Clubul nurorilor (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ptiu sa nu va deochi...da ce-i cu voi fetili?? aveti un spoooor...
deja capitol nou...pai pana luni cand mai intru...o sa scrieti romane..
Bunicutzo mie nu mi se pare ca ti se potriveste acet nick...pai eu am o prietena mai mare ca tine...si spun cu mana pe inima ca inca-i verde

poate vin cu pozici noi luni..

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

mai stau si eu vreo 30 minute si ies...sparg usa...

Mergi la inceput

sa aveti un sfarsit de saptamana placut si sa auzim de bine.
toate noricile mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lavinai
un buchet de flori, pe care mi la trimis soacra flori!!! foarte frumos din partea ei....

Ce soacra draguta! N-o imprumuti ? A mea, cred k imi va aduce flori doar la cun civila... si poate la nastere, in rest... nu vad! Da' de la ea zau k nici nu vreau... in afara de lenjeriile de pat pe care le lucreaza si care imi plac (dar tot am niste dubii k nu-s lucru curat) tot ce imi da, ii multumesc si cum prind okzia, fara sa fiu vazuta de nimeni, arunc la gunoi!!!

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fetili, wk placut! k in juma' de ora rup si eu usile.. si nici nu ma mai uit inapoi..

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

mai nurori, dar harnicute mai sunteti mai mama.
Hai sa va spun un banc, care se potriveste la subiect:
O soacra avea trei gineri. Se gandeste ea ce se gandeste si hotaraste sa-i puna la incercare. Zis si facut, asteapta ea sa vina in vizita ginerele cel mare si cand se apropia acesta, se arunca in fantana si incepe sa strige:"Ajutor, ajutoooor...". Ginerele sare si o salveaza. A doua zi acesta gaseste in fata casei un Logan, nou, lucios si frumos si pe parbriz un bilet:"Bine faci, bine gasesti." Semnat: Mama soacra. Asteapta sa vine si al doilea ginere, repeta istoria, "Ajutor, ajutor", acesta sare si o salveaza. A doua zi gaseste in fata casei o Dacie Super Nova, frumusica, dar ce-i drept la mana a doua, pe parbriz biletul: "Bine faci, bine gasesti." Semnat: Mama soacra. Astepta ea sa vina in vizita si ginerele cel mic si repeta schema. "Ajutor, ajutor, ajutoooooor!". Ginerele sat un pic si se gandeste: lu' ala mare i-a luat Logan, lu' ala mai mic i-a luat Dacie, mie oare ce-o sa-mi ia? Trabant? Las-o acolo. A doua zi gaseste in fata casei un Mercedes, SLK, nou nout, o splendoare, ce mai. Pe parbriz un bilet:"Bine faci, bine gasesti.". Semnat: Tata-socru'. la fete

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, se vede ca vine wk, plecati toate
Bine ca nu raman chiar singura:) Va doresc un wk placut celor cu care nu ne mai "auzim" pana luni

kitty tare bancul

Corina vorba fetelor, ce ti-e frica sa spui aici, spune pe privat, ca noi te ascultam colega:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, nu esti singura, mai sunt si eu aici inca vreo doua ore. Fetele vad ca au sters-o.Nu le condamn, e asa frumos afara. Abia astept sa plec, ne vedem cu amicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Dana la acpitolul anterior m-ai intrebat daca soacra nu a venit la nuta. Ei bine, nu a venit. Restul nu mai comentez. Am spus la timpul potrivit tot.

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fana felicitari pentru steluta. Eu vin asa cu intarziere, ca azi m-am plimbat mai mult prin oras....La cat mai multe stelute...

20+
POZE

Mergi la inceput