Cat de des va reinnoiti toaleta
Raspunsuri - Pagina 4
petaluda spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Eu am alta problema si va intreb si pe voi. Nu stiu ce sa fac cu hainele pe care nu le mai port. Jumate din dulap sau mai bine, e ocupat cu tzoale care sunt in stare buna, nu foarte demodate, dar pe caree nu le mai port din diverse motive, fie nu imi mai vin bine, fie mi s-a pus mie pata pe ele. Si imi ocupa locul in dulap degeaba. La fel am genti pe care nu le mai port sau pantofi. Sa le dau cuiva...nu stiu cui, si in plus mi-e teama sa nu jignesc oferind haine purtate, sa le arunc chiar nu imi vine, ca cele mai multe sunt in stare foarte buna...
Voi ce faceti cu astfel de haine, si cum faceti loc in dulap pentru cele noi?
eu in Romania hainele pe care nu le mai purtam le strangeam in saci si le dadeam femeii de servici de la bloc, care era tare amarata, sau le duceam la biserica, asta mai ales cand aveam de dat si diferite obiecte. aici in franta e o zi in fiecare luna unde se pun in strada lucrurile de dat, si atunci pun si saci cu haine, care dispar intotdeauna in cateva ore. ma bucur sa stiu ca altii le pot folosi, si oricum nu dau decat haine spalate, niciodata lenjerie intima si doar hainele care sunt in stare buna.
corinadana spune:
[quote]Originally posted by CristinaT
din pacate eu sunt la polul opus. Nu imi cumpar nimic decat daca este neaparata nevoie. Spun din pacate pentru ca sotului nu ii plac astfel de chestii, ba chiar mi-a facut un program de cumparaturi si coafor pe care nu il urmez, desi am promis.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14
februarie 2006
quote]
Ptr ca tu ai o Oana acasa asa cum si eu am o Raluca si suntem mult mai fericite cand le cumparam lor ceva?!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Elise spune:
Eu nu sint de principiu ca hainele sint "de unica folosintza".
Prefer sa imi iau haine mai putine, mai scumpe si clasice.
Nu conteaza cantitatea, ci calitatea.
Stilul "Zara" nu e chiar pe gustul meu.
Deci nu vad de ce e relevant "sa le schimb des".
Se ofilesc?
Elise
corinadana spune:
De fite Elise!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
petaluda spune:
pentru mine a fost util sa ma gandesc daca le schimb des sau nu pentru ca asa mi-am dat seama ca am cheltuit cam mult in ultimul timp pe haine, si ca e cazul sa ma potolesc ![]()
nici eu nu sunt adepta cantitatii in locul calitatii, dar nu vad de ce neaparat cantitatea ar exclude calitatea.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
fetelor, io am o MARE problema:
mie NU imi place la cumparaturi. Imi cumpar haine si incaltaminte cand nu mai am ce lua pe mine, sau cand ma imping prietenele de la spate. MOR cand trebuie sa merg prin magazine. Nu stiu ce sa aleg, ma pierd printre modele, culori, ajung sa cumpar prostii si nu le port. [...]
Idem. Eu imi iau barbatul sa ma ajute sa aleg, am noroc ca e rabdator.
Oana_B
AncaMaria spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri... am tras concluzia ca in general cam toate aruncam banii pe una sau pe alta, fie ca sun pantofi, fie ca sunt toale, fie lucrusoare pentru copilasi sau soti...
Ca sa va dau mai multe detalii de ce intreb…sotul mi-a reprosat ca nu pot iesi afara fara sa ma intorc cu o achizitie... si de curand si bona mi-a zis ca am destui pantofi cand m-a vazut ca ma uitam dupa niste pantofi... ca nu aveam cu ce ma incalta la servici
)
Veve spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Idem. Eu imi iau barbatul sa ma ajute sa aleg, am noroc ca e rabdator.
Si cand zici ca vii in LV sa te fac un tur de coco chanel
;da' nu cred ca-i neaparat o calitate...www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Veve spune:
Pai hai repede,ca-s pusa pe fapte caritabile![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6