Nou stil de viatza (95)
Raspunsuri - Pagina 6
Nora__ spune:
fetele...saru' mana pt urari si voi sa fiti sanatoase si fericite,iar puiutzii vostri sa creasca mari si voinici si sanatosi.

Deci azi am fost la noul Mall care s-a deschis...n-am vazut asa ceva,se omorau oamenii la usa,au si spart geamurile de la usile de intrare,parca se dadea marfa degeaba.Au fost oferte la electrocasnice si de aceea a fost batalie.Era sa o patzim rau de tot.Coboram pe scara rulanta si deodata,de sus,de la etaj,unde erau reducerile,au inceput sa cada cioburi...cred ca s-a spart ceva...si picau exact pe noi.Si fata era in fatza,prima,apoi mama si apoi eu.Prima reactie a fost sa sar peste mama sa acopar fata.Dar a fost mama prompta in reactii si a luat fata si s-a intors sa urce inapoi...m-au ocolit si au urcat,cu greu.In schimb,eu eram blocata de o doamna din spatele meu care cred ca s-a blocat si nu se misca din loc,nu putea sa urce...scarile tot coborau,cioburile cadeau,eu nu puteam sa trec de ea.Am reusit pana la urma sa o ocolesc , am urcat..Si lumea statea si se uita de pe margine ca la spectacol.Dupa ce urc,unul imi zice sa apas butonul rosu sa presc scara.Si am oprit-o.Pana la urma a reusit si ea,mai in 4 labe,mai pe sus.Dar ma intreb io ca prostul...oare de ce n-a oprit nimeni scara si stateau si se uitau?...si imi zic mie sa o opresc.Dornici oamenii de spectacol....
Bine ca am scapat.
Azi fiind 1 aprilie,n-am scapat ocazia sa pacalesc fata.Ea isi dorea telefon cu clapitza.Si i-am luat unul de jucarie,l-am impachetat frumos,am pus si incarcatorul si telefonul intr-o cutie de Nokia...si cand l-a vazuuuut...a sarit in sus de bucurie.Cand deschide...surpriseeeeeeeee....e jucarie
I-a cam picat fatza.Dupa aceea am scos alt cadou...mai multe cutii puse una in alta...si la sfarsit,una miiiiica...si cand deschide...telefon adevarat
...se uita pe toate partile sa vada daca nu e si asta o pacaleala...si n-a fost
Nu-i venea sa creada.Deci chiar am reusit sa o pacalim.Oricum nu se astepta ca i-am zis ca nu mai am bani de telefon dupa ce i-am luat blugi,adidasi,curea si calculator (avea un calc,dar mai slab )
Acum astept musafiri.Am fugit
Va pup si sa aveti un we placut si va multumesc din nou
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Tzuni spune:
Va pup de la mare!
Zuzilici, am inghitit un pumn de apa de mare cu gandul la tine!
Delidana, pt tine special am facut poze - le postez luni.
Cami, astept sa-mi spui cand e gata pasaportul, sa vedem cum facem!
Crystina, la multi ani si sa fii fericita toata viata!
Va pup pe restul, n-am avut timp sa va citesc, dar recuperez luni.
O seara frumoasa!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Delidana spune:
Buna dimineata
La multi ani Crystina, multa sanatate si fericire. Si un buchet de 

de la mine. 
Nora,
fetitei tale!
Miine vom afla cistigatoarea concursului de luna aceasta, care va primi in dreptul numelui un emoticon surpriza. ![]()
Tzuni, astept cu nerabdare. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
La multi ani, Crystina !
La multi ani, Andreea de Nora ! (hai mai Nora, chiar asa, sa-i pui fetei telefon de jucarie in cutie !
)
Trec sa raportez ca miine nu voi apuca, idem pentru marti : 51,1kg (adica minus 200g amarite) azi dimineata. Masuratori luate ieri : talia 64cm, sold : 90.
Mai trec. Pupici la gasca
.
Mik.
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Tzuni abia pe 2 mai imi iau pasaportul. Cred ca ar fi cam tarziu pentru tine si nu as vrea sa te incurc. Pana cand ar trebui sa platesti biletul de avion?
Crystina
La multi ani, sanatate si multe bucurii! 

Nora La multi ani fetitei tale! 
Delia Eu am folosit cu succes pentru vergeturi cremele de la L'Oreal in combinatie cu automasajul, masaj inclusiv la dus cu un burete aspru ( pana cand se inroseste pielea )! Acum se observa foarte vag, iar daca sunt bronzata nu se mai vad deloc. Si aveam "santuri" in anumite locuri!
Eu dau raportul de azi, pentru ca nu stiu daca voi putea intra maine. La kg ma mentin, dar cred ca sunt un pic umflata din cauza ciclului. La cm: in talie am - 2 cm, iar la solduri - 1 cm. Masuratorile le-am facut lejer. Nu am facut nici macar un abdomen, doar banda, bicicleta eliptica, masaj, piscina si sauna, in medie o data pe saptamana. Si am mai facut automasaj, dar nici asta zilnic. "Sculpt Up" de la L'Oreal mi se pare excelent! 
Zuzilici
burtik.
Diana R ai aflat ce sex are bb? 
Mephala cum te mai simti? 
Sigrid ce mai faci? 
Carolinah, Daria, Sabina, EftimieC, Miag, Mik, Puskin, Roxana, 
Cami
Delidana spune:
Cami, eu n-am vazut Sculpt Up de la L'oreal pe aici, doar 2 creme contra vergeturilor, una era de noapte si alta de zi. Am incercat-o pe cea de noapte, dar dupa un tub n-am vazut nici o diferenta si n-am mai luat. In cit timp s-a vazut diferenta la tine?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Delia Sculpt Up nici aici nu se gaseste, eu mi-am luat de la Paris si dupa ce am vazut cat este de buna am rugat-o pe prietena mea sa-mi mai trimita. Nu costa nici mult - pana in 12 euro. Acum mai am un singur tub si abia astept sa ajung la Lyon in vara, sa-mi fac stocuri
!
Crema anticelulitica de noapte este mai eficace, iar rezultatele s-au vazut in mai putin de o luna. Dar inainte de cremuire si automasaj, am facut dus si m-am masat cu burete natural ( aspru ) pana cand se inrosea pielea. Am folosit si eu crema de zi, dar in afara de faptul ca pielea era mai fina, alte rezultate nu am avut, decat dupa ce am combinat cu Sculpt Up si crema anticelulitica de noapte. Efectiv am scazut in cm, fara efort prea mare si fara un regim drastic. Anul trecut am facut operatiunea asta cam 6 luni, iar acum am reluat cam de o luna, dar nu m-am tinut zilnic de program.
Cami
Delidana spune:
Cami, dar de "Balsam cu bitter suedez" ai auzit? Cica si asta e bun pentru vergeturi (de fapt este pentru vindecarea cicatricilor si imbunatatirea aspectului pielii). Uite aici un link pe care mi l-a trimis si mie An_k: http://www.naturaplant.ro/prezentareprodus.php?codprodus=1941
Ma gindesc sa-l pun pe sot sa-mi aduca dar as vrea sa aflu mai multe pareri...
zisaCami spune:
Delia eu nu am incercat, dar din ce am citit pare sa fie ok. Eu am incercat supliform, vreo 10 tuburi, dar fara nici un efect. Mi-am luat si vreo 2 randuri de pantaloni ( de plastic ), dar care au fost un dezastru - se rupeau cand faceam sport si tot degeaba. Alte fete au fost foarte multumite. Acum depinde de fiecare, poate avea efect sau nu, nu poti sa afli decat daca incerci. Nu are ce sa-ti faca rau, cel mult poate sa nu aiba nici un efect. 
Cami