Cresa Titan IV

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELLEN, conditiile de la cresa IV sunt chiar bune, termopan, mocheta de colo pana colo, e chiar mishto, dar personalul strica rau de tot!!! si pt noi si programul a fost cam aiurea!!

De raceli/imbolnavit, sigur se va lipi, al meu a luat de curand o viroza cu care ne luptam noi acasa, nu vrem spitalizare!...nu pot stii daca e de la cresa...as prefera sa cred ca nu, ca am facut marea impruidenta sa ii dau niste cappy intr-o seara si noaptea a vomitat...acum e spre bine!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Onitza, si la ce cresa l-ai inscris pana la urma?
Si noi il ducem la Titan IV de 2 zile.Mie mi se pare OK, dupa ce am vazut ca era la Cresa Dudesti unde am apucat sa il dau 2 zile si unde cred ca a luat bataita fiindca ne-a zis el.
Problema e ca acum urla cand il lasam, nu (prea) doarme si il gasim cu ochii rosii. Doamnele mi se par de treaba.Oricum el e mai mare, are 2 ani si 4 luni.Sper sa se adapteze cat mai repede.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRISTINA, ti-am trimis PM cu raspunsul!

Bafta la cresa!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANACIUC spune:

TREBUIE SA O DUC SI EU IN CURAND PE A MEA DULCEATA LA GRUPA 4 SI AM NISTE EMOTII IMENSE. MAI AVETI COPII LA ACEASTA GRUPA, SPUNETI-MI SI MIE CUM E!

VA PUP SI ASTEPT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Eu nu l-am dus pe cel mic inca la cresa - deci nu va pot ajuta, are doar 11 luni, dar ma intereseaza care sunt alternativele, avind in vedere ca locuiesc in zona.
Ma bucur ca scrieti impresiile voastre bune sau rele, ca astfel ne putem face si noi o idee. Am si eu o rugaminte si anume sa-mi explicati unde se afla cele doua crese, ca eu am batut cartierul in lung si-n lat si nu am vazut decit scoli sau gradinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am facur 1 saptamana de cresa.
Eu sunt multumita de cresa si de personalul de acolo.De exmplu la inceput ma miram ca imi ziceau ca mananca tot si ziceam ca mint fiind ca Inisa nu papa de obicei si este chin o masa cu ea.
E dar acum vreau sa spun ca mi se zice daca nu a papat,cat a dormit,ce a facut.
De plans e normal sa planga,ei sunt puisori mici si e greu pentru ei acolo singuri.Ea plange un pic cand o lasam cand o iau nu o gasesc plansa.O schimba si de pampersi.
Educatoarele chiar sunt de treaba,noi suntem la grupa 2 parter dreapta cum intri.
Inca suntem boboci mai asteptam ce va fi.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

laureta, inca o data multumesc frumos pentru raspunsuri.
Ma duc si eu azi pana acolo ca sa vad cum arata cresa si sa stau de vorba cu directoarea/sefa asa ca pe seara am sa va spun care a fost prima impresie.
Am niste emotii de zile mari...

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANACIUC spune:

Draga Laureta eu trebuie sa o dau pe Cata de maine dimineata la grupa 2 va fi pt inceput. Am niste emotii imense.
A mea fetita nu prea mananca singurica asa ca sper sa le dea de mancare.
Stii cumva ce program de somn, de joaca au?

Inseamna ca ne vom intalni pe acolo dimineata sau dupa amiaza.
Am inteles ca trebuie sa ajung pana in 17-30 sa o iau.

PUPICI

Mergi la inceput

Am fost la cresa azi pe la 14.00. Momentan nu au locuri libere insa am stabilit(dupa ce i-am dat darul) cu asistenta-sefa(care taie si spanzura pe acolo) sa revin dupa 1 Mai. Mi-a placut ca e foarte curat, in general arata bine. Dar e doar o prima impresie.
Totusi as vrea sa vad si Cresa Titan de la Potcoava. Stiti ceva despre ea? M-as duce maine si pana acolo.

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

DANACIUC, sa ne spui cum a fost prima zi de cresa. Te rog mult.

Mergi la inceput