Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna ziua,

Felcia
, mie mi-a venit CM in 28 ian, in febr. nu mi-a venit..iar in martie pe 17.
eu inca alaptez...
ce o fi si asta?

Stefanut e racit, ii curge nasul, are la muci din greu si stranuta. Atat. febra nu a facut. Acum doarme. Noaptea a dormit d ela 11.30 la 4 cand bineinteles s-a trezit ca nu mai putea respira saracutul de la muci.I-am scos cu Batista Bebelususlui. Noroc cu asta!.Nici nu stiti ce noroc am cu scula asta. Cine n-o are sa si-o cumpere urgent ca e foarte utila....eu sunt bolnava la fel.....dar acum imi trece deja.
Ce raceala e asta?
Tratament:Panadol Baby 5ml la 8 ore, Vibrocil de nas si Karvol.
speram sa treaca cu totul.....

Ce vreme de kk afara, ploua. E buna de facut copii si numarat bani

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Va intrebam si eu acum un secol, ce recomandati cereale fara lapte sau cereale cu lapte(peste care se adauga doar apa), si daca e vreo problema in caz ca skimb firma !
Acum ma gindesc si eu ca daca -i dau cereale cu lapte nu prea ar fi bine sa skimb firma, dar daca-s simple pot sa le combin cu lapticul care-l bea deja! Corect????

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Corap, te-ai tuns sau doar ti-ai coafat parul!
Pune o poza sa te vedem!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

hilde , si noi avem batista bebelusului si suntem f incantati.acelasi tratament l-au facut si alti copii de aici la raceala si e ok asa decat sa ii dai copilului antibiotic.

al meu a facut adenoidita si numai picaturi ciproxan si aspirat la greu si e bine.

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

NegaraCristina, de mult vroiam sa te intreb, cum? a avut clavicula rupta Elise?

Hilde, si eu am comandat batista cind eram exasperata de muci , dar culmea, de cind am primit-o n-am folosit-o decit o data, muci sunt in stand by , deocamdata. Cred ca e bine s-o folosim doar in cazuri de raceli!

Ilenutza, ce mai e si aia :"adenoidita"?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

iac-acus venii si io din preumblari.preumblari in care am ajuns la concluzia ca nimeni nu poate da sfaturi despre cum sa-ti imbraci copilul, din moment ce si adultii se imbraca extrem de divers (in ceea ce priveste cantitatea de toale)
de ex. azi in bucuresti oamenii eru imbracati si pareau ca se simt bine:
- in sandale -blugi - tricou cu ms (io, de ex)
pana la
- cizme - pantaloni - geaca lunga imblanita inchisa la fermoar - cu gluga pe cap (o tanti).
ce sa mai vb de copii...
in schimb am ajuns la niste concluzii cu privire la factorii care trebuie luati in calcul cand imbraci cupilu'. dac am timp diseara scriu un mic tratat pe tema asta
bulucel, m-am tuns haaat, marti. la coafor am fost pt.epilat & manicopedico.
si io zic ca mai bine cereale simple.
va pupez, ca mi-a adormit cupilu'-n brate si tre sa-l duc la locul lui. si dup-aia ma duc sa caram,elizez niste ceapa. inchid DC-ul, sa nu fac miros
c & andrei cel somnoros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna fetele ce faceti?

Noi in casa o tinem pe Bianca ziua imbracata in body si pantalonasi de casa,iar noaptea ii mai dau o bluzita si caciulita(pe care i-o dau jos peste noapte,cand ma trezesc eu sa ma mai uit la ea) si atat.Nu doarme in sac de dormit,face uart ca nu se poate intoarce,asa ca o invelesc cu o paturica dar nici cu asta nu-i place!!!

Afara ii dau body,dres gros si salopeta si plovaras sau pantaloni si jacheta,depinde,si pantofiori in picioruse.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cerele, noi ii dam de la Hero (ulker), de orez si porumb scrie pe cutie "cerala fara gluten",am mai incercat si cu banana si nu i-au placut,pe astea le accepta foarte bine. De la Nestle nu am gasit pentru 4 luni,unde a-ti gasit voi? In cora nu au decat de la 6 luni in sus.

Si mie acum dupa ce am nascut cand i-mi vine CM , ma doare rau burta,inainte nici nu stiam ce e aia durere de burta si acum...abia astept sa reancep sa iau anticonceptionalele.

Azi in cora abia am scapat de 2 tipe mai colorate, ca ce fata frumoasa am,cate luni are,ca au si ele 1 nepotel acasa de 4 luni...

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fee
Meems, si pufoasei i-a sosit pasaportul la o zi dupa voi.
Acum astetam SIN card-ul ptr. care am aplicat in urma cu vreo doua saptamani.
Felicia draga mea, eu am inceput cu vreo trei-patru lingurite de cerealute amestecate cu formula. Dupa cateva zile, fiindca ea nu prea bea apa, i le-am facut cu apa si de atunci numai asa o tinem.
Tin sa precizez ca niciodata nu am respecatat ceea ce scrie pe cutie (cu gramajele si masurile). Daca era sa ma iau dupa indicatiile lor, ajungeam la vreo 12-15 lg. de bebe si cum pufoasei ii prieste orice si se “dezvolta” si cu aer, ajungea obezica.
I-am introdus cereale nu ca sa-i tina de foame, ci sa se invete sa pape cu lingurita.
Ii dau max. 5 lingurite de bebe pe zi, intai cerealele si apoi lapticul.
Mesele noastre sint:
- 7 dimineata scularea ptr. prima masa de laptic
- 11 cereale+laptic
- 13 piure de legume ( pastarnac+telina+morcovei) + singura data cind bea/vrea apita
- 15, 19, 23 laptic
La fiecare masa bea cca 180 ml. laptic.
I-am introdus la un moment dat, la ora 17 putina banana ( am crezut ca o sa sara in sus de bucurie, fiindca este dulce) dar am vazut ca nu este fan, ii plac mai mult legumele si eu sint multumita.
Intre fiecare masa, trebuie sa doarma o ora, o ora si jumatate, altfel nu ma inteleg cu ea. Pentru somn este in stare sa renunte si la papi.
Doarme toata noaptea, rar se trezeste.

Cristina, cind ai timp, te rugam sa ne treci si pe noi pe tabelas cu datele ptr. pentru 4 luni:
greutate : 7.484 kg.
lungimea: 66 cm.
Ti le-am tot trimis pe mail dar vad ca mi se returneaza inapoi
Alina felicitari pentru o bebita mare care doarme singurica!
Lordra, sa-ti traiasca Dara-ti!
Silvia, pe cutia de lapte praf de la Nestle scrie cu litere de tipar ca apa trebuie sa fie fiarta bine si apoi amestecata cu laptele praf. Eu nu am lasat-o niciodata sa se raceasca ci am pus-o peste si pufoasei mele i-a fost bine.

In legatura cu morcoveii, pe ea nu au constipate-o, din contra, are doua scaune zilnic.

Apropo la ceea ce i s-a intimplat Dineutei in tramvai, pe mine asta ma sperie cel mai mult (jafurile).
Ai mei au cam toti masini, dar ei inca lucreaza si eu nu vreau sa stea dupa mine sa ma duca pe unde am nevoie.
Era varianta cu taxi-ul, dar la cat de plimbareata sint ( si va trebui sa merg des acasa sa-mi hranesc copila) as prefera sa hranesc un sobor de calugarite decit sa rispesc banii aiurea.
Cu transp. in comun,mi-e frica de aventuri ( si daca ma lasa fara pasapoarte, carduri, sint in pom, ca bani lichizi eu nu obisnuiesc sa am ) si in plus, pina astept tramvaiul/autobuzul/troleibuzul/metroul pina ajung la destinatie ( prin oras, etc.) trebuie sa ma intorc acasa sa pape odorul ( vreau sa-i respect mesele cu cereale,piure, etc.)
Chiar nu stiu cum voi proceda, fiindca nici in casa nu am de gand sa stau si cum sint obisnuita numai cu fundul in masina unde arunc tot ce am nevoie, va fi un adevarat chin pentru mine.
De condus, nici nu se pune problema, nu am de gand sa ma cert cu toti nebunii si sincer, mi-ar fi frica sa conduc in tara.
Cu ani in urma , cind a venit tata aici si a vazut ca opresc la toate stopurile ( chiar si noaptea, cind nu era trafic si nu trecea nici o masina) a ramas blocat si mi-a spus ca-i pierdere de timp.
S-a dus in tara, a vrut sa fie si el “corect” si a oprit la primul stop iar aceasta “corectitudine” l-a costat: una bucata masina venita din spate care i-a tamponat masina nou-nouta.
Soferul care a intrat in masina lui taica-meu l-a apostrofat “ce faci, dom’le esti nebun, opresti la stop???”

ceva sugestii cu transportul?
poate sa-mi cumpar o bicicleta ( in felul acesta, mai dau si din sunculite jos )

-curi la toate fetele-cucuietele-frumuselele-bombonelele

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Abia acum am venit si noi de afara si asta pentru ca a inceput sa ploua, noroc ca ne-am cumparat husa de ploaie la carucior (ca cea originala nu am primit-o si pana ne-am trezit noi ca avea si asta, prea tarziu).

Acum papam 200 ml de laptic si ne vine sa inghitim si sticla, am inceput sa ne tinem singurei sticluta, nu asa de bine ca se mai plictiseste si ii da drumul, dar o tinem. Prima data si-a tinut-o cam 30 de secunde si asta pe la 3 luni si 3 saptamani.

Maine facem o mica excurisie pana la munte si stam acolo. E prima lui excursie, dragul mamii ce baiat mare este el.

Ieri am fost in vizita la nishte prieteni, ca tot romanul, baietii s-au uitat la meci si noi gagicile la barfa. Dimitrie a fost atractia serii, le-a topit pe gagici. L-am desbracat sa ii schimb pampersul si a inceput baiatul meu sa se cracaneze si sa se faleasca ca na are cu ce...si mama prietenei la care am fost, de drag a inceput sa il pupe pe la putzuca. Sa il fi vazut ce ii mai placea, radea in hohte si se ridica de picioruse ca sa il mai pupe. O splendoare, imi venea sa il mananc.

Acum va las ca smecherila a cam terminat sticluta si acum ne jucam.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput