Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina multumesc ptr schema!

Eu as opta ptr taxi, sunt o gramada de firme bune in Bucuresti, eu le-am testat pe multe dintre ele inainte sa ne luam masina. Cam astepti pana vine unul, dar merita!
Se mai pot inchiria masini, dar nu te-as sfatui. Stiu cazul unei romance emigrate in America careia i-au zgariat masina noaptea doar ca sa-i mai ia 200 dolari ptr daune. Deh, asta-i Romanica!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am venit de la doctor. Miruna e super bine, am fost laudate ca suntem active, zambarete si papam bine Avem 6600 gr si 64 cm, ceea ce inseamna ca am luat 300 gr sapt asta, foarte bine avand in vedere ca sapt trecuta a luat doar 100 gr. Facand media e super ok.
Am primit si trimitere sa facem control la ortopedie si echo sa vedem daca totul e in regula cu piciorusele si cu soldul si acolo o sa ne spuna domnul doctor si cum e cu schimbatul pozitiei in carut, scaun de masa, exercitii de stat in fundic, etc.
De mancat am primit verde la piureul de mar, sucul ramane separat dupa piure ( morcov + portocala ), daca vrea, si gref ca am vazut ca-i place tare.
Plus ca de luni incepem cu supica de legume.
Peste 2 sapt cand face 4 luni avem voie si banana, amestecata cu celelate fructe sau in combinatii diverse, cu cereale, etc.
Acuma problema e ca nu stiu ce cereale, sa luam, simple adica orez sau cu fructe fara laptic, ca lapticul il punem noi. Mai intrebam.
Vaccinul il facem mai tarziu, dupa Paste, ca ei au campanie de 13 aprilie si cum Miruna nu o sa aiba 4 luni atunci, mai bine mai tarziu.
In rest toate bune si frumoase.
A, sa nu uit, a zis fara biscuiti deocamdata, preferam cereale ca fainos, biscuitele ingrasa mai mult.

Fug sa pap si eu ceva si revin

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Salutare!

Adelina si eu cu Stefan am ajuns din nou la problema nasului infundat si azi noapte la 4 am sarit efectiv din pat pt ca l-am auzit cum se sufoca! era rosu tot si cu balutze pe la gura si horcaia groaznic. Da-i marimer si pompitza...n-am reusit sa scot mare lucru. In final i-am pus 2 picaturi de Vibrocil ( Silvia) si s-a mai linistit, dar a durat o ora pana sa-l adorm la loc.

Madau m-a distrat tare ce rapida ai fost cu telefonul ala..imi si imaginam cum ai sarit! . Eu am fost plina de draci aseara ca venisera prieteni la meci, dar care au uitat - dupa meci- ca im casa e un bebelus si au stat pana la 1, au ras si au vorbit tare, iar eu stateam in dormitor si-l pazeam pe Stefan care se tot trezea, pana cand am iesit la ei si le-am spus...de dulce

Alinush BRAVO pentru educatia Amaliei!!! da Doamne sa nu tina numai trei zile, ci sa fie asa tot timpul. Stiu ce victorie e asta...si eu l-am adormit in 3 seri in patut si am fost tare mandra de mine

Despre Stefanel:
1. problema 1: sare ca apucatul. De cand a descoperit miscarea (tinut de subsori) este in stare sa topaie si o ora intreaga, daca nu l-as opri eu. Oricum pauzele se lasa cu proteste de aude tot blocul, iar cand sare din nou zici ca e cel mai fericit copil din lume! Rade cu gura pana la urechi. O fi bine atat sarit??? Mai mult, eu ziua il tineam in scaunul de masina. Acum trebuie pazit non-stop ca tot incearca sa se ridice si uneori chiar se ridica pana in funduletz - nu e prea devreme?

2. problema 2: i-am facut analiza de exudat faringeam la doua clinici private diferite din Sibiu. La una ii iese CLEAR (nici o problema) iar la cealalta ii iese pneumococ . Si asta cu probe recoltate la aceiasi ora de aceiasi persoana!!! Maiine trece dr. de familie sa-l vada...eu sunt ingijorata, dar tot mai sper sa nu fie nimic.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

asa...azi am multe de zis ca nu am mai intrat de ceva vreme

Meems si Ina felicitari pentru pasapoartele pustoaicelor! Meems nici nu stii cat te invidiez ca ai iesit din gasca celor fara program de somn noaptea! Fata buna, Rianna, sa o tina tot asa.

Mai, hai sa va zic ce se intampla daca te uiti prea mult la poze, cum am facut eu cu pozele de la intalneala voastra! Am visat ca s-au adunat o gramada de bebelusi in carucioare intr-un parc din Bucuresti si o aveau sefa pe Ilinca (Feli nu da cu rosii, asta a fost visul). Si faza era ca daca sefa era bine dispusa, toti erau cooperanti, dara daca sefa se punea pe plans, sa te tii concert, ca plangeau toti. Asa ca o armata de mamici sa invarteau in jurul Ilincai sa o imbuneze iar ea - parca stiind - facea pe copilu' dificil. Fain vis, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

asa...azi am multe de zis ca nu am mai intrat de ceva vreme

Meems si Ina felicitari pentru pasapoartele pustoaicelor! Meems nici nu stii cat te invidiez ca ai iesit din gasca celor fara program de somn noaptea! Fata buna, Rianna, sa o tina tot asa.

Mai, hai sa va zic ce se intampla daca te uiti prea mult la poze, cum am facut eu cu pozele de la intalneala voastra! Am visat ca s-au adunat o gramada de bebelusi in carucioare intr-un parc din Bucuresti si o aveau sefa pe Ilinca (Feli nu da cu rosii, asta a fost visul). Si faza era ca daca sefa era bine dispusa, toti erau cooperanti, dara daca sefa se punea pe plans, sa te tii concert, ca plangeau toti. Asa ca o armata de mamici sa invarteau in jurul Ilincai sa o imbuneze iar ea - parca stiind - facea pe copilu' dificil. Fain vis, nu?

Beeeeeeeeeeeeton!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Inutza,scrie asha:se fierbe apa,dupa care se raceste bine...
Bai,da'va diversificati,nu gluma!
Noi mai asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si noi mai asteptam, si noi!!!!
Ca doar vorba aia, suntem veteranele gastii!

Maine vine soacra-mea pe la mine asa ca s-ar putea ca zilele astea sa intru mai putin ca mai stau cu ea de vorba. Nu ca v-ati ingrijora!

proadelina dar de ce ii dai la copil de la varsta asta Danonino? Eu si Silviei, la 4 ANI am strangeri de inima cand mananca asa ceva!
Pe langa ca are o tona de zahar (carii, obezitate, invatat cu zaharul) fructele alea nu prea-s fructe. Are coloranti, arome si toti dracii. Mai bine ia-i iaurt simplu si amesteca tu fructe in el. Dar de ce sa-i dai iaurt la varsta asta? Nu-i aduce nimic nou fata de lapte. Si in plus e din lapte de vaca, nu din formula.

Cu cerealele: n-a zis drita explicit ca Nesle ar fi cele mai bune ea a zis: cereale. eu i-am raspuns ca le-am remarcat pe cele de la Nesle: orez, porumb si tapioca. ea a zis ca ar fi preferat sa fie cele 3 separat, dar acuma daca nu exista separat na, le dam pe astea impreuna.

Tania te cred ca ai ajuns la capatul nervilor cu doctorii, acum dupa ultima serie de analize! Nasol cu mucii.

Ina in ce zona a Bucurestiului o sa locuiesti tu? Daca vrei sa zici, of course. Daca ai acces la metrou e cel mai bine pt ca sunt niste blocaje in trafic...

felicia de 3 zile nu ai mai alaptat si nu te-ai mai muls? Deci a plecat lapticul? Si n-ai avut probleme - engorjat sanii, etc?

Chiar a avut cineva probleme cu intarcatul? Nu ca m-as grabi!!! DF dar la Silvia am avut probleme.

Eu car voiam sa alaptez 9-12 luni, acu' doctorita veni cu ideea ca 12-14 luni! Dar mai mult de 14 no way ca vreau si eu un Revelion ca lumea, undeva numai eu cu sotul.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara, mamicutze-dragutze si la scris!

Iacata si noi la raport. Ninimk deosebit la noi, fuseram in parc prima data cu ciorapei si rochita! Poze la semnatura, a martie!

Hainutze:
- casa: ciorapei+ body cu maneca lunga + salopeta deasupra. Sau body cu maneca scurta si costumas cu maneca lunga deasupra.
- afara: costumatia de casa + pantaloni de raiat/blugi + bluza groasa/geaca mai grosutza + botosei

Si la noi a fost ceva wrong aseara, ca a urlat fii-mea seara, pe la 20-22 de mi-a sprt timpanele!Evident, fara vreun alt motiv decat de fitze-figuri! Apoi, noaptea, culcata la 22.30, mi-a facut iar figura de alaltaieri - adica cand sa termin si io dusu zilnic, ca oamenii, la 23.30, am auzit-o urland!!! Stupoare iar, fugt in costumul lui Eva prin casa...am antors-o pe partea cealalta si a adormit la loc! Cosmar sa fie? Iar???????????

Nu mai stiu cine intreba -scuze, please - io tot in camera cu ea dorm. Am dormit in alta camera la un moment dat, ca era Adila racit, dar si-a revenit demult. Dar planuiesc de zor bascularea ei in alta camera, amenajata pentru ea. Da nus de ce, dar tot aman!

Trebe sa-mi revina dr bun din strainataturi, ca neaparat trebuie sa-l chem, pentru monitorizarea ei si decis ce alte chestii de diversificare mai bagat! Daca tot e la moda...plus ca simt io ca la pranz deja arincapea lejer niste supica. Io, care sunt total impotriva haosului cauzat de diversificare, ce sa fac? Asta-i realitataea! A crescut Titilica!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna seara!

eroare de cantar acasa...nu avem 7.800 si 7.600, pe cantarul electronic al dr. In care ma incred mai mult. So...Cris, saru' mana, poate n-ai bagat deja datele, sa nu trebuiasca sa faci modificari: 68 cm si 7.600 kg.
Mi-a zis ca e la alegerea mea daca vreau sa-i dau suculete si pireu de fructe, de cereale nici vorba, ca ne-am ingrasa prea tare. Fara calciu, diminuam portia de Vigantol, ca ne bazam pe soarele de-afara - sper sa fie - suntem SUPER bine, mai ales ca papam numai tzitzi. Nu stiu cum ai vostri se hlizesc la dr, ca a mea trage un plans cu lacrimi de crocodil cand vine vorba de consultatie, mama, mama! SI dr e o dulce!

Si fiindca e vorba de ales, mergem tot pe tzitzi luna asta, dr mi-a zis ca-i mai bine, ca se matureaza sist. digestiv, bla, bla, asa ca dam inainte cu succes!
Poate ma lamuriti si pe mine cu tarcul si patul pliant, pleaseeeeeeee!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

inainte sa recuperez cu cititul, dau mesaj..
am avut probleme cu pc-ul, picat sistem si alte bazaconii, inca nu stiu ce pot recupera, adica din mailurile primite, ca le am pe outlook, asa ca am o rugaminte, verificati tabelul, ca tocmai am trimis ce aveam eu date stranse, si, daca nu sunt trecute, va rog mult de tot sa le mai trimiteti o data...
de asemenea, mi=-au sarit in ochi niste date pe forum, dar nu am tim sa mai citesc din urma, asa ca iar va rog, sa mi le trimite-ti pe mail.
.

ps. la tablourile cu poze inca n-am lucrat, am 4 poze restante, sper sa le fac acum... si normal, daca mai primesc le fac si pe acelea!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput