Clubul nurorilor (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, chiar acum ma intrebam ce e cu tine, de nu ne mai scrii. Iar ai probleme cu netul, fir'ar el sa fie de net! E ora 16.00, mai stai mult? Hai, acasa cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am ajuns si eu...
am fost putin la cumparaturi si apoi, ca sa mai fac putina miscare, am mers 4 statii de tramvai pe jos. nu mai pot de picioare dar mi-a prins bine. diseara imi iau soata la alergat in parc.

Corina de ce se supata sotul tau:pt ca-ti impartasesti "experientele" cu noi sau pt ca nu stie ce simti tu vis-a-vis de soacra ta???????????????????

fetelor we plecut

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Muaaama,da' ce spor aveti la scris...dar nici eu nu m-am lasat si v-am citit din scoartza in scoartza...la cafeaua de dupa-amiaza!
Bun venit noilor nurori...
Clauf,soacrele noastre se cam aseamana dar tot a mea e mai sarita...m-ai intrebat de zodie,e tauroaica...si e nebuna de legat!
Alinutza,tu de ce vrei sa mai slabesti,dragutz-o ca nu esti grasa deloc...!
Week-end placut si linistit celor care au terminat jobul...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Cu ce v-am gresit, mai fetelor? Avrti o,limbarita...de jumate de ora ma chinui sa recuperez tot ce ati scris

Flavia cu regret, si eu te parasesc, dar numai pentru ziua de sambata, ca duminica revin cu vesti de la Mures,..cum a fost....ce mi-am cumparat... cum a fost timpul... si ...ce a declarat soacra

20+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Andreea, chiar acum ma intrebam ce e cu tine, de nu ne mai scrii. Iar ai probleme cu netul, fir'ar el sa fie de net! E ora 16.00, mai stai mult? Hai, acasa cu tine!

cherry

Eu sunt acasa de mult. Am avut treaba prin oras, si pe la 2 jumate cand am terminat...n-am mai mers la munca. Am mers la mama, am mancat si am dormit jumatate de ora pana a venit iubi dupa mine. Ne-am plimbat putin prin oras...si acuma ma pregatesc sufleteste pt ziua de maine

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Cu ce v-am gresit, mai fetelor? Avrti o,limbarita...de jumate de ora ma chinui sa recuperez tot ce ati scris

Flavia cu regret, si eu te parasesc, dar numai pentru ziua de sambata, ca duminica revin cu vesti de la Mures,..cum a fost....ce mi-am cumparat... cum a fost timpul... si ...ce a declarat soacra

20+
POZE

Abia astept, sper sa vii hepi de acolo

cherry, marina mai aveti putin si plecati acasa, distractie placuta

Cami hai ca vine wk si stai departe de soacra :)

Fana si eu tot cu intarziere, felicitari pt stea :)

Poate revin si eu diseara, ca ma pregatesc sa il astept pe sotz, sa ii pregatesc mancarea,... stiti voi, chestii d'astea:)

la toate si wk fain

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Abia astept, sper sa vii hepi de acolo

Chiar crezi? Poate doar ca ajung acasa...in nici un caz nu am alte motive...sau daca imi gasesc ceva hainite dragute pt burtica...de fapt burtoi. Ca vad ca nu are de gand sa se opreasca. Creste pe zi ce trece. Si promit sa pun alte poze cu burtica, dar dupa ce ma intorc.

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andreea,drum bun si cumparaturi frumoase,sper sa gasesti ceva dragut pt. burtica...altfel improvizezi tu...!Eu nu mi-am luat haine speciale la nici una din sarcini doar o salopeta subtire cand s-a mai incalzit vremea,dar nici nu am avut burtica f. mare...abia din luna a 6-a a inceput sa se vada ca eram insarcinata...!
Flavia...traiasca weekend-ul...sa nu-i mai vad mutra scorpiei...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Flavia, mai am ceva de stat, pana la 18.30

Andreea, hai ca o sa fie frumos! La cumparaturi, nu la soacra. Sa-ti iei hainute frumoase pentru burtica. Sa stii ca asteptam pozici cu tine.

Fana, la cat sunt de , am uitat sa te felicit pentru steluta-la mai multe!

Cami, nebuna sta acasa in wk sau macar atunci va lasa singuri?

Mergi la inceput

Fetelor, a plecat sefu, deci...ma car si eu
Sa aveti un wk frumos si calduros!
la toate fetele
ne auzim luni

Mergi la inceput