Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
codruta_grg spune:
mimsi, o dr. mi-a zis sa il scot cu o seara inainte. Mie asta mi s-a parut mult. Oare e mai bine asa cum zici tu? Ce zic celelalte fete?
Moki, eu nu am vazut in Metro. Poate au si acolo. Intreaba-o pe Ioana de unde l-a luat ea.
Carmi, ma bucur ca e mai bine ochisorul lui Fabiano. Nici Petra nu stie cand o cert si ea rade.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
pitu spune:
Buna dimineata la fete!
Mary, sorry pentru neplaceri, de la Clara pentru Iaris si mamita lui!
Mimsisi eu ii dau legumele separat (cartof cu dovlecel, morcov cu ardei gras ci carnea cu iaurt - acesta fiind pranzul).azi cred ca ii fac mamaliguta cu branza si iaurt, ca s-o fi saturat de legume.
Plec afara s-o delectez!
marinela79 spune:
Ah, si e faina salteaua,Codruta, noi avem una din Italia, tip Relaxa superortopedica, dar nu l-am mutat ink pe iaris, o vom face ca si Ioana, dupa ce incepe sa se ridica, deocamdata se invarte in jurul propriului ax, asa ca il mai las sus,.Ma gandesc si eu la spatele meu, cred ca e groaznic cu aplecatul si la noi e naspa ca e patutul langa patul nostru si daca il pun acolo, intra copilul in lumea lui ca nu mai vede pe nimeni.Intr-o parte patul in celalata peretele in spate perete in fata e saculetul ala, cred ca si voi il aveti pt pampersi, la mine, asa l-am folosit de la inceput.Cred ca ziua o sa-l pun in mijlocul camerei, va fi foarte fain, tot un du-te vino.Ce sa faci, asa e cu apartamentele astea, pana ne facem noi vila.....mai este
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
miflore spune:
Felicitari Antoine pt. al doilea dintisor!!! Stiam eu ca esti in tandem cu Ana!
Ce ma enervez ca stau departe de multe dintre voi, prin zona pe-aici mai putine...
cu toate ca stau f. aproape de Ruxandra, ne intalnim din an in pasti; acum citesc de intalniri, ia sa vad eu care e locatia finala... Ioana, cu pipaitul e , dar nu cred ca reusesc sa ajung pana la tine, poate mai incolo! Departe mai stai!
cu toate ca dai bere si ceai... Week-end-ul asta n-am masina ca pleaca sotul cu ea din Bucuresti!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Ramona si Sofia, nici eu nu am covoare deloc in casa doar gresie si parchet, la fata in camera am un parchet cu un lac atat de gros incat nu ar sta nici un covor pe el si mi-e frica sa pun sa nu alunece pe el. Am auzit ca exista niste banda adeziva speciala pentru covor, sa se prinda de parchet, trebuie sa aprofundez treaba...Oricum, mi-e deja teama de cum va da cu capul de gresie, dar nu am ce face, inainte am avut mocheta toata casa si mi-am facut o mie de nervi cu curatzenia, acum am renuntat, mi se pare mai igienic asa...
Carnitza am auzit ca se fierbe separat si neaparat sa fie din animal matur. Cica n-ar fi bine sa se dea supa de carne pana dupa 8 luni, eu asa am sa fac, deja mi-a intrat pitpalacul in cap, ce sa ii fac. Saptamana viitoare ii dau si eu carnitza, abia astept sa vad ce fata face.
Azi i-am facut si eu ceva, sunt mandra de mine: am dat banana si mar pe razatoarea de sticla si am amestecat cu piersica din borcanas. I-a placut tarre de tot.
Ege, poti sa faci linistita branzica din Nan 2, iese f f buna. Eu pun 7 masuri la 210 ml si dau in clocot, cand clocoteste arunc cateva picaturi de lamaie sau o tableta pisata de Ca lactic, strecor si apoi o pun in piureul de fructe dar mai trebuie sa bad un pic mixerul vertical sa se omogenizeze bine cu fructele pentru ca altfel se ineaca...ma rog, mofturi, ca ea iese destul de fina, oricum.
Miflore, nici eu nu pot sa ajung in Herastrau in weekend pentru ca suntem plecati (fara fata, uraaa) din Bucuresti. Ramane acasa cu bunica mea si cu borcanasele frumos etichetate pe mese si pe zile. Sper sa fie ok.
A mea nu mananca cereale cu porumb, tapioca si orez (de la Nestle). N-o condamn, au gust de mamaliga si nici mie nu-mi place mamaliga. Am descoperit unele care ii plac tare, Apfelbrei de la Humana care nu au lapte si i le fac cu Nan-ul ei, au gust bun tare plus cele de orez de la Nestle care ii plac tare in biberonul de dupa baie. Cu legumele mai usor...
mihairi spune:
Si Capraru zice ca supa de carne se da mai tarziu, dar nu mai stiu de la ce varsta. Parca de la un an.
Flavia2904, noi papam branzica de o saptamana. Am facut din Bebelac cu lamaie si a iesit foarte buna. Ii place piticului. Acum urmeaza iaurtul.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
miflore spune:
Flavia, la amiaza ii dau fetii piure de legume si apoi lapte; si daca merge si supa e ok dar la noi nu merge ; o singura data a papat legume, pe urma si lapte si pe urma si supa, ii era foame rau!
Pitu, mutare usoara!!! Pai haide repede la o intalnire sa ne cunoastem ca dup-aia e mai greu! dar nu imposibil
Vero, sanatate multa lui Stefanut!!!
Carmi, cu okisorul eu am tras destul...eu zic sa-i dai cu ser fizio, spalaturi si sa-l vada un doctor, cel mai bine; probabil a facut o conjunctivita; e posibil sa-ti prescrie niste picaturi, eu am folosit tobrex si okacin dar cel mai bine e sa-l vada un medic; mai ales ca poate trece usor si la celalalt oki!
Simo, tu intrebai de dinti! Iaca, fetii mele acum i-a iesit primul dintisor, adica ieri!
Codru, frumoasa-i Zaraza!!!
Gabiarama, cu casuta!!! Ce frumos va fi!
Maddy, ofofof, ai patit-o! Speram sa fie bine Biencuta!!! Un sa-i treaca!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Carmi, acum am citit ca ti-a raspuns si Anya!
Bravo sotului Cristinei!!!
Mai sunt si soti care au grija de copii, dar eu nu cunosc pe nimeni!
Foarte frumoase patratele,Diana!
Mimsi, si eu ma gandeam la kestia cu mai multa lume in bazin...poate acasa e mai bine!
Cuscra, mie mi-a fost dor de tine!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Eu propun sa facem noi o grupa de inot si sa mergem cu puii nostri. noi ne cunoastem deja si nu avem probleme sa ne bagam in piscina cu totii. Trebuie sa cerem expres chestia asta, poate ni s-ar accepta vreo grupa de 10 mamici cu copilasi (sau mai multe???) si facem intalniri saptamanale la piscina. Sau macar la 2 saptamani. Ce frumos ar fi!