantui si culmea! ...nu ma intalnesc cu Simona !

ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

pentru YASMIN (Yasmari)
pentru Maria (Emanuela)

Diana, am ramas si eu socata cind am citit ce ai scris ... Nici nu-mi vine sa cred ca nu vei mai fi pe aici ... Pentru citeva sec m-am gindit si eu ca e o pacaleala de 1 aprilie ... Totusi mesajul tau e prea serios
Daca e pacaleala de 1 aprilie, meriti un super Oscar, ca ai reusit sa ne pacalesti bine de tot!
Daca nu, iti spun ca imi pare enorm de rau ca nu vei mai scrie si nu vei ma da sfaturi documentate si sufletiste Si mi-a fost tot timpul foarte drag sa ma uit la pozele cu Iulia
Nici nu pot sa imi imaginez ce poate sa fie asa de rau, incit sa te faca sa nu mai treci pe la noi Offfffff ......
Mult succes in continuare, in meseria de suflet pe care ai ales-o si toate cele bune micutei Iulia.

Caterina, niciodata nu apuc sa iti raspund ... Multumesc mult, mult de tot ca imi raspunzi mereu la intrebari si apreciez enorm faptul ca mereu imi scrii macar citeva rinduri.

Yasmari, pupici multi si pentru tine , care la fel, imi raspunzi si scrii asa de frumos.

Si pupici tuturor fetelor de aici care ne-au felicitat mereu si mi-au dat sfaturi bune si de suflet
Na, ca am picat in oala cu melancolie de cind am citit mesajul Dianei ....

Azi am fost in Gradina Zoologica si Eva s-a distrat la nebunie!!! Am facut si citeva poze si vreo 2-3 filmulete; mai mult am avut fun si ne-am bucurat cind am vazut cit de fericita a fost Eva, asa ca nu am prea avut timp de poze. Dar avem abonament anual, asa ca vom merge foarte des de acum inainte (chiar de luni intr-o saptamina).
In schimb, am mai adaugat 2 albume noi in siteul cu pozele Evei.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput