Cat de des va reinnoiti toaleta
Raspunsuri - Pagina 8
clyo spune:
quote:
Originally posted by Veve
Tocmai m-am delectat cu site-ul de la www.zara.com/v05/index.php" target="_blank">Zara si mie-mi place stilul lor.Mi se pare ca acopera mai mult decat partile esentiale si sunt ieftine,intr-adevar.La calitate nu ma pot pronunta,ca n-am avut ocazia sa le "pipai" live...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
si eu sunt fan ZARA

, nu pentru ca as fi snoaba, ci pentru ca mi se potriveste stilul.cu aceeasi placere port si haine de la Mango (am 3 costume mai spre clasic de vreo 4 ani, le-am purtat destul de mult si arata inca bine) dar si haine luate din H (sunt 2 magazine super, aduc haine direct de la fabricile de textile care lucreaza in lohn).
oana8188 spune:
Sa zic si eu cate ceva pe subiect...In primul rand pot sa zic ca nu o duc foarte greu (eu si sotul avem o firma mica), dar nu ma pot lauda ca alte fete de pe aici (spre marea mea ciuda
) ca merg in fiecare luna la cumparaturi generale si am 30 perechi de pantofi...Ce mi-ar mai placea....Dar e mai greu cu afacerile la inceput....Trebuie sa reinvestesti aproape tot profitul ca sa poti creste. Imi cumpar in general, garderoba aproape completa la fiecare inceput de sezon; exceptie fac paltoanele sau hainele de primavara-toamna, decare nu imi cumpar cate 2-3 in fiecare an.
In principiu, imi cumpar haine care imi plac si care imi vin bine; nu ma "aplec" in fata modei si daca eu consider ca pantalonii bufanti sus si stramti jos nu imi plac, nu cumpar chiar daca sunt in mare voga...De asemenea, un factor important e comoditatea lor. Sunt o persoana activa si nu am timp sa stau sa ma rearanjez la fiecare ora. Port lucruri in care ma simt bine si arat bine, care imi dau incredere.
Eu am descoperit ZARA in Roma, intr-un centru comercial si m-am indragostit. Fusesera reduceri mari si nu aveau cine stie ce pentru femei...Cel putin mie nu prea mi se potriveau hainele alea ca stil...Dar la sectiunea pentru copii...alta poveste...Nu am copii, dar sunt fan Octav (baitelul de aproape 3 ani al nasilor de cununie) si am stat la telefon cu nasa mea vreo 20 min sa imi zica ce masuri are Octav ca sa ii iau niste blugi super misto tratati si niste bluzite sport de muream...si la super preturi (9 euro blugii si 6-7 euro bluzita)....
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
konsuella spune:
Si eu imi iau cate ceva in fiecare saptamana.Cum ies in oras ,nu imi stau bine banii in geanta.Eu sunt disperata dupa incaltaminte si posete.NU ies din casa daca pantoful nu este asortat cu geanta ...ma refer la culoare ,altfel mi se pare ca toata lumea se uita la mine ....Oi fi numai eu in situatia descrisa?
bobi spune:
fetelor, eu nu srtiu daca am fro tzoala de marca luata de noua...
eu sufar de sindromul SH (second-hand). Mi se pare ca aproape tot ce e in magazine e uniforma. Chiar nu imi dorsc sa imi iau haine pe care le vad peste tot pe strada. Si-apoi, mie imi plac tzoalele mai special ca ccc croiala, alaturare de culori. In SH gasesti si tzoale de firma - am cateva si intr-adevar se vede diferentza de calitate.
Insa exista si reversul medaliei: fiind mai ieftine, imi cumpar mai multe, astfel fac curat in sifonier de 3-4 ori pe an.
Din magazin imi cumpar incaltzarile si gentzile, si tzoale ptr servici. Din magazin sau... de la taraba (camasi, bluzitze, etc)
Si da, si eu scap situatia de sub control destul de des... mai ales la accesorii! si am procese de constiinta. Dar, promit sa ma schimb!
So, deviza mea este: second is the best!
PS: si eu am ramas cu geanta si pantofii trebe' musai asortate!
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
oana8188 spune:
Mai dragele, dar nici una dintre noi nu e prea zuzu in ceea ce priveste cumparaturile...parerea mea...Fiecare cu personalitatea si "pasarelele" aferente...Eu de ex trebuie sa ma simt comod...daca nu sunt in largul meu, poa' sa fie tinuta respectiva super extra mega ca degeaba...io ma schimb...asta e...prietenele mele zic ca is dusa un pic...
Le inteleg si pe fetele care nu suporta banii in buzunar si hainele in vitrina si le inteleg si pe cele care nu suporta aglomeratia din magazine si mai bine nu se mai duc...si eu patesc de multe ori la fel si ma las pagubasa de cumparaturi....
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
Elise spune:
quote:
Originally posted by konsuella
Si eu imi iau cate ceva in fiecare saptamana.Cum ies in oras ,nu imi stau bine banii in geanta.Eu sunt disperata dupa incaltaminte si posete.NU ies din casa daca pantoful nu este asortat cu geanta ...ma refer la culoare ,altfel mi se pare ca toata lumea se uita la mine ....Oi fi numai eu in situatia descrisa?
Konsuella
Nu. Nu esti numai tu in situatia asta.
Eu am o colega care trebuie sa se imbrace din cap pina in picioare in aceeasi nuantza, altfel i se pare ca nu e suficient de eleganta.
Deci, se mai poarta si pe la alte case....
Elise
zina23 spune:
Nici eu nu sunt cu hainele ...ma refer pt mine...in schimb pentru
pitiku meu...non-stop i-as mai cumpara cate ceva...

Georgy & Roberto-Akira 
Kehleyr spune:
Ca sa nu ma trezesc cu o groaza de chestii care nu imi plac, eu incerc sa respect cateva principii de baza la orice achizitie:
1. Sa se potriveasca macar cu un alt articol pe care il am deja in garderoba - pentru ca altfel ma voi trezi ca mai trebuie sa cumpar alte 5 chestii ca sa pot purta ce am cumparat
2. Sa fie purtabil in cel putin o ocazie - singura exceptie a fost rochia de nasa pe care nu mai am unde sa o port, in rest incerc sa ma gandesc ca nu cumpar pentru o singura data - asta e valabil la hainele elegante, ca la restul se aplica evident
3. Sa fie de calitate - ceea ce nu implica neaparat sa fie de firma
4. Sa fie apropiat de stilul meu, sa ma vad purtand asa ceva - ma trezesc de multe ori admirand cate ceva foarte mult, dar dupa aceea ma gandesc "oare chiar as purta asta? oare chiar am unde sa ma imbrac asa?" si nu e vorba neaparat de haine extravagante, ci pot fi pur si simplu departe de stilul meu
5. Daca am indoieli, ies din magazin, si las sa treaca o zi-doua pana sa ma decid. Daca si dupa aceea mai vreau lucrul respectiv, inseamna ca nu a fost orbire de moment
.
6. Nu cumpar niciodata un lucru fara sa il probez...
Lilanda, Zara nu e considerat low-level in Romania. Pentru majoritatea este chiar scump (si este mai scump decat Zara de afara...). Elise are ceva cu Zara
. Eu sunt din clubul care poarta Zara, e singurul magazin in care daca intru, mai mult de 50% din haine ma vad purtandu-le - asta nu inseamna ca le si cumpar.
In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.
Elise spune:
Da, mie nu-mi place zara si mi se pare low level - nu inseamna ca s-au facut studii de piatza in sensul asta. ![]()
Este parerea mea personala. NU-MI PLACE.
M-am tot fatzait prin magazin, dar chiar nu gasesc nimic ce as purta.
Fiecare cu preferintzele lui.
Nu conteaza marca, ci cit imi place haina respectiva si calitatea, pentru ca mi se pare o carte de vizita.
Daca as gasi o super rochitza pe taraba in piata, as cumpara-o - din pacate nu s-a intimplat... ma tot uit. ![]()
Elise
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Elise
Da, mie nu-mi place zara si mi se pare low level - nu inseamna ca s-au facut studii de piatza in sensul asta.
Ba' se facura studii si cotatii (s-a intimplat chiar sa citesc unul, fiindca "Zara" e la mare concurenta cu firmele nordice de fashion design), insa io nu-mi permit sa te contrazic, fiindca una-nseamna low level pentru tine si alta pentru firmele de profil din Iuropa...
Din ce citii io, doar in Spania, "Zara" se afla undeva intre limita low-level si medium, in timp ce pe piata americana, concureaza chiar cu firmele de lux...(dovada o gasesti, aci pe scurt, la punctul 10).

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mi se pare ca acopera mai mult decat partile esentiale si sunt ieftine,intr-adevar.La calitate nu ma pot pronunta,ca n-am avut ocazia sa le "pipai" live...