Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neata!
Dupa o zi maraita am avut si o noapte maraita. Dintisori nu par sa apara. O fi avut si ea o zi mai proasta. Acum e veselutza. Dimineata i-am raportat soptzului ca daca vor fi maraieli in continuare caut bona si incep serviciul. Bineinteles ca nu m-a crezut, nici eu nu m-am crezut.
Am vazut ca ziceati de carnitza - eu i-o dau zilnic, fiarta de la inceput in supa de zarzavat. Doar cand i-am dat peste l-am fiert separat, ca mi-a fost teama ca nu-i va placea noul gust al piureului. Raportez: ieri copila a avut ca meniu ostropel de pui cu usturoi verde si piure de cartofi. Ma tot bate gandul sa-i fac mancarurile mai "definite" adica piureurile sa nu le mai fac cu de toate, ci dupa ce fierb legumele sa le impart pe categorii. Bine, nu m-as incumeta sa-i dau piure de morcov. Poate morcov si praz? adica ce face morcovul oare contrabalanseaza prazul?

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

In sfarsit pe baricade, va citesc dar nu apuc sa scriu nimik ca ma stoarce Iaris, trebuie sa fiu tot cu ochii pe el, ca deja nu mai are stare si tipa de ma doare capul la sfarsitul fiecarei zile.E prima data in 6 luni cand imi spune vecina de alaturi ca l-a auzit, va dati seama , nu a auzit urletele din cauza colicilor si il aude cum tipa de fericire.Sotul il pune dimineata in pat langa mine inainte sa plece si pe la 8 trage de mine si-mi da niste picioare ca-i musai sa ma ridic din pat
Din ce am citit pe aici sa vad ce-mi amintesc.
Am vazut poze cu Miruna, Petra, Vladut, Petrut si camera, toate foarte faine si niste copii frumosi de-ti vine sa-i mananci dar au cui semana, nu?
In legatura cu cerealele pt cei cu tendinta de constipatie, am inteles ca cele care contin grau, porumb si tapioca ar fi mai bune, din ce am citit eu nu mai stiu pe unde
Tonnia, eu carnita de pui o fierb cu legumele, ficatul separat
Daca va spun ca am inceput sa scriu mesajul asta de vreo 2 ore ma credeti?Ma doare ingrozitor capul, si acum intrebare, poate sa te doara capatana din cauza ficatului sa a bilei?Ca tare ma enerveaza si mai am si un gust ciudat, amar in gura de-mi vine sa mor.
Daca mai vad vreo pb pe care ati pus-o si am si eu un raspuns, revin.Pupici.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Codruta, daca inainte de a-i da iaurtelul il scoti din frigi si scufunzi borcanul intr-un vas cu apa calda n-ar merge? Ca totusi 8 ore sa stea afara mi se pare cam mult.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete si la multi ani bebeilor sarbatoriti astazi !
Ochiul lui Fabiano este mai bine, cred ca ii trece in curand, dupa cum arata. In schimb, ma innebuneste, s-ar dezbraca de tot, daca ar reusi. Cu sosetele nu mai am nici o sansa, le scaote imediat. Aseara m-am infuriat si l-am bagat in sacul de dormit, iar dimineata....nu mai avea pantaloni pe el. Cum o fi reusit sa si-i scoata in sac, numai el stie. Eu il certam si el radea.... Si ai vostri fac la fel?

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Codruta,super dulcica Zaraza! M-a dat pe spate cum sta ea asa fotogenica la fiecare pozica!!
Gasim izoprene si in Carrefour sau Metro?
Marinela,multam ptr raspunsul cu cerealele!
Mary Ilie,nu mai zici ni'k? Hai ca ne e dor de Andrei!!

As veni si eu la Herastrau duminica dar sotu' e la munci si alt sofer n-am..Daca poate cineva cu masina sa ma racoleze si pe mine+ Mario din Crangasi,exact de pe linia lui 41,daca i-ar fi in drum,ii dam un si semnam si noi condica!!

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata , va salut ! La multi ani bb-ilor.Am avut ceva treaba prin casa si nu am avut net... Acum ma duc cu bb la plimbarica... Vorbim mai tarziu..

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna dimineata mamici si bebici!

Am reusit sa va prind din urma.

Anya20, multumesc pentru incurajari. Bine ca la fotbal si la crescut copii se pricepe toata lumea, pentru ca daca ar fi fost sa-l cresc pe Iustin din amintirile de la Ciprian ramanea copilul necrescut.

Moki, pentru constipati se recomanda cerealele cu porumb sau tapioca. Noi am folosit de la Bebelac sau de la Milupa.

Miflore, felicitari pentru dintisor.

Fug sa fac piureul de legume ca moare copilul de foame.

Va pup!

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Eu carnita ii dau de 4 ori pe sapt, galbenus de 2 ori si o zi numai pireut simplu de legume.Suna tentant ostropelul cum l-ai facut, Mimsi?
Carmi si Iaris isi scoate sosetel si il las asa ziua, noaptea ii pun pantalon cu piciorus si ii dau o sosetuta subtire peste pt ca nu doarme cu paturica pe el decat pana adoarme dupa aceea isi pune picioarele peste.
Spunea cineva aici ca bebe face kk la cateva zile, la noi e de jale ca face putin, subtire , mucilaginos, dar il schimb si de 8,9 ori pe zi.Cu mancarica suntem la regim, azi ii dau lapte HN.Nu pare bolnav.Initial am crezut ca e de la Fier ca am inceput imediat dupa vaccin, ieri si azi nu i-am mai dat si tot asa o tine.Luni neaparat ii duc kk la analiza, doar ca la noi nu se face examen bacteriologic decat in policlinica cu trimitere si am inteles ca ii ia direct din fundel si nu l-as chinui parca.Lumea imi spune ca e de la dinti, dar nu stiu ce legatura are.
Codruta si eu ii pun iaurtul in apa calda cum spunea siMimsi, dar de cateva zile nu i-am mai dat.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
am vrut sa ii dau piureul d efructe lui Alexandru si a refuzat ....si l-am lasat in pace..nu cred ca ii e foame..sua poate sa-si reduca nr meselor.

Mi se pare mie sau cam lipseste Jadi de la apel?

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza albinutzelor!
ALinam si Marlena, bine c-ati scapat de vaccin!!!
Cristina_m, sanatate!
Caterinuta, stai draga linistita, eu sunt asa de linistita cu Ana mea de 6 luni si o saptamana cu 6900gr si 67cm!
Irina, cu suzeta si cu freza!!!
Laura, of, cred c-ai tras o sperieturaaaaaa!!! Bine ca e bine!
Sofia, si noi cochetam cu ideea active center inot Vania Limban - apropos, stie cineva ceva de Vania Limban? SI eu ma gandesc ca as putea s-o chem acasa, sa prind cateva miscari pe care sa i le aplic eu dup-aceea...asa face o tipa care sta prin zona mea si care a invatat si live si de pe caseta!
Diana, in Drumul Taberei daca te duci la piata Moghioros cred ca e imposibil sa nu gasesti mutunachi de pereti pe la vreo taraba!
Ruxandra, succes la branza! Eu inca nu , cred ca astept sa faca fata 5 ani!
Codru, covorasul!!! Tetina ortodontica e aia tesita, da? se baga in gura cu rotundul in sus sa se muleze pe cerul gurii; nu stiu cum vin gaurile...
Ege, felicitari pentru dintisor!!! Si mie mi se pare ca uneori fi-mea pofeteste la ce mananca eu, dar foarte rar ca a mea oricum nu-i fan mancare, ar trai cu lapte dupa ea! Bun si-ala! Cu apa poti sa-i dai din cand in cand cate o lingurita, eu asa fac, si asta mai ales daca e mai cald sau daca are fontanela deprimata; cu biscuitii nu situ ce sa-ti zic, eu inca nu-i dau fetii si n-am cercetat, cred ca tb. fara gluten; eu am intrebat la targ la Hero si mi-au spus ca vor aduce in tara din septembrie de-abia; cu supa si sucul, a mea mananca groaznic de prost, cred ca maxim 50 de suc si la fel si legume; si are peste 6 luni; trebuie s-o pacalesc eu cumva...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput