Cat de des va reinnoiti toaleta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Cele mai multe haine le cumpar atunci cand le 'gasesc', asta inseamna sa vad ceva si sa-mi placa foarte mult. Dealtfel sunt cele care le port cel mai mult. Uneori imi vine asa o idee ca am nevoie de ceva si de cele mai dese ori nu prea folosesc obiectul respectiv. Ei, se mai intampla si cu hainele/incaltarile cumparate ' pnetru ca m-am indragostit de ele in magazin' sa nu le port, niciodata...( am si bluzite de 2-3 ani cu eticheta)
Cat despre cantitate..destul de multe :( dar nu am o regula, depinde de starea de spirit, se inatmpla sa nu am chef de nimic si o luna si apoi sa cumpar cateva produse in fiecare saptamana ( de fapt iarna nu prea cumpar decat incaltaminte in exces, nu-mi place iarna...dar vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

corina esti tare!!! m-ai facut sa rad cu toate ca azi nu prea am avut motive de bucurie
eu sunt maniaca dupa incaltari pantofi sandale tot ce e mai elegant si mai nou si bineinteles comod...cand ne-am mutat mai mult am avut incaltari decat haine (ma refer la nr de saci)
cu hainele mai putin dar totusi imi plac si hainele in special cele casual

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu mi-am cumparat cele mai faine haine cand am iesit in oras intamplator, cautand alte chestii. Oricum in ultimul timp, am devenit si eu mana sparta.

Eu am alta problema si va intreb si pe voi. Nu stiu ce sa fac cu hainele pe care nu le mai port. Jumate din dulap sau mai bine, e ocupat cu tzoale care sunt in stare buna, nu foarte demodate, dar pe caree nu le mai port din diverse motive, fie nu imi mai vin bine, fie mi s-a pus mie pata pe ele. Si imi ocupa locul in dulap degeaba. La fel am genti pe care nu le mai port sau pantofi. Sa le dau cuiva...nu stiu cui, si in plus mi-e teama sa nu jignesc oferind haine purtate, sa le arunc chiar nu imi vine, ca cele mai multe sunt in stare foarte buna...

Voi ce faceti cu astfel de haine, si cum faceti loc in dulap pentru cele noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Din cind in cind mai scot si eu din hainele vechi si le trimit la biserica.Acolo preotul le da celor nevoiasi.
Prefer varianta asta,dar am inteles ca sunt si la noi site-uri precum ebay prin care le poti vinde.
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu imi cumpar de cate ori am ocazia si de cate ori imi gasesc ceva care sa-mi placa. Sincer nu am socotit niciodata la ce interval de timp, dar buna intrebare.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu imi cumpar saptamanal cate ceva.Asa ma simt bine.Sotu' nu zice nimic ca ii cheltui banii.Nu prea intelege la ce imi folosesc atatea posete,dar ma lasa in pace.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu mi-am cumparat cele mai faine haine cand am iesit in oras intamplator, cautand alte chestii. Oricum in ultimul timp, am devenit si eu mana sparta.

Eu am alta problema si va intreb si pe voi. Nu stiu ce sa fac cu hainele pe care nu le mai port. Jumate din dulap sau mai bine, e ocupat cu tzoale care sunt in stare buna, nu foarte demodate, dar pe caree nu le mai port din diverse motive, fie nu imi mai vin bine, fie mi s-a pus mie pata pe ele. Si imi ocupa locul in dulap degeaba. La fel am genti pe care nu le mai port sau pantofi. Sa le dau cuiva...nu stiu cui, si in plus mi-e teama sa nu jignesc oferind haine purtate, sa le arunc chiar nu imi vine, ca cele mai multe sunt in stare foarte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by mitzura

eu o parte i le dau cumnatei mele care sta la sat si nu prea isi permite multe lucruri noi(noroc ca ne potrivim la marime) iar o alta parte unei prietene foarte bune care nu lucreaza,are 2 copii si mereu se bucura cand primeste cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

fetelor, io am o MARE problema:
mie NU imi place la cumparaturi. Imi cumpar haine si incaltaminte cand nu mai am ce lua pe mine, sau cand ma imping prietenele de la spate. bine sa fac aceleasi lucruri!
Tzuni ESTI O FERICITAAAAA!!! Eu nu rezist o saptamana fara sa iau ceva....iar cand intru in magazine sunt aeriana. Ajung la cabine cu bratele pline... trebuie sa fiu tare comica!!!! La pantofi mai rezist pentru ca ador fustele dar tot nu pot sa ma opresc. Iar cand vine vorba de parfumuri...MUUULT MAI RAU!!!!!

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Eu cumpar numai cand am chef si in general tzin cont de moda, dar o "ajustez" un pic la gusturile proprii si personale .
Si eu am mai avut perioade in care am cumparat ceva care "zacea" pe urma prin dulap...acu mai m-am maturizat si iau numai ce stiu sigur ca-mi place fffff mult si tin un pic cont de faptul sa nu fie vreo "bomba fashionista" care sa se demodeze rapid...sa aiba macar un pic potential clasic!!

Mergi la inceput