Nou stil de viatza (95)
Raspunsuri - Pagina 10
sigrid26 spune:
Mamagiuliei nici io nu stiu ce sa tin ...., mi am luat 2 pungi de file de peste si fructe , bag peste la gratar si o salata, incerc sa mananc un pic si ce ma atrage(adica peste)ca sa nu cad in pacate mai grele. Gaseste si tu o motivatie , o petrecere ceva care se apropie??? Io mi am luat o bluza jmechera pt un party de pe 12 apr si lupt sa mai dau 2kg sa se aseze mai bine.
Cami ce faci?Ce zice cantarul?Esti bine?
Danat las mami ca pe aici nu intra multa lume , apoi io am o vb ...astia de rad de kg altora ii ajunge rasul
.
Delidana ce mai faci?Mai povesteste si tu ce mai gasesti prin curte....ca asa mie foame , poate , poate imi trece.
hai v am pupat
Mamica de printesa
de 4 anisori
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
[Doina, ce bine arata tortul ala...Nu-mi dai si mie un cal?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Caii s-au dat..
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Eftimie C. spune:
Sigrid, eu am tinut pana la ziua cu oua, dieta Cristinei, dar mare lucru nu s-a cunoscut (cred ca am mancat cantitati prea mari).Va spun sigur maine dimineata cat am slabit cu ea; poate 1kg
.
Doina,
si un pupic dulce special pentru Oana.Sunteti niste dulci si torul super 
Dana,
asta meriti pentru ca iti era rusine de kg-le tale.Eu am avut candva 103 si m-am alaturat fetelor la 95-96.Azi mai am putin si trec la categoria de mijloc.Pai 96kg nu e chiar asa grav.Vei reusi sa scapi de ele.Noi suntem alaturi de tine 
Olo, An-k, bravo pentru raportul favorabil 
Anca, Lilly(Justa..), sanatate multa 
Ne-auzim maine.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
crystina spune:
Oops! Am uitat sa dau raportul..+200 grame. 
Doina, La Multi Ani pentru ingerasul carliontat! Sa-ti traiasca si sa te bucuri ea! Ti-am vazut burtica..dragalasa rau!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Doina, ce noroc pe capul meu...![]()
Sigrid, inca mai am broasca aia prin curte, nu ma indur s-o ating, dar s-a mumificat frumos.
Cind mai vorbesti cu mamicadulce transmite-i si din partea mea sanatate multa. Vad ca au gasit-o belelele in ultima vreme, saraca....
Danat, mai da-mi te rog inca o data inaltimea ca sa nu mai scotocesc in urma; deci pina acum am greutatea actuala: 96 kg si tinta: 75 kg.
Meniul de azi:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca + castraveti
C: cam 250g carne porc prajita la teflon + fasole verde aburita, 1 felie de piine cu marga si miere.
Intre mese: 2 mere, 2 felii de pepene.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Deliutza mama, da' de care broasca vorbesti tu? Nu era un sobo? 
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Crystina, dupa ce am razuit shobo a plouat si a aparut un broscoi pe care il am in curte de citeva zile, s-a uscat frumos.
Sper sa nu ma viziteze nici un sarpe ca atunci chiar ca sa vezi distractie....oi fi eu iubitoare de animale da' nici chiar asa. ![]()
crystina spune:
Deliuta, da' ce lipici ai la animalutzele astea!
Asa zic si eu..pana la sarpe!!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Da, pina la sarpe, ca luna trecuta l-am chemat pe sot sa scoata unul din bucatarie.
Noroc ca daduse peste niste borcane goale si l-am auzit ca altfel...inchipuiti-va cum e sa calci pe unu pe intuneric. 
nastad spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Doina,![]()
si un pupic dulce special pentru Oana.Sunteti niste dulci si torul super
Multzumesc mult!

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png