Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Se vede ca a venit weekend-ul, ati disparut toate. Alooooooo....

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nu.nu.eu is paci
am inceput sa beau apa multa.ma plimb cu sticluta dupa mine
a venit primavara la noi si voi da drumul la gratar.in felul asta voi manca si eu cu placere si chiar sanatas.Friptura cu salata e viata mea
O sa incerc,deja am facut performante,sa las dulciurile.
Am facut o obisnuinta ca dupa fiecare masa sa pap ceva dulce.Copil ce vreti acum!

fetelor,ce faceti cu vergeturile?eu una sunt tare dezamagita de aspectul pielii mele de pe burta si sani
ati incercat cremele pt. verg. si celulita?

sa aveti o zi insorita.

Mergi la inceput

Ange, si eu stau prost cu vergeturile....am inceput sa folosesc o crema de la Vichy, cam de vreo saptamina, inca n-am vazut rezultate dar ii dau inainte, constiincios.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Delidana, era aici pe forum un subiect unde personajul principal era o crema care combatea cicatricile si cea care a deschis subiectul o folosea cu succes pe vergeturi. Am cautat link-ul dar nu l-am gasit. Mai caut.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

An_k, mersi de link dar ce ma fac eu ca aici n-am Plafar...iar in produsele naturiste locale nu prea am incredere. Ma intreb care o fi varianta "internationala"....

Mergi la inceput

iti poate trimite cineva din tara? Ti-as fi trimis eu, dar nici eu nu sunt in tara:(. Am zis ca sigur imi iau cand voi ajunge in Ro ca am si eu pe sani si pe solduri o droaie

Mergi la inceput

Mai da desteapta sint... Sotul meu e in tara pentru o perioada, ia sa-l pun eu sa se intereseze. An_k, mersi, daca n-ai fi scris ultimul mesaj nu mi-ar fi dat prin cap ca exista o solutie.

Mergi la inceput

Delidana, cu placere. Aici este si linkul cu produsul
www.naturaplant.ro/prezentareprodus.php?codprodus=1941" target="_blank">http://www.naturaplant.ro/prezentareprodus.php?codprodus=1941

Eu acum m-am dat jos de pe bicicleta, 20 de minute de program "plateau" (creste rezistenta progresiv de la 1 la 4 si ramane asa 8 minute apoi scade pana la 1), acum am nevoie mare de un dus. Fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
cami, ce mai spui? Ce mai mananci si ce mai...cumperi?

Eu dimineata plec cu Pumpkin la mare . ABia astept sa ies din Bucuresti!

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Tzuni azi am depus actele pentru un nou pasaport si am tot avut treaba prin oras, asa incat am mancat ce am apucat: rollitos vegetal de la Gregoris, salata de cruditati si o portie mica de popocorn ( la film ). Cu cumparaturile m-am calmat demult, dar cred ca o sa trag o fuga maine sa vad ce-au mai primit la Dika ... daca tot mi-ai adus aminte!
Petrecere frumoasa la mare!

Cami

Mergi la inceput