Cresa Titan IV

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cornelia acum am vazut ca ai mai scris.Eu mai scriu despre Inisa la Copilasi de Mai Iunie 2004 (tu ne ai cam uitat).
Inisa sa acomodat binisor zic eu.Acum face singura cu mana si zice pa pa si intra(mai maraie dar nu tare),doamnele de acolo spun ca papa si doarme binisor.Ea arata bine sa vedem la cantar peste o luna daca a papat sau nu.
Va tin pumni sa va mearga bine

De lasat copilul la usa cu educatoarea sa stiti ca este mult mai bine asa.Si in plus parinti au si pantofi murdari sa mearga langa usa camerei unde stau copii.
La o alta cresa am vazut ca era o camera speciala unde sa facea dezbracarea (era ca o camera de hainute si pantofiori) si venea educatoarea si lua copii de acolo din camera.In plus pe noi ne a pus sa punem la picioare niste botosi peste pantofi ca sa nu murdarim pe jos(mie mi a placut chestia asta),numai ca n a fost sa fie sa ramanem acolo.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANACIUC spune:

Laura, cum ii mai merge fetitei tale?
Pe a mea o mai duc de maine. A fost racita o perioada si acum mai tuseste putin.
Ideea ca iar va fi stresata. Probabil iar va plange noaptea. Asta e, sper sa se obisnuiasca repede.

Astept noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

No hai ca mi sa dus un mesaj luuung,mai scriu o data.
Lui Inisa i merge binisor.Si ei i este cam greu zilele astea ca noi am fost plecati in vacanta inainte de Pasti si de abia de ieri a inceput cresa.Este maraici.
Si racita a fost un pic(mucisori si un pic de tuse) dar mai degraba ca este rece in casa cred eu ca toti suntem muciti.I dau nurofen si imunogrip junior din cand in cand.
Problema noastra revine,nu papa sau tine in gura mancarea dupa ce trecuse de faza asta si eram fericita ca papa.
Multa bafta miine se va obisnui.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

*POZE GRECIA www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060427" target="_blank">*FILM 1 si 2 www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060424" target="_blank">*FILM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANACIUC spune:

Laura, deci sa inteleg ca fetita ta s-a obinuit si ca esti multumita de cresa. A ta fetita plangea noaptea prin somn? Am dat-o doar 3 zile inainte de vacanta cand a fost extrem de stresata. nu stiu ce sa-i fac sa nu mai fie asa cand se duce la cresa.
Iar vad ca tusea nu vrea sa-i treaca deloc cu toate ca i-am dat o multime de medicamente.
Am vazut-o in poze pe fetita ta.
Pe la ce ora o luati de obicei?

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_stefi spune:

Buna...colege de cresa.....am revenit si noi,dupa vacanta de Paste..a fost mai bine cu plansul dimineata,dar reintalnirea de dupa-aminaza e lacrimogena rau...atunci rabufneste knd ma vede...
Stefi e racita si ea,mucisori,tuse,ne chinuim de vreo 2 sapt cu simptomatice si 4 zile de antibiotic si nimic..dar frigul din casa e criminal din cuza asta nu-i trece,fiindca la cresa e teribil de cald si knd o aduc acasa e crunt de frig...
Laureta,suntem colege de palier..v-am vazut pozele de la cresa..noi suntem la grupa 5 exact langa gr voastra..

Elly si Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicemada spune:

Buna dragi mamici,
Am observat ca nu a mai scris nimeni pe acest subiect de ceva vreme, si cum sunt si eu o proaspata mamica, ma intereseaza daca mai e cineva la curent cu aceasta cresa. Cum mai stau lucrurile, care sunt conditiile etc etc, stiti voi mai bine ce ne intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna,

si pe mine ma intereseaza acesta cresa si vad ca de mult n-a mai postat nimeni nimic despre ea... S-au mai schimbat lucrurile?

Dar - in primul rand - lamuriti-ma si pe mine... este vorba de cresa din spate de la Allegro, asa este? Unde anume mai precis ca am fost cu masina si n-am gasit-o!

Au program si in luna august? Eu de la 1 aug ar trebui sa ma duc la serviciu si trebuie sa vad de pe acum ce fac cu bebelica.

ASteptam sfaturi, idei, impresii!

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu am copiii la aceasta cresa de aproape 1 an si sunt relativ multumita. la cap igiena si mancare, totul e ok, la cap personal, cred ca depinde de la grupa la grupa. cand i-am inscris, erau la grupa de sugari si mi-a placut mult asistenta de acolo. s-a ocupat f mult de ei, le-a facut toate poftele doar sa le fie mai usoara adaptarea... cand au facut 2 ani, au trecut la grupa de copilasi mari si norocul nostru a fost ca s-a mutat si asistenta de la grupa veche cu ei. cea de a doua asistenta de la aceasta grupa nu ma multumeste, de 5 luni tot nu a reusit sa ii deosebeasca, si nu sunt chiar identici, imi spune zilnic aceeasi poveste, indiferent de ce o intreb eu... pe cealalta insa o iubesc, si eu si hunii, si ea ii stie, ma rog, mi se pare chiar ok.
ce ma nemultumeste e ca sunt f multi in grupa, dar la stat asa e peste tot, la cresa sau gradi, si faptul ca nu fac mari activitati cu ei... doar cantecele si poezii, cred ca ar putea face mai mult.
si evident, racelile inerente debutului, abia dupa un an s-au mai obisnuit, si tot cu muci sunt mai mereu...

toata luna august au vacanta. cresa e cea din spate de la Allegro, in apropiere de nush ce scoala/liceu...

sunt aici daca vreti sa stiti ceva anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Luminita, multumim mult pentru raspuns!
Spune-mi te rog cat este taxa la cresa si ce alte cheltuieli implica.
Ai idee de cand incep inscrierile (neoficial, bine-nteles)? Cum este directoarea sau cu cine trebuie luat legatura?
Eu incep serv la 1 aug si trebuie sa vad ce fac cu Daria in august si sa o dau de la 1 sept! Va avea deja 2 ani si 1 luna. Noi deja facem kk numai la olita si pana atunci o sa reusim si cu pp:)
O singura problema avem ... cu alergia la proteinele din lapte dar este o forma usoara care oricum este in remisie si trebuie sa vad prin martie la urmatorul set de analize.
Ce altceva ar trebui sa mai stiu despre cresa?
Pe cea mare n-am avut-o la cresa... abia din sept am dus-o la gradi (la 4 ani si ceva) pt ca a stat soacra-mea cu ea. Si am patit-o cu imbolnavirile la greu... Mi-e groaza ca si cu cea mica voi pati la fel la cresa...
Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dilaural

Luminita, multumim mult pentru raspuns!
Ce altceva ar trebui sa mai stiu despre cresa?

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si Daria Ioana (04.08.2009)

salut,

se plateste doar mancarea, 9.5ron de copil. au program de la 07.30 pana la 18.30, chiar si mai mult, dar de regula nu raman copii pana la ora asta, exceptandu-i pe cei care sunt la internat, si care dorm acolo si noaptea, doar in we pleaca acasa...
daca nu ii duci cateva zile, acestea nu se platesc, daca aduci avizul de la dr pediatru, care sa ateste ca copilul este sanatos clinic. fara acest aviz, platesti si zilele in care a lipsit.

eu am vb direct cu directoarea (David Ileana) cand i-am inscris, am avut o cunostinta care o stia si ne-a trimis direct la ea.... asadar, noi ne-am inscris in mijloc de an, in martie. daca insa te vede 'hotarata', merge si fara cunostinta... sau mai poti discuta cu asistenta sefa, parca dna. Mioara o cheama, nu stiu exact, ca n-am avut mari discutii cu ea.
din cate stiu, oficial inscrierile sunt in aprilie-mai, nu prea sunt locuri, trebuie clar vorbit inainte.

acte si analize: nu mi-au cerut analize specifice, gen exudat faringian sau corpoparazitologic, ci doar formularele lor standard de completat si avizul medicului pediatru, cum ca copilul e sanatos dvdpd clinic. asta expira in 48 de ore parca, asa ca trebuie sa-l iei fix inainte de a duce copila.

cat priveste alergia Dariei, e bine sa ii spui din timp, si directoarei si asistentei si ingrijitoarelor din grupa la care va fi ea, si sa insisti sa nu ii dea lapte, ii poti aduce tu de acasa ceva in ziua respectiva in care la micul dejun sau la gustarea de dupa-amaiza au ceva pe baza de lapte.

nu stiu cum e cu olita, ca noi suntem inca cu pampers, stiu ca ii pun pe olita, probabil si la cerere, daca copilul vorbeste si cere clar asta, daca nu, probabil la ore fixe.

cand e cald ii scot si afara, mai degraba dupa-amiaza decat dimineata, e mai cald, si o ora sau doua, nu f mult... le e greu sa ii supravegheze ca personalul e redus, 2-3 pers la 20-25 de copii... plus ca le e teama sa nu imbolnaveasca copilul si sa le sara parintii in cap.

ce sa-ti mai zic... bani suplimentari ne-au cerut o singura data, o suma modica, 20-30 ron de copil, pentru jucarii si/sau material didactic. copilul poate veni cu jucaria preferata oricum.

aa, si ce nu-mi place, dar n-am avut de ales: au TV in camera de zi, care merge non-stop pe desene, pe minimax. inteleg ca e o 'conditie' pentru cresele de stat, probabil asa le e mai usor sa ii tina linistiti, decat sa ii implice in diverse activitati gen colorat, construit, plastilina etc....

cam asta.

Mergi la inceput