Cresa nr. 13 - Drumul Taberei (Materna)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babaluta spune:

Buna,

Pot sa iti spun ca am fost acum o luna la cresa nr 13 si prima impresie care mi-a facut-o aceasta Doamna directoare este ca trebuie impins zdravan la ea.Al meu baiat mai are putin pana implineste 2 ani si mi-a spus ca din toamna se fac inscrieri,motivul fiind ca nu sunt locuri.Voi astepta pana in toamna dar ma voi duce de prin iulie ca sa nu am parte de surprize.Si eu am prietene care au copiii la aceasta cresa,sunt super incantate,dar acum este vorba de noua directoare care nu mi se pare prea sociabila.

Asta este parerea mea,

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

multumesc pt raspuns
cum adica din toamna se fac inscrieri la cresa?? pai ce, e gradinita?? o sa trec si eu pe acolo in max 1 luna, sa-mi fac timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Logic ca toamna sunt locuri libere la cresa!!
Cei care au deja 3 ani pleaca la gradinita, lasand locurile libere. Si uite asa, in septembrie, cresele au locuri libere!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Babaluta ai fost la aceasta directoare si ti-a cerut ceva de la obraz ? Si in ce sens nu este sociabila ? Eu am avut copilul cel matre la cresa aceasta acum 7 ani si acum il am pe cel mic si sunt foarte multumita. Tu ai fost personal la ea sau ai auzit doar ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babaluta spune:

Imi pare rau ca iti raspund asa de tarziu la mesaj.Am fost personal la ea acum o luna jumate.Mai intai am sunat la tel.A doua zi mi-am luat copilul de manuta si direct la ea in birou,numai ca era prea ocupata si ne-a expediat fara doar si poate.Pot sa iti spun ca vechea conducere care era la cresa iti cerea nr de tel si te suna atunci cand avea un loc liber,acum nu se mai poate asa ceva...Citez"ce ar insemna daca toti parintii ar lasa nr de tel"

Pupici

La multi ani!

Mergi la inceput

Cred ca nu cunosti niste amanunte. Vechea conducere de la acea cresa nu era cine credeai tu ca e. Acea asa zisa asistenta sefa, nu era de fapt asistenta sefa, era o simpla asistenta care se ocupa de inscrieri in locul directorului, pe care banuiesc ca nici nu-l cunosti pentru ca nu se implica in nimic. Aceasta noua directoare se ocupa de toate , deci nu cred ca ar avea timp sa sune pe fiecare parinte in parte sa-l anunte cand este un loc liber, mai ales ca nu cred ca tu esti singura care a solicitat un loc si nu a gasit.Si pe urma cred ca mai exista si o lista a prioritatilor. Spre exemplu, cred ca au prioritate cei care sunt mai mici ( in jur de 1 an )si nu cei care au deja 2 ani si care in toamna pleaca la gradinita. Nu cred ca ar fi corect.Cat despre faptul ca nu a stat de vorba mult cu tine in birou, daca ar sta cu toti parintii de vorba cate o ora, cand s-ar mai ocupa si de alte probleme ale cresei ? Sper ca nu te-am suparat cu raspunsul meu, dar asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Am uitat ceva. Nu mi-ai raspuns la intrebare. Spuneai ca ti-a lasat impresia ca trebuie sa impingi zdravan la ea. Eram nelamurita. Ti-a cerut ceva de la obraz sau e doar o impresie de-a ta ? si daca e doar o impresie ce anume ti-a determinat-o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

buna

si eu am fetitza la aceasta cresa din toamna si sunt foarte multumita. In legatura cu inscrierea, va spun cum am procedat eu : anul trecut pe vremea asta am fost de am depus dosarul, iar in luna august am trecut sa vad ce se mai intampla (din septembrie vroiam sa fac pasul). D-na asistenta sefa mi-a spus repede ce analize trebuie sa fac si daca vroiam puteam duce fetita imediat pentru ce deja erau locuri. Nu stiu acum ce si cum se intampla, daca se cere de la obraz sau zdravan de catre noua directoare, stiu doar ca personalul de acolo este super(cel putin cel cu care ma vad eu zi de zi), si niciodata nu am dat ceva decat din placere.

Mergi la inceput

Mi se pare aberant ca pentru o mamica care vorbeste aiurea, sa ne gandim acum totii daca noua directoare ia spaga sau nu ia.Doar pentru faptul ca nu i-au inscris copilul imediat, s-a suparat si " crede " ca noua directoare primeste zdravan. Ni i-a cerut nimeni nimic, dar ea banuieste. Nu vi se pare ciudat ? Poate ca ar fi trebuit sa dea alt copil afara si sa-l primeasca pe al ei, ca sa nu mai faca supozitii.Scuze ca m-am infierbantat dar sunt infuriata . Si asta pentru ca eu sunt noua directoare despte care vorbeste acea mamica. O invit pe mamica banuitoare sa vina la mine la birou, sa vada cu ochii ei cati copii sunt in cresa , sa se convinga singura daca mai sunt sau nu locuri. Si de asemenea ,invit pe oricine, pentru orice fel de relatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput