Cresa Titan IV

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicemada spune:

Multumim Luminita pentru amanunte.
Si eu m-am inschis pe lista pe la mijlocul lunii ianuarie, erau deja 117 pe lista. sper sa prindem si noi un loc. Cu Dna directoare a trebuit sa aranjezi ceva? Noi nu cunoastem pe nimeni pe acolo.
Cu televizorul intradevar nu prea ok, dar pe de alta parte si eu il mai las pe Mihaita la tv cateodata. Macar e bine ca e doar pe Minimax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicemada

Si eu m-am inschis pe lista pe la mijlocul lunii ianuarie, erau deja 117 pe lista. sper sa prindem si noi un loc. Cu Dna directoare a trebuit sa aranjezi ceva? Noi nu cunoastem pe nimeni pe acolo.
Cu televizorul intradevar nu prea ok, dar pe de alta parte si eu il mai las pe Mihaita la tv cateodata. Macar e bine ca e doar pe Minimax.

Alicemada... poti sa-ti activezi PM-ul? te rog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dilaural

Citat:

Alicemada... poti sa-ti activezi PM-ul? te rog...

Cred ca l-am activat. Nu sunt prea sigura, sunt mai noua pe forum :P

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si Daria Ioana (04.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:

sincer, nu stiu ce sa-ti spun, la noi nu a fost cazul, dar am ajuns acolo printr-o cunostinta... i-am mai dat ocazional cate o atentie, la fel ca asistentelor din grupa, nimic special... mie mi se pare o persoana abordabila, cred ca daca insisti o sa fie ok. dar trebuie vorbit si intre timp, dupa ce v-ati inscris, sa nu uite de voi...

PM-ul tau nu e activat, trebuie sa mergi in contul tau ptr asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:

sincer, nu stiu ce sa-ti spun, la noi nu a fost cazul, dar am ajuns acolo printr-o cunostinta... i-am mai dat ocazional cate o atentie, la fel ca asistentelor din grupa, nimic special... mie mi se pare o persoana abordabila, cred ca daca insisti o sa fie ok. dar trebuie vorbit si intre timp, dupa ce v-ati inscris, sa nu uite de voi...

PM-ul tau nu e activat, trebuie sa mergi in contul tau ptr asta.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

Multumesc, am reusit sa activez PM-ul.
De mici atentii am mai vorbit si cu alte mamici, dar la directoare am auzit doar prin cunostinte. Iar noi nu stim pe nimeni. O sa incercam sa vedem cum stau lucrurile, pentru ca din pacate nu am cu cine sa las copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

Alicemada, ce varsta are baietelul tau? Poate vom fi <colege de gradi> , si eu vreau sa inscriu copilul acolo...

Daca stie cineva, am aprecia raspunsul, dupa inscrierea pe lista ce urmeaza? te suna ei? te duci tu in prima zi de inscriere cu dosarul? cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikidutza

Alicemada, ce varsta are baietelul tau? Poate vom fi <colege de gradi> , si eu vreau sa inscriu copilul acolo...

Daca stie cineva, am aprecia raspunsul, dupa inscrierea pe lista ce urmeaza? te suna ei? te duci tu in prima zi de inscriere cu dosarul? cum se procedeaza?

michidutza

Mikidutza, baietelul meu are acum 8 luni si jumatate, sper sa reusim sa prindem loc.
Dupa inscriere, mie mi-au spus sa iau legatura cu ei incepand cu luna aprilie sa vada exact cate locuri sunt. Si atunci iti vor spune daca mai ai loc sau nu. Si probabil te vor chema sa iti dea adeverinta care trebuie completata de medicul copilului. Cam atat stiu si eu din ce am mai vorbit cu alte mamici.
Eu o sa ma duc maine sa vad cum stau lucrurile.
Si cine stie.. poate vom fi "colege"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darioana spune:

alicemada ai spus ca "Eu o sa ma duc maine sa vad cum stau lucrurile." Ai fost ,ce ti s-a mai spus ? Intreb pentru ca si noi suntem inscrise pe lista la nr 71 inca din octombrie si ne-a tot amanat :veniti in ianuarie ,veniti in martie ,acum a ramas sa sun dupa 1 aprilie sa imi spuna cand sa ma duc sa iau fisa de inscriere .Mentionez ca in martie cand am fost la inceputul lunii am dat un "martisor " nu prea consistent atat asistentei sefe cat si directoarei ;ma gandesc ca voi fi amanata si de data asta ,sunt cam sceptica .......Voiam sa vad si alte mamici cum au procedat ,ati dat atentii sau nu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui darioana

alicemada ai spus ca "Eu o sa ma duc maine sa vad cum stau lucrurile." Ai fost ,ce ti s-a mai spus ? Intreb pentru ca si noi suntem inscrise pe lista la nr 71 inca din octombrie si ne-a tot amanat :veniti in ianuarie ,veniti in martie ,acum a ramas sa sun dupa 1 aprilie sa imi spuna cand sa ma duc sa iau fisa de inscriere .Mentionez ca in martie cand am fost la inceputul lunii am dat un "martisor " nu prea consistent atat asistentei sefe cat si directoarei ;ma gandesc ca voi fi amanata si de data asta ,sunt cam sceptica .......Voiam sa vad si alte mamici cum au procedat ,ati dat atentii sau nu ?

Darioana, am fost intradevar a doua zi, si eu tot cu un martisor ( nici prea consistent nici de neglijat) direct la directoare, si mi-a zis ca la grupa de pitici unde va intra cel mic al meu nu sunt probleme, pt ca nu sunt multi parinti care isi duc copilul la cresa asa devreme. Si sa revin cu un telefon in luna mai ca sa aflu cand se fac exact inscrierile. Om vedea si noi in mai ce se mai intampla. Daca afli ceva in aprilie te rog sa ne tii la curent si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darioana spune:

Revin cu informatii ;am fost joi pe 31 martie la cresa sa iau fisa de inscriere -dupa ce am vorbit la telefon cu dna directoare .Mi-a spus ca atunci cand am dosarul gata sa o sun si in principiu pot sa duc copilul chiar de a doua zi .Miercuri planific sa fie ziua cea mare ,daca nu apare altceva intre timp.Va tin la curent cu ce se va intampla.

Mergi la inceput