Clubul nurorilor (28)
Raspunsuri - Pagina 3
fannna2003 spune:
ptiu sa nu va deochi...da ce-i cu voi fetili?? aveti un spoooor...
deja capitol nou...pai pana luni cand mai intru...o sa scrieti romane..
Bunicutzo mie nu mi se pare ca ti se potriveste acet nick...pai eu am o prietena mai mare ca tine...si spun cu mana pe inima ca inca-i verde
poate vin cu pozici noi luni..
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
mai stau si eu vreo 30 minute si ies...sparg usa...
fannna2003 spune:
sa aveti un sfarsit de saptamana placut si sa auzim de bine.
toate noricile mele dragi
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
un buchet de flori, pe care mi la trimis soacra flori!!! foarte frumos din partea ei....
Ce soacra draguta! N-o imprumuti ? A mea, cred k imi va aduce flori doar la cun civila... si poate la nastere, in rest... nu vad! Da' de la ea zau k nici nu vreau... in afara de lenjeriile de pat pe care le lucreaza si care imi plac (dar tot am niste dubii k nu-s lucru curat) tot ce imi da, ii multumesc si cum prind okzia, fara sa fiu vazuta de nimeni, arunc la gunoi!!!
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
fetili, wk placut! k in juma' de ora rup si eu usile.. si nici nu ma mai uit inapoi..
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
kitty_nic spune:
mai nurori, dar harnicute mai sunteti mai mama.
Hai sa va spun un banc, care se potriveste la subiect:
O soacra avea trei gineri. Se gandeste ea ce se gandeste si hotaraste sa-i puna la incercare. Zis si facut, asteapta ea sa vina in vizita ginerele cel mare si cand se apropia acesta, se arunca in fantana si incepe sa strige:"Ajutor, ajutoooor...". Ginerele sare si o salveaza. A doua zi acesta gaseste in fata casei un Logan, nou, lucios si frumos si pe parbriz un bilet:"Bine faci, bine gasesti." Semnat: Mama soacra. Asteapta sa vine si al doilea ginere, repeta istoria, "Ajutor, ajutor", acesta sare si o salveaza. A doua zi gaseste in fata casei o Dacie Super Nova, frumusica, dar ce-i drept la mana a doua, pe parbriz biletul: "Bine faci, bine gasesti." Semnat: Mama soacra. Astepta ea sa vina in vizita si ginerele cel mic si repeta schema. "Ajutor, ajutor, ajutoooooor!". Ginerele sat un pic si se gandeste: lu' ala mare i-a luat Logan, lu' ala mai mic i-a luat Dacie, mie oare ce-o sa-mi ia? Trabant? Las-o acolo. A doua zi gaseste in fata casei un Mercedes, SLK, nou nout, o splendoare, ce mai. Pe parbriz un bilet:"Bine faci, bine gasesti.". Semnat: Tata-socru'. la fete
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
impreuna spune:
Gata, se vede ca vine wk, plecati toate
Bine ca nu raman chiar singura:) Va doresc un wk placut celor cu care nu ne mai "auzim" pana luni
kitty tare bancul
Corina vorba fetelor, ce ti-e frica sa spui aici, spune pe privat, ca noi te ascultam colega:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Flavia, nu esti singura, mai sunt si eu aici inca vreo doua ore. Fetele vad ca au sters-o.Nu le condamn, e asa frumos afara. Abia astept sa plec, ne vedem cu amicii
a.cicel spune:
Dana la acpitolul anterior m-ai intrebat daca soacra nu a venit la nuta. Ei bine, nu a venit. Restul nu mai comentez. Am spus la timpul potrivit tot.
20+
POZE
a.cicel spune:
Fana felicitari pentru steluta. Eu vin asa cu intarziere, ca azi m-am plimbat mai mult prin oras....La cat mai multe stelute...
20+
POZE