Cresa Titan IV

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

In disperare de cauza ne-am inscris si noi de acum pt la anul si desi m-am dus pe la jumatea lui sept eram deja locul 85 ...am discutat cu asistenta-sefa ( cica daca nu stii pe cineva nu ai cum sa ajungi pana la directoare) si ne-a zis sa mai dam un tel in feb sa vedem ce si cum...am auzit multe (pro si contra) despre cresa asta dar as vrea sa stiu si parerile voastre (cele care tocmai ati inceput acum in toamna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicemada spune:

@ sunset_zuzi :
Sa stii ca poti sa ajungi la directoare, trebuie doar sa afli cand e la cresa (de regula dimineata o gasesti acolo) si pur si simplu intrebi de ea si spui ca vrei sa discuti cu ea. Eu asa am facut si am reusit sa vb cu ea fara probleme. Mi-a dat si o carte de vizita cu telefonul ei pe care am sunat-o la fel fara probleme.
Cat despre impresii legate de inceperea anului, a fost ok la inceput, dupa o saptamana cel mic s-a invatat cu cresa, nu mai plangea, manca foarte bine, dormea, incepuse si acasa sa doarma singur, pana a avut niste probleme de sanatate si s-a obisnuit cu mami tot timpul langa el. Am a inceput iar cresa dar e mai marait cand il las acolo, sper sa ii treaca. Si sper sa nu se mai imbolnaveasca, desi vad ca azi a facut temperatura.
Bafta si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

si pe mine ma intereseaza cresa asta pentru fetita mea care acum are 1 an si 4 luni. Stie cineva daca se accepta copii si din afara sectorului 3? eu fiind din sectorul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapopescu04 spune:

Buna ziua. Baiatul nostru este la cresa de 2 saptamani. La Titan IV. Fetele sunt dragute. Ca si proceduri de inscriere e super simplu. Te duci odata si intrebi cand poti sa vi sa stai de vb cu d-na directoare. E un paznic, il rogi sa iti aduca pe cineva care te poate lamuri.
Dupa ce vb cu directoarea si stabiliti ceva trebuie sa stii ca acomodarea la cresa se facr in 3zile sau se poate face in 6luni. Sunt copii care renunta la plansul de dimineata abia dupa o luna, doua. Fetele sunt foarte rabdatoare si mai ales stiu cum sa ii linisteasca . Pe de alta parte, nici nu ii lasa sa se bata intre ei, sa fie obraznici sau isterici. Vorbesc cu ei pe un ton hotarat, fara sa tipe sau sa ii agreseze in vre-un fel. Este normal ca fiecare parinte sa ii simta pe angajatii cresei ca o amenintare la adresa copilasului. Este gresit. Fiecare angajat al cresei are pregatire pedagogica foarte buna, fiecare grupa are asistenta iar directoarea este medic pediatru. Peste toate astea exista si o asistenta sefa.
A doua problema este inevitabila raceala de cresa sau "de colectiv". Se intampla tuturor copiilor care intra in contact cu un colectiv nou.Stim ca vine acasa cu stranut, cu nasul curgand, ca face febra..... etc. Nu este grav. Noi am evitat aceasta problema cu produsele Himalaya: Septilin, sirop pentru imunitate si Liv 52, sirop pt protectia ficatului( face si pofta de mancare). La cel mai mic semn de raceala i-am dat Osciloccocinum pentru ca este un produs imunostimulator exclusiv din plante.
Baietelul meu a plans cu hohote 4 zile, cam 10-15 minute , iar din ziua a 5-a, a renuntat.
Un mic sfat pentru mamicile care au avut aceleasi frustrari, griji si insomnii ca si mine , cand a venit vorba de cresa: copilul trebuie sa creasca in colectiv organizat, cu indivizi de varsta lui. Bunicii si parintii nu au cum sa suplineasca necesitatile lui de dezvoltare psihica si intelectuala. Fetele de la cresa stiu ce, cum, cand sa faca, mulandu-se totusi pe comportamentul si atitudinea copilului.
Daca face la olita este posibil ca dupa ce va fi dat la cresa, o perioada sa nu faca. Adevarat dar usor remediabil in colaborare cu personalul de acolo.
Mancarea e buna si proaspata, au bucatarie proprie,nu maedncare in regim de catering.
Asta va pot spune.
Dupa ce l-ati inscris, este bine ca odata pe luna sa ld dati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapopescu04 spune:

Eate bine ca odata pe luna sa le dati mici atentii fetelor, cafea bomboane, etc. Fiecare cum considera. Deasemenea parintii trebuie sa adu a odata pe luna, servetele, umede si uscate, rola de hartie, sapun, biscuiti. Statul roman e amarat rau si nu poate da servetele pentru copii.
Va doresc liniste.

Mergi la inceput