Cresa Titan IV
Raspunsuri - Pagina 6
alicemada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui darioana Revin cu informatii ;am fost joi pe 31 martie la cresa sa iau fisa de inscriere -dupa ce am vorbit la telefon cu dna directoare .Mi-a spus ca atunci cand am dosarul gata sa o sun si in principiu pot sa duc copilul chiar de a doua zi .Miercuri planific sa fie ziua cea mare ,daca nu apare altceva intre timp.Va tin la curent cu ce se va intampla. |
Darioana, inteleg ca ai luat deja fisa de inscriere? Asta inseamna ca se stie cate locuri au, si au inceput inscrierile? Ca mie mi=a zis sa sun undeva la sfarsitul lui aprilie, mai. Si daca deja a dat fise imi e teama ca nu mai prind loc.
Te rog sa ma lamuresti si pe mine un pic.
Multumesc mult,
mikim spune:
Eu am fetita la aceasta cresa.
Ce sa va spun???
Din multe privinte sunt foarte multumita.
Si nici televizorul nu ma nelinisteste. E foarte greu sa le gasesti activitati atatea ore. Sunt si mici si se plictisesc repede de orice.
Din foarte multe motive eu le consider adevarati eroi pe asistentele de acolo.
Dar ma deranjeaza fff tare faptul ca se tolereaza aducerea copiilor bolnavi la cresa. Inteleg si parintii care nu au alta varianta. Dar ei la copii nostri nu se gandesc??? In septembrie am dus-o prima data. S-a imbolnavit repede, a stat acasa, am dus-o din nou, in doua zile era iar bolnava. Am tratat-o, am revenit, am ajuns in spital cu pneumonie. A stat cu perfuzii si tot tacamul.
Am asteptat sa treaca iarna si am mers iar la cresa. Dupa 2-3 saptamani s-a imbolnavit. Dupa 2 sapt de tratament si stat in casa tot nu e chiar bine. Va trebui sa o duc de luni si ma gandesc cu groaza ce se va mai intampla.
Copiii merg bolnavi cu tratamentul la ei!!!
cristinamh spune:
vad ca dezbateti problema tv-ului...
la grupa de sugari mergea pe ce voiau doamnele... copiii oricum nu pareau sa bage de seama.
la urmatoarea, aveau dvdplayer, si am dus noi cd-uri. cel mai mult am reimprimat veronica si alba ca zapada, veronica cel putin mergea continuu, erau innebuniti dupa ea. acum sunt multe desene in romana, pe atunci nu erau. dar nu ii lasau pe cablu.
mult succes cu cresa! noi am avut numai experiente placute acolo, iar de curtea de joaca de la titan 4 ne va fi intotdeauna dor.
Cristina
Atelierul de creatie www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
catalinbuzna spune:
La ce grupa au dvd si cum se numesc ingrijitoarele/ asitentele?
Apropo stie cineva ce reprezinta fondul grupei pentru ce este? a intrebat cineva?
cristinamh spune:
noi am fost la grupa 4.
n-am avut fondul grupei.
Cristina
Atelierul Nazdravanilor, 21 mai. www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
ank-ioana spune:
ati reusit sa va inscrieti?
noi suntem nr 106, suntem inscrise din ianuarie, si de atunci ne tot amana, inclusiv azi ne-a amanat pana la sf lui iunie, cica atunci stiu cate locuri au...
deci atentiile se dau direct directoarei?
deja incep sa fiu disperata, de 5 luni ne tot amana.
onitza spune:
Pe 4 sept incepem cresa. Atunci vom aduce si avizul medical si ne va spune la ce grupa va fi incadrat Daniel. Va avea 1 an si 7 luni.
CrissyCriss spune:
Salut mamici,
Am o fetita de 1 an si 8 luni, iar din 4 Sept incepem si noi cresa aici.
Am trecut prin multe emotii si multe vizite pana sa reusim sa ne inscriem, iar acum asteptam cu emotii prima zi de cresa. Ma astept la raceli si plansete din partea Mirunei, dar sa speram ca o sa fie bine pana la urma...de fapt trebuie caci eu de la 1 August am inceput serviciu...asa ca nu avem incotro.
Va pupam si ne vedem la "chesa"
alicemada spune:
Buna mamicilor.
A inceput si cresa. Un pic mai tarziu decat asteptat dar nu e problema. Impresii, pareri , probleme?!?!
Noi am avut prima saptamana mai grea, nu am vrut sa mancam, nu am vrut sa dormim, am plans la greu, cu un pic de mucisori, cu putin deranj la stomac...
dar acum e totul bine, ne jucam cu toata lumea, vorbim (pe limba noastra) foarte mult, mancam, dormim si nu mai plangem decat foarte putin si mai mult o maraiala.
La voi cum stau lucrurile?
P.S. : suntem la grupa de pitici