Cat de des va reinnoiti toaleta
Raspunsuri - Pagina 2
an-k spune:
Toata ziua buna ziua si aiurea, da!, am hotarat sa ma schimb!
Nu iau pentru mine cat iau pentru Bia, la mine gasesc scuza, sa mai tin dieta ca-s grasa, si nu-mi vin bine multe (norocul meu, altfel dadeam faliment). Sambata am fost la cumparaturi si i-am luat doar biei palarioara si ciorapei si miercuri geaca de fas pt ploaie. E un progres!, ma simt foarte bine, imi doresc sa devin o responsabila
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
CristinaT spune:
din pacate eu sunt la polul opus. Nu imi cumpar nimic decat daca este neaparata nevoie. Spun din pacate pentru ca sotului nu ii plac astfel de chestii, ba chiar mi-a facut un program de cumparaturi si coafor pe care nu il urmez, desi am promis.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
carmita_baby spune:
De cate ori vad ce imi place ceva, ceea ce nu e bine, pentru ca asa cum a zis cineva mai sus, uneori se intampla pur si simplu ca anumite lucruri sa nu le port niciodata. Sunt desemenea innebunita dupa incaltari. De ex acum o saptamana mi-am cumparat 3 perechi de incaltari intr-o saptamana, toate comfortabile(ca mai de obicei de altfel![]()
Sa stii ca asa simt si eu, ca tot ar mai trebui sa cumpar ceva!!!
Din fericire am inceput sa ma mai stapanesc si sa nu mai dau iama prin magazine ![]()
Mello motanelul iubit
Tzuni spune:
fetelor, io am o MARE problema:
mie NU imi place la cumparaturi. Imi cumpar haine si incaltaminte cand nu mai am ce lua pe mine, sau cand ma imping prietenele de la spate. MOR cand trebuie sa merg prin magazine. Nu stiu ce sa aleg, ma pierd printre modele, culori, ajung sa cumpar prostii si nu le port. Cand merg cu prietenele mele la shopping eu sunt pe post de "cuier": le tin hainutzele si posetele si ele, ca niste albinutze zumzaie, aleg, probeaza, schimba, cumpara.... Mi-e drag sa le privesc, dar nu ma simt bine sa fac aceleasi lucruri!
Oare....oi fi barbat? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
osna spune:
cand gasesc ceva frumos,care-mi place si am nevoie imi iau,rar cand imi cumpar numai pentru ca a inceput sezonul.acum o luna mi-am luat o pereche de pantofi de piele pt ca erau redusi dela 40€ la 15€ si mi s-au parut foarte comozi,mi-au placut cum imi vin.i-am luat dar nu i-am incaltat pina acum.stau in dulap,ii voi lua cand trec ploile si vine primavara.
scumpi spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Oare....oi fi barbat?
Tzuni, esti taree!!!

Eu imi cumpar haine mai mult cand am nevoie, dar si daca din intamplare vad ceva frumos si-mi place mult...Am noroc ca sunt un pic pretentioasa si nu dau banii asa usor pe orice...trebuie sa-mi placa mult ceva ca sa-mi cumpar lucrul respectiv...
Aaa, pantofii, preferatii mei, mi-am cumparat cateva perechi mai elegantei asa si daca nu am avut ocazii sa-i port, stau acolo in dulapior...din cand in cand ii mai probez, merg cu ei prin casa, ii admir...
Victoria spune:
Aaaa, asa si eu, am o gramada de pantofi de ocazie, cu tocuri f. inalte, care stau in cutii, si "de servici" mai putini...Oricum, cand ne-am mutat, barbatu-meu a nimarat fo' 50 de cutii si s-a ingrozit, da pe bune daca am eu cu ce sa ma incaltz...![]()
Cu hainele nu sunt asa, imi iau ce/cand am nevoie, nu exagerez..
Da' am 53 de rujuri..pe sezoane...de iarna...de vara...de piele alba...de piele bronzata...
V
veni, vidi, Victorie!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Da' am 53 de rujuri..pe sezoane...de iarna...de vara...de piele alba...de piele bronzata...
.....daaaa' de piele-ntoarsa ai?

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
BraveGirl spune:
Mie nu-mi place sa probez in magazin...de multe ori am luat fara sa probez, pana cand m-am fript de mai multe ori...asa ca acum probez aproape tot ce-mi cumpar. De asemeni nu-mi place sa stau sa caut eu printre umerase/rafturi sa vad daca imi place ceva...cel mai des se intampla sa vad ceva in vitrina si sa cumpar....deci daca vedeti in oras pe cineva imbracata ca un manechin din vitrina magazinelor...eu sunt
...De exemplu ieri am fost in mall la un magazin unde vazusem ceva pe un manechin saptamana trecuta...si cand ajung eu nu mai era manechinul...tragedie, nu alta. Asa ca i-am explicat vanzatoarei ca eu vreau hainele cu care era imbracat manechinul saptamana trecuta.
==========
Corina
Albumul meu
valentinag spune:
Viiic,m-ai omorat

Eu nu-mi cumpar toale asa des cum as vrea,din cauza ca nu-mi gasesc sa-mi placa si sa fie si bune de mine
Pantofi la fel,am piciorul lat si inalt si nu ma incap orice pantofi sau sandale,trebuie sa fie decoltati si nu prea sunt....Ma duc undeva cu sotul meu sa-mi cumpar ceva si ajung sa-i cumpar tot lui,mie nimic si pe urma se supara pe mine ca nu-mi iau nimic de imbracat si o sa ajung sa umblu in zdrente pe strada
da las ca o sa slabesc eu si sa vezi atunci!![]()
"La vita e bella"
poze