Nou stil de viatza (95)
Raspunsuri - Pagina 5
adusca spune:
salutare fetili
m-am apucat acum doua saptamani de regimul de o mie de calorii, de la 78 am acum 75, regret ca nu pot intra zilnic sa postez ce si cum ca m-am apucat de prostii, respectiv munca.
oricim peste exact 4 luni cand o sa am cu inca 20 de kile mai putin vin aicea sa va iau io toti laurii, SIC!!
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Nora__ spune:
Ete si aduscaaaaaaaaaaaaa...ce faci ,mandro?Iar treci la sucit nasul masculilor din casa cu combinatiile tale
.Decat lauri,mai bine ai lua suncile.Ete ai 1 kil si de la mine,ca restul de 20 s-au dus anul trecut,le-am fugarit cu biciul
.Si io tot de la 78 am plecat...te tzii de mine,ai?Fata...cand bem o bere?Ca nu te-am vazuuuuuut...cam de multisor.
Deci azi merit felicitari,da?...am facut placinta cu mere,cu branza si tort si n-am mancat...inca
Mai vedem maine cate bice imi dau singura.Azi am mancat doar la 11 seara cand am ajuns acasa,niste fasole cu rulada de pui.Fac loc pt maine,cand facem pui la sare![]()
Apropo de vergeturi...io tare m-am mirat cand am vazut dupa nastere ca n-am vergeturi deloc si am avut o burtaaaaaaaaa...de lumea zicea ca am gemeni,a iesit pakidermul de 4.200 kg,nici nu ziceam ca nu scap.Si nici cu creme nu m-am dat.Cred ca-s io baftoasa.
Azi am fost la concert,se deschide maine alt Mall la noi si mergem sa ii iau fetei cadou.Vrea blugi.Deci sa va rugati maine pt nervii mei...o sa vin cu ei intinsi ca elasticul.
Noapte buna!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Delidana spune:
An_k, felicitari pentru sport. 
Nora, eu am auzit ca vergeturile si celulita pot fi ereditare, iar daca e pe-asa...
Unde mai pui ca eu n-am fost niciodata insarcinata, dar cred ca de la slabit mi se trage (desi am slabit treptat, incet si nu mult odata). Unele sint mai norocoase, deh. ![]()
Va pup si va astept sa semnati condica si azi! 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
cookie spune:
Vad ca abordati problema vergeturilor...ooof! 
Nora...chiar tine de bafta...cosmeticiana mea mi-a spus ca aparitia vergeturilor tine de caliatea pielii, adica de cantitatea de elastina pe care o contine...Asa mi-am explicat si eu caruta de vergeturi de pe burta, dupa nastere(adaugate la celelalte, dobandite in timp), desi burta mi-o ungeam cu sfintenie cu creme speciale 
Asta e! Vergeturile mi le port cu mandrie ca ranile de razboi, oricum n-o sa port niciodata bluze cu buricul gol, chiar daca m-oi face vreo miss![]()
mephala30 spune:
La multi Ani Crystina! Tot ce e mai bun si frumos sa nu te ocoleasca.
si 
Nora, 'La multi ani' fetei tale Andreea! Sa fie sanatoasa si fericita! 
Fetelor, week. placut si petrecere frumoasa! Nu uitati de poze!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mamamariana spune:
salutare fetele!!!
Uraaaa, sunt si eu in vacanta pentru 2 saptamani! Asta inseamna ca voi scrie mai des in prima saptamana pentru ca in a doua vom pleca in sud (Bangkok si la mare) cu tot familionul sa ne relaxam putin. Acu pot sa spun sigur ca e pentru ultima oara cand mergem la mare aici in Thailanda...
Ne va fi tare dor, dar sunt sigura ca ne vom intoarce daca ne va merge bine in Canada si ne vom putea permite un concediu aici. Nici n-am plecat si ma gandesc la intoarcere 

Nu va spun meniul de azi ca am sarit calu' din prima zi de vacanta. Sper sa ma "indrept" zilele urmatoare. Ceea ce pot promite e ca voi merge zilnic la sala sau tenis sau piscina, in functie de vreme. Daca e prea cald - piscina. Daca e racoare (cum a fost azi si ieri) - tenis. Si daca ploua - sala.
Zuzilici, nu stiu exact cat mai ai pana la due date. Vrei sa zici ca inca mai lucrezi??? Sa stii ca si eu am avut insomnii in ultima luna si am fost si tare panicata. Eu am slabit un kil in ultima luna in loc sa ma ingras vreo 2... Intr-un final, mi-a dat dr. niste pastile ca sa dorm si de frica sa nu ii fac rau lui bb am dormit fara sa le mai iau.
Vad ca sunt o gramada de fete noi pe aici - BUN VENIT! la toate si succes la slabit. Eu pot sa ma laud ca am slabit aproape 13 kile in total si sunt f. f. multumita de mine. Mai vreau sa mai dau jos 6 si ma declar satisfacuta. Sper sa le dau pana plec in Canada. Nu ma bazez deloc pe urmatoarele 2 saptamani pentru ca daca e concediu, in general mananc in oras si nu prea ma pot abtine de la unele mancaruri... Asa ca as putea-o ruga pe Delia de pe acum sa pregateasca niste porci grasi pentru mine.
Cred ca voi trage o fuga pana in oras sa mai fac unele cumparaturi ca tati lucreaza azi si m-a rugat sa nu-l duc maine prin supermarketuri. V-am pupat si ne mai citim/scriem curand.
Numai bine,
Mamamariana
crystina spune:
Buna fetelor!
Multumesc mult pentru urari girls!
Nora, La multi ani fetitei tale!
Eu azi nu sarbatoresc in mod deosebit (iepurina mea e racita bocna,am fost ieri la doctor si i-a descoperit o infectie micuta in piept si la urechiusa)...am sa-mi petrec ziua langa puii mei, iar de papat o sa pap niste pulpe la cuptor cu piure si salata si prajitura cu branza.
Carmen, 
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
dani_flor spune:
Buna fetelor!
Desi nu cunosc pe toate fetele si pe copilashi, frumos shade sa urez si eu
La Multi Ani Crystina! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
,
La Multi Ani Andreea, fetitza Norei, sa fii sanatoasa, sa cresti mare, sa aduci numai bucurii parintzilor. 
Nu am mai scris de citeva zile, sunt in focuri, cum am mai spus, intr-o saptamina plec in tara si am multe pregatiri de facut.
Voiam numai sa va salut, 

.
Nu m-am tzinut strict de regimul cu 3 zile orez, 3 fructe, 3 legume, nu am putut pentru ca am umblat mult si inca mai am de ...
Dar am mincat hipocaloric si rezultatele sunt satisfacatoare pina acum. Dar nu ma laud, vom vedea luni la raport si dupa 2 zile de weekend ![]()
![]()
.
Pina atunci va urez un WE suuuuper,
multa santate copilasilor bolnaviori
,
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
justasmallkiss spune:
Buna,fetele mele dragi!!!
LA MULTI ANI Cristina!!!Sanatate multa fetitei si petrecere placuta azi,in familie.Mult spor la noul loc de munca.
LA MULTI ANI Mia!!!
Si LA MULTI ANI pt fetita Norei.
Acum am terminat si eu curatenia si ma apuc de facut papica.
Va multumesc pt ca va ganditi la mine.
Carmen E,nici o problema...iti predau stafeta la scris romane![]()
Carmen,luni incep scoala.Saptamana asta am mai avut de rezolvat cu analize,acte,radiografii si toate prostiile ce mi le-au cerut.Si am avut si un curs unde ni sau dat informatii despre ceea ce o sa facem.
Sotzu' a fost bolnavior...a stat acasa,adica toata ziua "calare" pe calculator si nu prea am avut loc de el sa scriu.
Sunt f obosita.Am umblat f mult saptamaniile astea si am fost f stresata.Si cand ma gandesc ca de luni incepe greul...Asta e...ma descurc eu!!!
Mi-am scos si o masea de minte si inca ma ma idoare locul.
Burtica ce face?E mare?Mai face mama un pui dulce cu ochisori albastrii?
Citisem in viteza ca nu esti hotarata inca pt nume.Oricum mai ai timp.
Mie nume de baietei imi plac:Raul,Andrei,Alex,Lucas,Cristi.Daca as face un baiatel cred ca i-as pune numele Andrei Cristian.
Si daca as mai avea o fetita,mi-ar place mult :Clara Elisa.
![]()
Offf,ce n-as da sa mai am si eu un bebe
Te pup dulce pe tine,pe "ochiosul frumos" si burtica.
Doina,
dulci tie si Onitzei.'Cum stai cu odihna?Golanasul de burtica mai joaca fotbal?Am vazut si eu poza cu tine.Felicitari,arati f bine,esti o gravidutza(nu se vede) frumoasa.
Zuzi,
dulci si tie.Tu cand ai termenul sa nasti?Stiu ca esti f aproape.Nastere usoara iti doresc.Poate o sa ai o papusica cuminte si o sa reusesti sa te odihnesti noaptea bine.
Sigrid,sa-ti dea D-zeu sanatate.Uite ca am terminat o luna de tratament...acum avem pauza...si picea nu s-a mai imbolnavit.Mai tuseste ea cate putin...dar racita nu a mai fost.
Tzuni,distractie placuta la mare.
si sefa noastra sportiva.
Si ma opresc aici pt ca trebuie sa pregatesc mancarea de pranz pana se trezeste Delia.
Un weekend placut pt toata lumea si pupici dulci pt fetele ce nu le-am mentionat.
IOANA
Zuzilici spune:
Neata frumoaselor!
Eu am trecut doar sa semnez condica si ma retrag in 'banca mea'. Azi nu sunt in stare sa scriu dupa ce-am mai citit de-o tragedie pe subiectul meu de la gravidute.
Tuturor weekend placut!
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png