Cresa nr. 13 - Drumul Taberei (Materna)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Andruskandu, imi place reactia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

foarte tare!!!
si mie mi s-a parut ciudat cum ca noua directoare ar cere "zdravan"...
e bine de stiut ca pe acest forum putem sta de vb Rucsi, mai ales ca esti directoarea acestei institutii!
te-ar deranja daca in cazul unor probleme sau nelamuriri am discuta si aici, acum ca am aflat mai multe mamici ca tu esti directoarea?
eu in mkomentul de fata nu am absolut nimic de reprosat, dar poate sunt parinti care au.
Singura propunere cu care as veni in momentul de fata ar fi urmatoarea: copiii sa fie vazuti in fiecare dimineata de catre asistenta grupei, este mai sigur asa.Sunt de parere ca starea de sanatate se poate modifica de la o zi la alta mai ales pe perioada virozelor...
Spun asta pentru ca am vazut copii care sunt adusi si raciti fiind (poate ca asta ar fi o problema care supara)
Eu stiu ca le este greu parintilor sa-i tina acasa pana se fac bine (fac parte din aceasta categorie, dar mai un medical, a mai stat si sotul, si bunica, si strabunica...), din cauza serviciilor, dar si eu (nu ca ma laud) de fiecare data cand am avut fetita racita am adus-o abia dupa insanatosire.

Mergi la inceput

Crisu23, nu ma deranjeaza deloc. Chiar imi doresc sa stau de vorba cu toate mamicile din aceasta cresa , pe forum sau la mine la birou. Vreau sa se stie ca usa mea este deschisa pentru toata lumea, pentru orice fel de probleme pe care le-ar putea avea mamicile.Si eu sunt mama si stiu ce inseamna sa nu poti comunica sau sa nu gasesti intelegere. . Ideea este ca va astept cu "reclamatii" si propuneri si ca la mine veti gasi intodeauna receptivitate si deschidere pentru orice problema.
Ceea ce m-a deranjat este ca exista persoane care arunca cu noroi, fara a se gandi si fara sa-si dea seama ca jignesc ,doar pentru faptul ca nu li se face pe plac atunci cand doresc ele.

Referitor la ce spuneai vis-a -vis de controlul de dimineata, el se face lunea dar am sa cer asistentelor sa-l faca in fiecare dimineata.Nu putem trimite acasa chiar toti copii carora le curge putin nasul sau sunt doar usor raciti, ar insemna sa inchidem cresa pe timp de iarna , cand toti copii sunt mai mult sau mai putin bolnavi..Cei care vin cu febra sau sunt intr-o avansata stare de boala, cu siguranta vor fi trimisi acasa.Nu primim copii sub tratament cu antibiotic, poate doar cu un sirop de tuse sau chestii usoare. Trebuie insa sa avem intelegere fata de mamicile care nu-si pot lua concedii medicale sau care nu au pe nimeni care sa le ajute, fara insa a se exagera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

perfect de acord sunt de inteles anumite situatii, sau daca le curge doar nasucul, sau o tuse usoara.
insa..am intalnit o mamica care desi avea baietelul otita, il aducea la cresa. Eu zic ca este spre raul copilului in cauza in primul rand, si apoi ne gandim si la ceilalti copii din grupa
oricum acesta este un aspect care se rezolva usor si nu prezinta o gravitate.
referitor la mamicile care vorbesc in necunostinta de cauza despre aceasta cresa, si eu sunt de parere ca ar trebui sa-si pastreze comentariile pentru ele, in felul acesta evitandu-se o dezinformare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

rucsi, si eu am auzit lucruri bune despre aceasta cresa, insa as vrea sa te rog imi dai cateva informatii.
As vrea sa te intreb care este programul copiilor? E adevarat ca li se pune muzica, se uita la desene animate si la televizor?
Locuri sunt abia din toamna, nu mai e nici o sansa pentru mai devreme?

Multumesc

Mergi la inceput

eugcem, este foarte adevarat. Fiecare grupa are televizor, casetofon si unele au si dvd-uri.In fiecare zi, copii asculta muzica, danseaza, canta si se uita la desene animate . .Din pacate , chiar nu mai exista locuri pana in toamna. Inscrerile pentru toamna se fac incepand cu 3 august. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o inscriere mai rapida. Daca iti mai pot oferii si alte informatii...cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

uau,acum am vazut subiectul,ma bucur f.mult ca te avem printre noi rucsi.
nu te supara pe noi, adica pe mine, eu am redeschis subiectul si ma interesam de inscriere cum este; poate stii si tu cum se vorbeste despre inscriere si la crese si la gradi, ca peste tot tre sa faci mai mult decat sa-ti depui dosarul pur si simplu.de asta vroiam sa imi adun toate informatiile sa stiu ce am de facut.
ma bucur nespus ca esti deschisa sa vb cu noi.
deocamdata eu nu vreau sa te intreb nimic, dupa ce o sa inceapa sa frecventeze bebelina, cu siguranta
am auzit numai lucruri bune despre acesta cresa si de la cunostinte si de aci pe forum, asa ca stau linistita. poate o sa fie si mai bine avand o noua conducere
o sa vreau sa o inscriu in august, cand ai spus ca se fac inscrierile, o sa aiba 1 an si jumatate.
iti doresc mult succes in munca ta.
a, de fapt, spune-mi te rog, eu o sa vreau sa vin pe acolo, ca nu stiu nici unde e cresa, in fine, sa vad cum e, am putea sa venim la tine la birou? ai cumva un program cu publicul?
mi-am permis sa vorbesc asa familiar cu tine pt ca suntem aci pe forum ca intr-o familie, sper ca nu te superi

Mergi la inceput

Liliann, nu am de ce sa ma supar. Mi se pare foarte normal sa fiu deschisa cu toata lumea.Si eu sunt mama si-mi place sa fiu informata despre tot ce are legatura cu copii mei.Daca vrei sa vezi cresa, oricand.Eu sunt in fiecare zi , de la ora 8 si pana la ora 13. Te astept cu placere. Cat despre adresarea ta familiara, nu ma supara. In fond , pe forum, suntem toate prietene.Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

rucsi, multumesc
o sa venim acolo, dar nu stiu cand.....
succes si mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Bunafetelor, ma lamureste si pe mine cineva( sunt noua in cartier), cresa nr 13 este cresa de pe aleea craiesti?? eu acolo am vazut ca este , acolo si locuiesc, am fost si eu sa inscriu baietelul si mi s-a spus la fel ca din august se fac inscrieri, directoarea era noua si tinerica, dragutza( asta a fost relatarea mamei mele). Sunt prea multe coincidente ,si stau si ma gandesc ca pe aici nu exista nici o materna,spuneti-mi va rog daa este aceeasi cresa.
Multumesc

Mergi la inceput