Cresa Titan IV
Raspunsuri - Pagina 3
laureta spune:
quote:
Originally posted by DANACIUC
Draga Laureta eu trebuie sa o dau pe Cata de maine dimineata la grupa 2 va fi pt inceput. Am niste emotii imense.
A mea fetita nu prea mananca singurica asa ca sper sa le dea de mancare.
Stii cumva ce program de somn, de joaca au?
Inseamna ca ne vom intalni pe acolo dimineata sau dupa amiaza.
Am inteles ca trebuie sa ajung pana in 17-30 sa o iau.
PUPICI
Dana stiu ca nu i culca la 10 cum am citit aici.Papa diminetaza dupa aia o gustare pe la 10 urmeaza pranz somnic (deci pe 12.30-13.00) scularea iarasi gustare si ceai si gata.
Multa bafta iti tin pumni,inseamna ca suntem la acceasi grupa.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
onitza spune:
LAURETA, la grupa 9 ii culca la 10!!! din sursa sigura!! testat pe noi!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
laureta spune:
quote:
Originally posted by onitza
LAURETA, la grupa 9 ii culca la 10!!! din sursa sigura!! testat pe noi!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Poate la bebei mici de tot care sunt sunt la etaj banuiesc.Aici la grupa 2 parter nu i culca la 10.
DANACIUC spune:
Noi am fost prima zi la cresa la grupa 4 etaj. Am inteles ca a mancat, a dormit. Cand am luat-o era cam toropita, obosita. Acasa si-a revenit insa. Cred ca pt ea micuta a fost un soc aceasta prima zi, caci azi noapte a plans vreo 2 ore.
Cam atat despre prima zi, astept sa vad cum va fi astazi.
PUPICI
laureta spune:
Dana felicitari.
Va fi bine ai sa vezi.Plange cand o lasi?
DANACIUC spune:
LAURA, poate ne vedem dupa amiaza la 17-30 la cresa cand ne luam fetitele.
PUPICI,
DANA
cris1511 spune:
Mersi mult onitza.
Al meu plange cand il las si ne zice mereu "no ghita" (nu gradinita).A mers 4 zile dupa care a facut o viroza intestinala ca ne-a imbolnavit pe toti si pe cel mic cu bona lui.Il voi duce in continuare dar ce ma sperie mai mult e ca plange urat cand il lasam acolo.Doamnele mi se par de treaba, dar imi spun ca nu pot sa stea numai dupa el, mai sunt si alti copii.Noi suntem pa grupa 1 parter.
Cristina
cornelia_laura spune:
laureta, cum merge cresa? S-a obisnuit fetita ta?
Noi inca nu am rezolvat nimic desi am incercat(si dat darul) si la Titan II. Inca mai sper ca alta solutie nu avem. Din 2 variante una trebuie sa iasa.
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
elly_stefi spune:
Buna fetelor,sunt noua pe forumul asta,am intrat in special pt discutiile descpre crese...
Am si eu fetita la Titan,pe Lunca Bradului,la grupa 5,etaj in dr prima usa...asta e a 3-a zi de cresa si prima in care n-a vrut sa stea acolo knd am dus-o dimineata si a urlaaaat...
Imi place cum arata acolo,totul e curat si nou,dar sunt cu inima indoita in privinta comportamentului personalului fata de copii,adica ma gandesc k nu va sta nimeni de popoul fi-mii dk va plange sa-i aline supararea...si cred k ea sta singurica cu ursuletul ei acolo si crede k am abandonat-o...
Eu as vrea sa ma duc intr-o zi pe nepregatite sa vad cum e atmosfera...dar nu vreu sa ma vada fata,inca ceva ma deranjeaza k vine si-i ia de pe hol asistenta dimineata,nu ma lasa sa merg eu s-o conduc in clasa...mi se pare putin traumatizant sa vada copilul k e luat de langa parinte asa repede...
Dk mai sunt fete pe aici care au copilasii la grupa 5 ,si nu numai,as fi incantata sa facem un schimb de impresii,poate mai invat si eu ce trebuie sa fac de aici incolo...
pupici la mamici si bebici...
Elly si Stefi pitica
cornelia_laura spune:
laureta, vroiam sa-ti spunem ca incepand cu 2 Mai mergem la cresa Titan II. Am emotii mari si nu stiu cum va decurge prima zi. Asa, ne-a spus ce sa ducem(acte si pt copil) dar raman o multime de intrebari. Daca poti sa-mi mai spui cate ceva, cum a mers la fetita ta, mi-ar prinde tare bine.
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard