Mamici casnice (24)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
Daaaaaa, citii de aseara noutatile despre Maria
Laura felicitari pentru ce ai facut...si pun si eu aceeasi intrebare: de ce nu vrea nenorocitul sa cedeze fetita???
PS: eu sunt bruneta!!!Unde ma incadrez???
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
osna spune:
buna dragutelor,
abia am timp sa respir si am intrat sa va salut.acum mi-a venit soata de la servivi,mancam si plecam sa ne facem si noi piata ca e gol frigiderul.
va doresc week-end placut ca nu stiu daca mai apuc sa intru.
va pup
ange spune:
eheheeh bey gagici!chiar credeti ca scapeti de mine cu una cu doua?!
am facut lectura pana acumscrieti intr-un mod infernal
Laura,felicitari!cum am spune noi pe aici:chapeau!trebuie sa ai un suflet imens.Te admir.Tin pumnii ca vita aia de om sa-ti lase tie copilul pe acte.Moamaaaa ce i-as pune la zid pe oamenii astia!!!
Dana banana,astept sa-mi faca colegul cafeaua asa ca am 5 min. ale mele si scriu fugutza,fugutza 2 randuri acilea.
Ce face Tina?Mititica cate emotii pe ea!!
Bebe se pare ca se lasa asteptat,nu gluma!
Si lasa dulciurile ca faci funduletzul mare si vine vara
Miha,pai facem un clum al blondelor si unul al brunetelor.Sau mai bine un concurs sa vedem care-s mai inteligente
Da io care mis jumi,juma,unde intru?in care club? sau eu fac pe arbitrul?!
osna,week.placut daca nu ai timp sa treci pe la noi
Danelutza,si eu trebaluiesc toata ziua si tot nu se vede nimic.
astazi este cald.au anuntat 18°.iesim in curte sa strangem toate lucrurile de iarna(cort,lopeti,saci sare,nisip,etc) si sa scoatem cele necesare verii
Incepem cu gratarul si balansoarul ca alea-mi plac mie la nebunie!
va doresc un wek. placut.Nu cred ca voi apuca sa va scriu astazi.poate maine dimin. la cafea.
Duminica are Maia spectacolul de balet.V-am spus eu candva ca e treaba serioasa cu scena,reflectoare,spectatori,alea,alea.
O duc la repetitie de dimineata(duminica) si sepctacolul este abia la 14,00.O sa fie rupta mititica.Important este ca adora ceea ce face.
Eu sunt uda toata.Colegu deja lesina de emotii.Isi tot stoarce creierii ce flori si ce cadou sa-i cumpere.Asa sunt tatii cu fetele: ca--ciosi!
sa aveti soare cu o zi superba!
anj
diadaniela spune:
Nu stiu ce dracu ,ca eu am pus un mesaj si nu a intrat.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Se vede treaba ca vine wk si avem si noi activitati ca tot omu:)
Laura toata admiratia mea pt voi, te cred ca Sandra ti s-a lipit de suflet, sper din toata inima sa ramana la voi (legal)
Cami distractie placuta, sa pui poze cu Maia sa vedem si noi macar juma' din reflectoarele alea:)
Si eu sunt blonda jumi-juma, adica suvitzata, deci nu stiu cum se pune...:)
Andreea pls mai zi cate ceva ca ni dor de tine Iar te plimba Gogo prin orash?:)
Svetlana weekend hepi si la voi, iar devorati magazinele:)
Salutari de la denizel, e tare bolnava saraca, sta mai mult in pat, a luat virushi de la Mihnea, sper sa isi reina repede.
Astept cu sufletul la gura vestile despre Tina, poa' se indura de noi si zice cate ceva :)
Dana banana sa te faci si tu bine, sa zici dc functioneaza faza cu inghetata.
Zici ca e fain "neveste disperate"? ca m-as uita si eu da nush de unde sa iau.
Miha am inteles acu care-i faza cu biberon, si la Alina la fel:) Eu cu Sara am probleme cu suzeta, ca de baut bea din cana fara probleme.
Lucia ai un super baiat cu super desene, poate face cariera ca e talentat
mmiha cum sa nu mami, te baga in zeama, ia zai, maine mergi la servici sau ai liber? ce lucrezi k nu mai stiu, poate ai zis si n-am fost pe faza...
sfarsitoarea sper sa se adune banii pt Denis, sa avem vesti bune, suntem alaturi
Dana_ch nu mai zici nimik?
Ioana ce bine o duceti voi, tot plimbari si cumparaturi..., faina viata pe acolo:)
Dabelutza sa zici cand termini curatenia, sa ti trimit pe socrii asa cum ne-am inteles :)
Cred ca am scris destul...
Flavia (sotie si mamica fericita)
malla spune:
Ei cum nu te baga nime in seama maria2mami? Hai ca te bag eu... Ia spune fuguta, ce facusi azi? Cum iti mearsa?
hai povesteste, de ce taci???
Astept!!! :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
maria2mami spune:
Superrrr, in sfarsit...am crezut ca sunteti suparate pe mine.........ca io' nu am gresit cu nik
Acum sunt la serv. da mai am o jum de ora si am plecat...dam iar o raita prin Cora si acasica ca maine de dim trezirea la 7 fix!
Lucrez la un magazin de accesorii / servicii telefonie mobila C-V
Daca mai reusesc sa intruu diseara sau la noapte ne conversam...daca nu va si vb maine de dimineata.
Tina toate rugaciunile noastre si gandurile bune . Asteptam vesti!
mmiha
diadaniela spune:
Flavia ,nu stiu daca functioneaza ,dar nici rau nu mi-a facut.Oricum gatul e o tara mai bine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana