Cat de des va reinnoiti toaleta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Dupa buget, coane Fanica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Designerii danezi denumesc foarte plastic "blink-blink" segmentul consumatorilor care cumpara numai haine scumpe (invocind principiul calitatii) si neaparat de marca (fara sa fie fidel, insa, nici uneia anume). Cica blink-blinkerii nu numai ca isi afiseaza cu mare mindrie achizitiile vestimentare, dar abordeaza si o vadita aroganta in fata celor care nu-si pot permite decit haine "dupa bujet" :-)) Io in Danemarca nu vazui multi de astia (blinkeri adica), insa ia uite cum e demonstrata teoria, aci pe forum, in Romania
Trecind peste socul care mi-l provoca pretul de 40 de milioane lei vechi pe o rochie ("de marca" biensur), precizez ca fashion marketul european coteaza "Zara" ca firma medium quality -in care pretul pentru o bluza/camasa, de exemplu, este intre 30-60 de Euro)...acu' daca asta inseamna low quality in Romania, atunci Romania a devenit Dubai in ultimii 2 ani sau si mai si.... Pe de alta parte, lena are dreptate: nu tot ce e ieftin e si prost, dat fiind ca majoritatea firmelor de design au contractori din Far East (China, India), contractori care lucreaza pe preturi de nimic. Am vazut pe aici niste bluze din viscoza (polimer natural) cu broderii manuale, care nu costau mai mult de 30 de Euro...incit m-a apucat mila pentru bietul indian care a cusut-o, stiind ca retailerii au adaos de 150-270%!!! (de aia isi si permit sa faca reduceri masive pentru sfirsit de sezon)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Se sufera de "firma" in Romania mai rau ca in oricare parte a lumii. Snobism la greu a celor cu ceva bani de pe acolo. Ete asa ca sa se diferentieze clar de saracime. Firma in frunte dom'le si e mai si hilar cum se vehiculeaza numa vreo 5-6 sase nume de firma asa cit mai sforaitoare.Mi-am luat niste pantofi confortabili la vreo citeva sute de euro sa fie buni sa ma tina la vremea umeda de aici, i-am analizat exact pe criteriul asta. geaba in Romania unde am fost disecata pe toata partile daca nu am avut Gucci in frunte vai de kuru meu am fost, n-au stiut de "numele" pantofilor, etete de parca trebe si strigati ca la scoala:) Mai le merg okii dupa firme la domnisoarele si doamnele din romania ceva de speriat! Citesc prin captuseala eticheta:) Ca sa se asigure dom'le ca nu racesc in paltonul care ar putea fi ne-firma sforaitoare sau ca as putea sa-mi agat unghia in geanta pe care nu atirna un D-G maaare asa. Cred ca in romania se vind articolele de firma care au emblemele cit mai mari, cele mai mari, imense si saritoare in ochii ca se vada fratilor "calitatea" hainelor, off vai vai. Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

io nu imi permit haine de firma.si dk mi-as permite nu cred ca m-ar incanta f tare.nu ma cheama eticheta,ci stilul meu propriu.pe care il pot realiza si cu haine frumoase,ieftine si de calitate-nu e utopie exista si asa ceva.in Ro nu prea sunt f ieftine si de cal e adevarat.tot sales ma incanta f mult,insa nu cumpar de dragul de cumpara ca altii de aici-strict doar ce imi place.traiasca sales
si am patit-o in Ro:nu eram imbracata sclipitor ca sa zic asa(aur n randuri si sa duhnesc a parfum),eram sport si miroseam discret a parfum si am fost servita cu,adica a venit o tanti tantzosha cu calitatile care-mi lipseau mie si desi eram singura clienta(deci si prima) a fost servita "dna".

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada2001us spune:

salut fetelor,
nu este o regula sa cumperi,eu cumpar de cite ori merg in oras,dar niciodata nu imi place a doua zi ce ma cumparat astazi,profitam ca avem bani,si aruncam cu ei in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Ca sa raspund la subiect: foarte rar, doar atunci cand e necesar, pentru ca dintr-un salariu, si cu un copil de crescut...... e mai greu.
Ieri mi-am cumparat o fusta, pe care am dat 525.000 lei si mi-am facut procese de constiinta.
Imi car scuze daca v-am suparat, nu trebuia sa deschid subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

"imi car scuze" adica "imi cer scuze" ....oboseala e de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sorinsonia-stai linistita stiu cum e sa te intinzi si sa jonglezi de la un salariu la altul ca de acolo am plecat

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

cand sunt in "depresie2 dau iama prin magazine
si ori de cate ori imi sare in ochi un lucru care-mi place si-mi vine, nu ezit
Nu am o regula,o luna anume,un anotimp sua un eveniment
Si eu sunt "bolnava" dupa tzoale asa ca nu esti singura
Sa fii frumoasa si fitzoasa(cum ar spune unii romani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Daca merg prin magazine si imi place ceva atunci imi cumpar, dar trebuie sa imi placa la nebunie (sau mai bine zis sa-mi faca klick in cap). Nu cumpar insa cind sint frustrata si daca nu sint incintata din prima. Sotul zice ca sint extra. Am vazut papuci frumosi si sacouri care sint iar la moda, asa ca sigur imi voi cumpara ceva.
De regula imi innoiesc toaleta, in functie de buget si de ce am nevoie.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput