Mamici casnice (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

maria2mami uite ca te bag si eu in seama...uite un de la mine...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fete;or va doresc o seara placut in continuare.
Ne auzim maine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Noapte buna fetele!
Maria2mami, noapte de vis!!!
Chiar daca nu te baga cineva in seama(tot timpul), baga-te tu singura!!! Apoi sa vezi cum vin fetele cu "vorba" pe tine!!!
Noi, asa facem, cel putin eu... merge super!!!
Te pup!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adinell corect, ne bagam in seama noi, asha ne baga si ceilaltzi din jur.
Flavia dar trimite mami socrii, poate ma ajuta si termin mai repede.
Tina sa ne anuntzi cind apare bebicul mai, sa stii ca la mine Isa trebuia sa apara luni si a aparut duminica, asha ca poate duminica...
Fetelor eu am o problema cu cititul, am citit la discutzii generale in loc de mitze orfane, am citit matze orfane, ce sa-i fac eu daca a scris cu i din a
maria2mami servici ushor miine si nu mai bintui prin magazine fara noi, baga-ne in seama cind cumperi cite ceva.
Gata vad ca lumea doarme precum Isabella, asha ca va spun si eu noapte buna si ma duc la nanitza.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

maria2mami,asa fata mea!daca vezi ca nu te observam ne tragi de maneca.aici suntem cu toate prietene,nu facem discriminari ca pe alte subecte(nu dau nume)
Ca suntem primele venite aici,ca suntem ultimele,avem aceleeasi drepturi si indatoriri.hai ca o dau in P.C.R
Sa ai un week.frumos ca la mine este o calduraaaaa de zici ca suntem in Florida nu aproape de Polul nord

Danelutza,si eu am cateodata probleme cu cititul.Citesc pe diagonala din cauza lipsei de timp si inteleg alte alea

Flavia,adinell,Miha,sa aveti maine o zi insorita plina de activitati si o noapte furtunoasa

alexa si mami,blondo sa ai week. placut

Danabanana,ce patisi.Auzi baga un masaj dela cu un pahar de vin rosu si sa vezi ce se duc toate
Sanatate maxima.

pup la toate casnicutele.
fug afara la ai mei ca e superrrrrrr.
am intrat in casa sa merg la si am ramas la

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am intrat sa va zic noapte buna, somnic dulce!
cami, merci draga, la fel si tie. ai grija ca iar ne duci cu pozele... spor la treaba si asteptam invitatia la gratar si sa ne dam uta-uta
daca pe mine nu ma baga nimeni in seama, ma bag singura si trancanesc asa de un singura ca si asa altceva n-am de facut
la noi ploua, da' sper ca miine sa iasa soarele ca cica colegu' e mai liber si facem plimbarici multe.
sanatate la bolnavioare si petrecere frumoasa in weekend!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!

tuc apasat toate mamicile casnice, dar si pe copilasii acestora.

fete dragi mi s-a stricat calculatorul si doar acum mi l-a reparat .sper sa tina ca de nu.................

mama da ce dor mi-a fost de voi.si am de citit nu gluma .

va tuc pe toate si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ohoooo, lume noua!
bun revenit bi!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danabanana,ce patisi.Auzi baga un masaj dela cu un pahar de vin rosu si sa vezi ce se duc toate
Sanatate maxima.

As vrea eu ca de....,dar crezi ca ma vrea sotul asa virusata?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai hai ca scriu rapid ca pica netul mereu.
Va pup dulce pe toate.
Vesti noi: Gogo tunsa scurt hihihi, eu cadere tensiune abia acum mi-am revenit, netul merge din parti,.
Am citit tot insa nu mai stiu ce si cui vroiam sas criu., asa ca va trimit pupici in masa ... adica in obrajori pardon
Vad ca ne imnultim din ce in ce, asa ca nu pot decat sa ma bucur s sa pup fetele "ne-raspunse" si nou venite
Tina , stand by baby pana maine ca e 1 aprilie, remember? Hai ca va fi bine ai sa vezi ce rapid o sa iasa bebitu' micu', mai arata-i hainutele alea superbe inca o data poate se hotaraste sa iasa
Fug sa trimit mesajul ca iar il pierd, paaaaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput