Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor! La multi ani sarbatoritilor zilei, Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana si Razvan!
mifloricico. Felicitari pentru
.
Delia-Vio, e un scumpel Andrei.
roxi, l-am vazut pe Darius Eduard, e tare frumusel, si maninca morcovi la fel de ingrijit ca si fi-mea.
kid, chiar ma gindeam si eu la un leagan electric (tu ai swing electric, nu?)
sofia, eu am mocheta peste tot, ca nu am avut bani de parchet, iar gresia imi da impresia de buda (sau bucatarie, dar cum pe acolo nu prea intru ... ). Tocmai ce mi-am instruit bona ca in camerele in care patruleaza Miruna sa dea cu aspiratorul zilnic.
Raluca, succes cu dintii! Pe mine a incercat o ortodoanta sa ma faca sa port aparat acum 2 ani, am dat banii aiurea pe el, ca n-am putut sa-l port, e ingrizitor.
Eu carne ii dau zilnic, dar n-as putea sa va spun cite grame, ca noi am facut la Boston un oloi mare de legume fierte, pe care le-am robotizat si apoi am trintit si niste carne data prin robot inainte, habar n-am proportiile. Intrebare: pot sa fac piure si cu galbenus si sa pun borcanele la congelator (si sa dezghet zilnic cite un borcan, asa cum fac acum doar cu legume si carne)?
Am facut dvd-urile pentru fetele care m-au rugat, dar nu stiu cum sa le impachetez. irina, hai zi odata cum le-ai trimis.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miflore spune:
Ioana, ma bucur ca-ti place dvd-ul!
ma gandeam sa nu fi facut vre-o nefacuta barbatu-miu si sa-ti dau dvd-ul gol sau cu cine stie ce programe pe el...
Si eu am niste carti de povesti vechi, cred ca au acarieni d-aia, nu? Chiar, le deratizam? sau cred c-o sa cumpar altele noi pana la urma, ca am vazut c-au reeditat astia gramada!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Buna ziua stimabilelor!
Miflore si eu am intrezarit aseara dintisorii lui Luca prin gingie. Banuiesc ca in cateva zile, trecem la categoria , vai de tzitzile lui ma-sa.
Carmi atat de bine cunosc sentimentul! Luca e tot timpul ba cu bluza in cap, ba cu pantolonii in vine, de sosete nu mai vorbesc ca nu rezista nici 2 secunde. Si mai nou, cand ii pun pampersul desface ariciul si se distreaza foarte tare.
Diana ai fost super inventiva cu patratelele din camera lui Petrut. Sunt de mare efect! Cred ca tocmai ai lansat o moda
Ioana as vrea sa abuzez eu de amabilitatea ta si sa imi cumperi si mie un covoras de izopren cand mai treci prin Selgros. Eu niciodata nu ajung pe acolo. Las la latitudinea ta alegerea modelului, numai sa nu aiba bucatele mici...ca trebuie sa-l bag pe Luca la program intens de
Tonnia si mie mi-a zis doctora sa-i fierb carnea separat.
Flavia2904 eu ii fac branzica din lapte Milli sau Napolact (cu calciu si lamaie - ca doar cu calciu nu-mi iese)
Asa...aseara am vizionat toate pozele la care eram restanta si iar am ramas muta utiandu-ma la monitor...exemplare rarissime, care mai de care
Luca s-a trezit azi de dimineata intr-o tirada de vorbe de am crezut ca visez. De unde pana acum a avut o perioada in care intrase din nou in vartejul limbajului nearticulat , in dimineata aceasta a turuit in continuu vreo 20 minute. Imi pare rau ca nu l-am filmat. Cum s-ar spune, he made my day!
kid2003 spune:
Ufff, am scris ceva si am pierdut, nu ma descurc deloc cu linkurile astea.
in fine, reiau, Ioana noi avem un leagan asa Uite si o poza in care Alex pare mai fericita In general nu sta mai mult de 10 minute in leagan, apoi se foieste si vrea afara. Nu sta nici comod ca nu vrea sa se lase pe spatar si sta cu stomacul impins in tavitza aia, habar nu am de ce.
Leganutul l-au luat nasii ei de la vecinii lor de vizavi (ei stau in Anglia). Vecinii aveau un buflei de 10 kg la 7 luni care nu mai incapea bine in scaun si mai rau, se prindea cu mainile de barele alea si practic bloca leaganul, asa ca l-au scos la vanzare (pe un pret modic, practic leagan nou-nout). Bebele lor l-a purtat de la 0 la 3 luni cel mai mult, asa ca eu il pastrez pentru bebe 2 mai mult.
Nu cred ca il vei folosi mult la Miruna...ca e deja mare. Mai bine unul din ala de prins la rama de la usa, ca poate sa fie activa si sa dea si ea din picioare (dar sa gasesti unul care se fixeaza bine ) Eu nu-i mai iau si p-ala ca ma da barbatul afara din casa, hi hi.
locca spune:
Buna fetelor
Raportez ca mi-a iesit branza ... pe bune, nu stiu daca e norocul prostului dar a iesit si e buna. Sa vedem acum ce va zice juniorul.
Sofia si Kid, si eu am numai parchet si nu-mi surade ideea de covor, ma gandeam la izopren, de-aia si vreau sa-i iau in w/e asta, ca sa vad cum evolueaza. I-am mai pus patura pe jos dar cam aluneca. Cat despre spalat, cred ca o data sau de 2 ori pe zi, in functie de vremea de afara, e ok. Nu stiu nici eu.
Mimsi, cum ai facut ostropelul? Ma gandeam ca se va plictisi curand copilul de atata piure facut mai mult sau mai putin la fel si ca ar trebui sa incerc retete noi. Hmmm.
Mifloricico, ieri nici nu am mai indraznit sa te sun ca eram sigura ca nu iesiti pe vremea aia, noi am iesit dar ne-am intors rapid acasa ca era un praf si un vant mama mama. Azi am eu niste treaba musai de rezolvat, niste taxe de US, asa ca daca iese tanti de la curatenie cu el bine, daca nu ramane sa ies eu mai pe seara. Ne vorbim eventual.
Moki, depinde cum ramane cu intalnirea, daca ramane, ca eu sambata nu pot, dar duminica te-as pescui din crangasi, ca e pe ruta mea.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Am uitat, felicitari Anei pentru dintisor ... pe cand o partida de pipaieli cu muscaturi?
locca spune:
Ioana, baga dvd-urile in plicuri de-alea ingrosate cu plastic cu bule (na, ca nu stiu cum ii zice oficial). Nu se sparg, garantat.
kid2003 spune:
Ruxandra, bag inca o intrebare, cand te muti pe Turda? Ca si pe mine ma ignora mamicile din parcul Regina Maria...de obicei au bebei mai mari in carucioare si se cunosc intre ele. Mai bine cate o bunicutza cu bebe in landou care intreaba si de Alexandra, la d-astea mai tinere nu avem noroc...te astept cu nerabdare
miflore spune:
Bine-ai venit Roxi!!! Hai la vorbaraie cu noi!
Fi-mea mai nou musca continuu din masa de la Polly!
Nanadana, multumim pt. felicitari! Asa, asa, o fripturica impreuna!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Multumim pt. felicitari!!! Vera Bianca
!
Gata, mai citesc si mai tarziu ca vreau sa ies afara!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI