Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
proadelina spune:
Am uitat sa mentionez ca la Petrosani (zona montana) s-a incalzit vremea, dar nu atat de tare ca la campie. Parca, totusi nu as renunta la ursulet (hainuta de deasupra, care arata ca un ursulet, are si urechiuse). Inca nu am gasit hainute de primavara pe masura lui.
Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)
corap spune:
a... noaptea, la noi sunt 22 de grade - imbracat bb - body cu maneca lunga & sac de dormit subtire (si pampers- ala cred ca tine cel mai cald- cred ca la vara o sa dea in clocot).
nimic altceva.
nu-l invelesc cu paturica pt ca se dezveleste sau pleaca prin patut ca sa scape de ea :)))
ziua... depinde de vreme
adelina, depinde cat e de frig la petrosani... in buc. (la 18 grade fara vant) merge in body, trening, sosete. cred ca ursuletul era prea mult. eventual ii pui ceva mai subtire pe deasupra, ca ma gandesc ca la voi e mai frig. si ai grija sa nu transpire. (teoria foilor de ceapa - copilu imbracayt in mai multe straturi, sa poti sa adaugi/ sa dai jos din ele)
c &
andrei
bleah... am pus busuioc la friptura.... am uitat ca nu-mi place 

aceeasi c
ioana_77 spune:
Mei, care ediferenta intre pat pliant si tarc? Ca vreau sa iau si eu si ma gandeam ca poate ar merge din start un tarc, ca oricum a mea nu poate sa doarma la nivelul al de sus ,ca nu cred ca o tine panza![]()
Tarcul se pliaza? Patutul pliant nu poate fi folosit si ca tarc?
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
dienutagraviduta spune:
eu am o obsesie : sa nu fie imbracat prea gros ... saptamana asta a fost marti asa de cald, incat mergeam in bluza afara si era prea cald, iar cumnata mea cu care am iesit pe la 5 dupa masa si-a pus tricou cu meneca scurta. in conditiile astea, mai erau inca bebelusi imbracati cu caciuli groase de iarna si fasuri pe ei; mi se pare o idiotenie. eu il imbrac cum ma imbrac si eu, plus o bluzita sau un plovaras pe deasupra. acum depinde si cum iesim : pt mers cu masina si la cumparaturi sau in vizita, mai subtire, pt iesit cu caruciorul un pic mai gros; oricum la pufuleturile de iarna, adio demult ...
parca am mai zis eu ca acu vreo doua zile ii scosesem si caciulita ...
acum ii pun body peste maieut, un pantalonas de interior, bluzita groasa, salopeta de raiat si gecuta de blugi deasupra, plus botosei sau ghetute. in cap ii pun un fesulet de bumbac.
imi iau si paturica la mine, in caz ca se raceste brusc, si ii verific mereu manutele si obrajorii sa nu cumva sa ii fie frig.
mandyksch spune:
La Dej sunt 9 grade si nori pe cer, cred ca va ploua. Iarasi.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
dordia2000 spune:
Mandy si eu ii mai dadeam o bluzitza pana acu vreo saptamana dar mi-a facut niste bubitze asa ca de la caldura si am zis ca oricum e cald in camera asa ca merge sa-l imbrac mai subtzire si broboanele s-au dus.
Acum am o alta problema: de 3 zile ii dau cu ulei de corp niveea si... pe burtica are asa ca niste pete ca de la caldura. Acuma eu nu stiudaca sa fie de la caldura sau de la ulei.. e prima oara cand i-am dat cu acest ulei. diseara i-l schimb sa vad daca isi revine si daca e de la ulei. A mai patit cineva vreo alergie de la vre'un ulei? Cum s-a manifestat?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Gandacel spune:
Dienutza, acum mi-a venit netul...
O sa ies la plimbare, dar azi mai scurtut, pentru ca ieri si alaltaieri am mers pe jos fara oprire si in ritm alert cate 3 ore! Ieri am fost de acasa cu zgamboiul pana la Arcul de Triumf sa iau lapticul gratuit (pentru prima data) si m-am intors, bineinteles, tot pe jos. Azi abia mai pot pune talpa in pamant de durere!
Insa va trebui sa-l scot la plimbare, ca vad ca daca nu il scot e cam marait! Nu stiu ce are de cateva zile, ca el nu a avut colici cat a fost mititel, nu m-a suparat inainte sa-i iasa dintii, dar acum e un plangacios! Sper sa treaca si peste faza asta. De mancat mananca, doar ca il supara ceva cand suge, ca se stramba si se agita intr-un hal fara hal! Tace din plans doar daca stau langa el si ii vorbesc. Si rade!. O fi cumva pericol de rasfat?! Deja? Mi s-ar parea cam devreme.
Cred ca mergem putin pe la curte, ca sa stam nitelus in aer liber, sa ma odihnesc si eu, ca m-am saturat de blocul asta pana peste urechi!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Am uitat sa zic cum ne imbracam: body cu maneci lungi, pantaloni, peste care in zilele mai reci (cum a fost ieri) punem direct fashul, plus o caciulita cu urechi, de bbc. In zilele mai calde (ca alaltaieri) am pus pe deasupra doar un costumas cu ceva cu pufulet micut pe dedesubt. Am luat insa cu mine o paturica, just in case... Nu a fost nevoie. Caciulita de la costumas... si gata!
In casa sta doar cu body si pantaloni.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
pischi2003 spune:
Noi cum ne imbracam? Pai in casa avem body, o bluzita pe deasupra, pantalonas, sosete, fara caciula. Afara depinde cat e de frig. Daca e cald-cald, o caciulita subtirica si un costumas grosut peste tinuta de casa(eventual fara bluzita). Daca e mai frig, suplimentam cu inca o caciulita cu urechi si renuntam la costumasul gros pentru geaca. Cam asa.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)