Mamici casnice (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

am fost si eu pe aici ,da scurt ca mi-am pacalit oamenii de i-am bagat in pat si am zis ca vin si io imediat!
am zis macar sa reusesc sa va citesc,ca daca nu luni am incurcat-o cat am de recuperat!
maria2mami,asa e cu bagatul in seama..trage de maneca!dupa nastere o sa incep si eu munca,numai ca o sa lucrez 2-3 zile pe saptamana,asa ca ma consider tot casnica!
gata,am plecat ca mi omul meu a facut ochi si se bosumfla ca nu merg si io la povesti,ca asa facem..povestim in ultimul timp de numa!depanam amintiri si ne amuzam!

un we frumos sa doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaaaaaa somnoroaselor!!!
Haideti la , sper sa ajunga la toata lumea, care nu are sa strige

Revin ca mi s-a trezit mandra

PS: Bine ai revenit Bi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, poftitzi la cafea ...
Moamaaaaaaaaaaaaaaa ce linishte, deshteptareaaaaaaaaaaaaaa...
Bimilit te iertam daca tzi-a fost defect calcalatorul, ba nu te-am pacalit ca 1 aprilie , dar daca recuperezi la scris itzi dam un...
Mai dar ce-i cu linistea asta, haaaaaaa, sau e pacaleala si scriu numai eu azi ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Miha, scuze facusem cafeaua inaintea ta , dar pina i-am explicat sotzului ce cumparaturi sa faca, ai trimis mesajul inaintea mea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Hihihihi, chiar daca ai facut cafeaua inaintea mea eu am fost mai rapida...nu-i nimic poate asa vom ademeni si pe alte mamici...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Mergi la inceput

m-ai pacalit cu mesajul, smechero, si eu care vroiam sa ma laud ca facui cafelutza caldutza, bineintzeles fara zahar, doar cu lapte cum beau eu, cica zaharul face rau la ten si eu vreau sa ma mentzin mumoasa. Cit despre celelalte mamici, pauza ... bintuie prin pat la nanitza.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Moamaaaaa , da ce matinale sunteti ! Vreau si io ceva cafea , va rog ! Sa fie dulce si cu lapte ,hihihi!
Multumesc pentru cuvintele frumoase !
Ce fac fetele?
Piticuta mea s-a trezit azi mai tarziu , adica pe la 8 si de atunci sta pe oala si da sa pape iaurt la haine ca in gurita baga o lingurita iar pe hainute trei , hihihi .E ca un purcelus acum da si eu o las sa-si faca de cap ca asa invata , nu?Alexa , saraca , sta si o pazeste si se uita si la desene .
Trebuie sa m-apuc sa fac curat prin casa si asa am o stare de sictirealaaaa.....

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput

Eu una imi beau cafeaua simpla

Ce nostima esti Laura si eu de cateva zile o las sa duca singura la gura, ce ii mai pun eu in lingura ca ea nu prea reuseste
Si eu astept sa imi vina cheful sa ma apuc de treaba, ca vremea asta e asa de kk-cioasa, ca ma face sa trag pe dreapta

Mamicilor trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! multam de cafea. noi ne trezim f devreme da' pina stam la olita, pina ne dam jos din pat, pina mincam, iote s-a facut ceasul 9.
de tina chiar nu stie nimeni nimic?:( am vazut ca iar s-a intimplat o tragedie la ele (mamici de febr-mar). ce rau imi pare! mai bine sa nu intre ca ii face rau sa vada.
e soare, chiar daca aseara ploua torential, deci azi program de plimbari si distractie de voie.
pup

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata
buna cafeaua,mersi din pacate tre sa plec ,va las ca vine soacra sa stea cu bb.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput