Clubul nurorilor (28)
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
Am completat listutza, fetele nou-sosite sa cerceteze si sa vina cu comentarii:)
bunicutza esti cam de aceeasi varsta cu maica-mea si ea la fel e tare de gasca, mai nou ma bate la cap sa intre pe DC:)
Eu sincer admir femeile ca si voi mai ales ca am ce invata, asa vreu sa fiu si eu cand ma fac mare
Dana sau oricare, cand vedeti ca e rost de capitol nou nu mai stati pe ganduri, bagati mare Ca oricum pana se deschide unul nou, se mai umple o pagina, doua... :)
Mersi razuca :)
Edit sa spun ca eu ii zic soacra-mi mama pt ca e femeie buna, ea la inceput imi zicea "pupit", acum si-a diversificat alintarile, mai rar imi zice pe nume :) Si nah, si ea zice ca sunt fata ei...
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Cherry si tu esti o scumpa
Am uitat sa va spun ca nici eu nu am zis soacra-mii mama ca n-am putut
nu merita mai tirziu mamaie dupa fiu-miu, dar acum realizez ca prietena fiu-lui meu nu mi se adreseaza direct nici-cum e haios cand vrea sa-mi spuna ceva -ca nu stie ce apelativ sa foloseasca asa ca se descurca-cu " stiti....
pe mail semnez mami 2 la solicitarea ei ca sa stie de unde e mail-dar nu ma deranjeaza -sunt de acord ca mama este una singuradar daca mi se va spune mama m-as bucura daca nu prefer mariana-numele meu-mama-soacra mi se pare urat- cuvantul soacra la noi cred eu ca are o conotatie urata nu-mi place ..asta e. -
Razuca am uitat succes la cumparaturi
iar apropos de capitol nou eu nu ma bag sorry dar asta e ma iertati si voi(asa cum ii spun lu" fiu-miu iarta o baba batrina care nu stie bine calculator...)
Bunicuta, ai mare dreptate-cuvantul "soacra" la noi are o conotatie urata, dar din cauza ca majoritatea soacrelor sunt scorpii, nu incearca in nici un fel sa inteleaga ca exista conceptii diferite intre generatii si ca niciodata nu ne vom putea intelege daca nu se vor face mici compromisuri de ambele parti. poate noi, cele din generatia mai tanara, vom gandi altfel. Sau poate ca nu?
Alynutza spune:
Dia, daca te doare gatul ia tantum verde, Andreea mi-a vandut pontul si sa stii ca functioneaza. Dupa vreo 3-4 pastile trece.
bunicuta spune:
Fetelor sorry ca n-am vazut noul capitol dar ce sa fac ca scriu pe forum mai fac si ceva la job asta este si voi scrieti,scrieti...
Dana La multi inainte-
Flavia ma bucur pentru aprecierile tale sa stii ca si fiu-miu zice ca sunt de gasca.. daca intra si soacra ta suntem doua "tinerele "pe forum mai invatam una de la alta iar ca noi sper din inima sa ajungi dar mai incolo.. bucura-te de varsta pe care o ai eu as vrea sa mai am 28 ani dar ...
Dana pofta buna la inghetata -sper sa te dreaga la gat
si cum mai am putin si plec inca odata WK placut fetelor si am scris cam mult astzi nu vreau sa plictisesc.
PENTRU DOUA ZILE
Alynutza spune:
Fetelor, eu v-am cam pupat ca plec iar la fostul loc de munca sa mai rezolv una alta si dup-aia fuga acasa ca trebe sa fac ceva de papa si sa facem curat ca avem musafiri la 8. Si maine iar haladuim prin oras sa ii cautam costum la "ginerica"
Va doresc un week-end cat mai fain si linistit!
si daca merge net-ul mai intru duminica, ca-s singurica, iubi e la servici.
impreuna spune:
Alynutza te duci la Intel.? Distractie placuta atunci
bunicuta de mama mea era vorba, ca soacra nu stie sa deschida PC :) Maica-mea se mai da pe net, ca acu are vreme dc i-au crescut copiii mari:) Si ea e o fire foarte sociabila, cu toata lumea se imprieteneste, ma straduiesc sa o mostenesc si eu :)
Apropo, voi cum reactionati cand sotul se cearta cu parintii lui din cauza voastra?
Ca eu de cate ori ii spun sotului cate ceva cand ma enerveaza socrii, el vrea sa se ia de ei si eu nu-l las pt ca nu-mi place sa se certe cu ei din cauza mea, ca dupa ce imi trece supararea ma simt aiura...
Flavia (sotie si mamica fericita)
BraveGirl spune:
Capitol nou???!!!!Eu tocmai ma pregateam sa scriu la capitolul precedent.
Mie mi-e rau, asa ca ma retrag pana ma simt mai bine...spor la scris(nu ca ati avea nevoie)...
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
Am mancat o inghetata.Ori imi trece gatul ,ori ......
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Raza de soare spune:
buni, multumesc ! vom avea spor la cumparaturi cat ne vor tine lovelele ...da' sper sa ne inkdram...wk placut, asemenea!
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
lavinai spune:
mamaaaaa, fetele, da' ce harnicutze ati fost azi!!!!!
eu acuma am venit de la faculta, sotzul a fost la soacra si a venit incarcat cu de toate....si cu......un buchet de flori, pe care mi la trimis soacra flori!!! foarte frumos din partea ei....
eu azi nu mai intru, ca vreau sa fac un pic de nanitza si apoi sa invat (ultima suta de metri), asa ca va zic sfarsit de saptamana placut si un wk plin de soare in casa voastra si afara!!!
va pup pe toate!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele