Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
dordia2000 spune:
Eu pe Stefan il imbrac asa: Body cu maneca lunga, ciorapei si pantalonas si caciulitza subtire si il invelesc cu pilota lui. Cand ii mai daceam si o bluzitza peste body mi-a facut brobonele de la caldura. La mine in camera sunt cam 22-23 grd.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Dordia a fost alarma falsa sau nu stiu ce a fost, ca m-a durut burta rau si am fost balonata, apoi au curs cateva picaturi si gata. Nu stii ca am zis ca nu vin in parc si pana la urma am vb sa ne vedem la piata. Dar daca a inceput ploaia....
Asa ca nu pot sa zic ca a fost CM, cel putin asa cred.
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
ioana_77 spune:
Mandy, la mine sunt 21.5 grade si ii pun body + pantalon + o bluzita deasupra + sac de dormit subtire. Peste care mai trag si o patura subtire ,mai mult pe picioare, ca a mea e rece la labute, pot sa-i pun si doua perechi de sosete. Fara caciula, am renuntat si dupa baie sa-i mai pun.
Mei, va compatimesc cu CM-urie, io-s pe anticonceptionale si inca nu am probleme.
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
proadelina spune:
Buna fetelor! Sunt necajita, pentru ca Albert este din nou racit. Asteptam sa se faca ora 14, sa mergem la cabinetul medical. De data asta are nasul atat de infundat, incat asta-noapte am stat sa-l pazesc sa vad daca mai respira, desi i-am curatat nasucul de mai multe ori. Of!
Am inceput sa-i dau si eu cereale fara gluten (orez cu banana), dar nu se omoara dupa ele. In schimb ii place foarte tare Danonino. Da cu limbuta pe lingurita si cand nu mai are protesteaza sonor, in semn ca mai vrea.
Cristina
daca poti trece si datele lui Albert de la 4 luni in tabel:
- lungime: 65 cm;
- greutate: 7,05 kg.
Adelina si bebe Albert cel din nou racit (16.11.2005)
mandyksch spune:
Dordia, ciorapeii au si sintetic in compozitie? Ca si eu am primit ciorapei cu sintetic in compozitie si nu stiu sa-l imbrac cu ei sau nu?
Eu il imbrac cum il imbraci tu pe bb dar ii mai dau o bluzita cu maneca lunga peste body iar in loc de ciorapei ii pun niste pantalonasi f. subtiri si fara caciulita. Oare sunt prea multe? Si body cu maneca lunga si bluza cu maneca lunga?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
bb_alinus spune:
Fetelor,
Intalneala placuta si profitati de soare cu bebeii! Si noi o sa iesim mai dupa amiaza.
Vroiam sa spun ca sunt tot cu gura cascata, nu reusesc sa o mai inchid: Amalia mi-a cerut sa o pun in patut!!! Adica a marait de somn si s-a linistit doar cand am pus-o in pat
. O tine minunea asta mai mult de 3 zile??
In rest tot ne trezim la 3 si la 6 sa mancam, dar chiar nu ma mai deranjeaza!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dienutagraviduta spune:
salutare !
sa nu fie cu suparare , dar din subiectul ala cu chinuit copii la adormire la care daduse maria alexia parca link am invatat si eu cum sa il invat pe lucuta sa adorma singur. slava cerului, se miortaie nitel si daca il apostrofam si eu si tati cu "sssstttt", se culca ... :)
gandac, pe unde te-ai ascuns ? iesim p-afara sau ai fost deja ?
joy - tu nu cumva stai p-aici pe la arcu de triumf ? ca eu de buricul asta de parculet m-am cam plictisit, si azi am chef de ceva mai mare ... herastrau sau cismigiu !
ceva amatoare sau m-am trezit prea tarziu ?
proadelina spune:
Intrebare! Voi cum imbracati copiii cand iesiti acum afara? Eu l-am imbracat ca si cand pana acum (cand era frig) si l-am adus inapoi acasa transpirat si cred ca de aia a racit. Deci, il imbracam in felul urmator: body si strampi, sosetutze, costumas trening (bluza si pantalon) si ursuletul pe deasupra. Atat, nu i-am mai pus fular!
Adelina si bebe Albert (16.11.2005)
ilenutza spune:
Neata!
am citit tot din urma dar nu prea stiu ce sa spun ![]()
Victor e cel mai cuminte baietel din zona!
: adoarme singur in patut si nu mai protesteaza; acu' astazi nu prea a mai mancat decat asa cate un aperitiv sa zic, off, off, mai, mai - are si el zile si zile!
dimineata se trezeste pe la 6 daca vrea mananca, daca nu ia doar o gustarica si apoi il las in patut si se joaca cu elefanteii agatati deasupra pana la 8 - 8.30 cand ma trezesc eu !
am si eu o mare nedumerire: care este parcul asta IOR , sa mor daca stiu?!
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
corap spune:
mai, al meu bb e pe invers... doarme de stinge...
ieri -program:
trezirea la 8 - papa lapte (150 ml)
11 - suc de fructe (100 ml)
somn: 12- 14, cand l-am trezit, ca trebuia sa mergem la coafor
14 - papa lapte (150 ml)
16 venit de la coafor, nani 16 - 21. la 21 l-am trezit iarasi noi, ca nu mancase de la 14... joaca putin
baita + 60 ml lapte
nani iar... 23 - 6 dimi - lapte 150
nani iar... pana la 11
c & andrei cel somnoros
zice ta-su aseara - se vede ca-i al nostru...