Cat de des va reinnoiti toaleta
Raspunsuri - Pagina 9
Elise spune:
lilanda,
n-am pretentzia ca sint un consumator roman tipic.
Dar nu-mi place Zara, cunosc multe tipe care sint fane, multe care, ca si mine, considera tot ce e acolo perfect inutil.
Nu m-am prea uitat la hainutze pentru copii - pentru simplul motiv ca n-am bb inca.
Dar pentru mine n-as avea ce sa iau din z.
Parerea mea asta e. Nu-mi place. E cah.
Indiferent cum e cotata la nivel global sau natzional....![]()
Nu vreau sa intru intr-o disputa pe tema asta, gusturile nu se discuta. Tocmai din cauza asta m-a surprins ca am observat reactii "scandalizate".
Elise
liris spune:
Zara nu e low-medium in spania ci mai degraba medium. asta am vazut eu, si asta era pe vremea cind stateam in Spania. nu prea are cum sa fie altfel ptr ca nu o duc spaniolii mai bine ca nordicii. dimpotriva sunt mai saraci, dar in spiritul latin, mai cheltuitori pe nimicuri ... a se citi haine.
mie nu-mi place zara (e scumpa dupa parerea mea).
mie-mi place ESPRIT care e nesimtit de scump ... asa ca, cumpar doar in sales.
si imi mai place Valentino
... dar pe el nici la "lichidare stoc" nu mi-l permit decit dc fac imprumut la banca.
Carlin21 spune:
Si eu sunt fan Zara, mai mult de jumatate din hainele mele sunt de acolo. Si imi place tare mult de asemenea Massimo Dutti
Am perioade cand imi cumpar mai multe haine si perioade mai calme din punctul asta de vedere.Dar nu tin hainele care nu le mai port, eu le trimit unei fundatii care se ocupa de familii sarace.
Referitor la Zara, e clar ca gusturile nu se discuta, dar eu nu pot sa inteleg cum s-a spus mai devreme ca Zara este un magazin ieftin la Bucuresti.
In Spania intr-adevar mi se pare foarte accesibila, eu de acolo mi-am luat hainele, dar la Bucuresti imi se pare cam scump.
Exemplu concret: I-a luat o prietena fetitei ei de 3 ani o fustita toamna trecuta din Zara Bucuresti cu 1.400.000 lei vechi, eu fiind in Spania am indentificat rapid fusta si era 19.90 euro.
Voua vi se pare ieftin? Mie nu.
"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Elise
lilanda,
Parerea mea asta e. Nu-mi place. E cah.
Indiferent cum e cotata la nivel global sau natzional....
Nu vreau sa intru intr-o disputa pe tema asta, gusturile nu se discuta. Tocmai din cauza asta m-a surprins ca am observat reactii "scandalizate".
Elise, dupa cum ai observat (sper) nu am facut nici un comentariu legat de gusturi
Am facut niste precizari obiective pe marginea parerilor tale subiective despre Zara....atit. Si, evident ca ai dreptul tau sa-ti mentii opinia de consumator atipc nu numai pentru piata romaneasca, dar si pentru cea europeana...pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
MaryP spune:
Pai cat de des as vrea sau cat de des imi permit?![]()
Ca daca e dupa vrute, mi-as reinnoi-o ...zilnic. Dar fiindca nu pot, ma abtin si incerc sa cumpar strict cand simt ca am nevoie de ceva anume. De obicei cand e inceput de vara sau iarna investesc in unele lucrusoare noi (papuci, bluzite, gegi...tot felul)
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
lena spune:
Carlin ce dreptate ai si mie imi place Massimo Dutti, mult de tot
...l-au adus acum in Romania??
Mie mai imi place STEPS, nu stiu daca e in Romania!?...si ESPRIT are chestii dragutze, dar intr-adevar este fff scumpa si cam "sport" pentru gustul meu bineinteles si sincer am luat doar cateva chestioare, adica 2 bluzite si o fusta.
Carlin21 spune:
Lena, ma bucur ca iti place Massimo Dutti. Si mie,foarte mult.
Din pacate nu este inca in Romania,eu sunt acum in Spania si aici este cam peste tot nuumai in orasele mari.
Imi plac si hainele si pantofii lor tare mult dar imi plac magazinele,niciodata nu e multa lume, decorul interior, o muzica in surdina bine aleasa tot timpul, mobilierul,tablourile din cabinele de proba
, atmosfera, stilul de aranjare din vitrine,ce mai,sunt cam dusa cu pluta.
Nici macar in Ungaria nu este, eu sunt din vestul Ro si de multe ori mergeam la Budapesta dupa unele lucruri fiind mai aproape decat Bucurestiul si drumul mai bun, oferta mai variata.
Recent mi-am luat niste blugi de la MD de imi vine sa-i mananc de drag
si am ochit un sacou super elegant gri, cu toate ca eu port cam rar sacouri elegante dar imi place sa-mi cumpar
Elise, esti cam inversunata impotriva Zara, dar cand spui ca e cah e parerea ta strict subiectiva. Ai tot dreptul.
Nimeni nu vrea sa te oblige sa-ti placa sau sa porti. Oricum succesul Zara pe mai multe continente este evident si nu e afectat catusi de putin de un singur magazin din Bucuresti si de clientii din Romania ,care unii considera ca e ieftin, urat,etc.
Dar cum Bucurestiul este Micul Paris, capitala elegantei e de inteles
, asta ca sa nu devina discutia prea grava, cu toate ca la ultima mea vizita din noiembrie anul trecut nu mi s-a parut ca lumea ar fi imbracata numai din prin reviste, dar poate nu amumblat eu pe unde trebuie.
Elise, daca ai avea un bebe,pe care stiu ca ti-l doresti foarte mult, si iti doresc cat mai repede bucuria asta,nu cred ca nu ti-ar place sa-l imbraci de acolo. Eu am vazut zilele trecute la copii 0-1 an niste chestii incantatoare.Pentru mine si gustul meu.
"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb
petaluda spune:
am vazut ca linkul pentru Zara dat de fete mai sus e cel de la colectia de primavara-vara 2005. nu e greu de gasit pe net dar il pun totusi, cu dedicatie speciala pentru fani Zara 
http://www.zara.com/v06/index.html
alinutza00 spune:
nu as putea spune ca sunt fan zara, dar totusi se intampla sa gasesc cate ceva care sa imi placa(stilul meu e mai ciudatel, hippie spre casual)
lucrusoarele ptr copii sunt splendide (nu chiar toate), acu vreo sapt am facut ceva cumparaturi de primavara ptr david si nu ma mai opream din cump 
..cu copilul e mai greu la cump asa ca imi mai programez din cand in cand, singurica, cate o sedinta de shoping(cam o data max de 2 ori pe luna), lasandu i pe baieti sa dea toata casa peste cap![]()
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77