Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Bubamara spune:
Ma alatur si eu urarilor de "La multi ani!" sarbatoritilor zilei de azi: Sarah, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu-Stefan si Alexandra Daria. Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, sa fiti cuminti si sa le ascultati pe mamici. Cate o
pentru fiecare mamica a puiutilor!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Bubamara spune:
Si eu mai bantui o tara pe aici, pentru ca, pe la 12, vrem sa mergem pana la Pustnicu la o plimbarica, sa-i scoatem si pe bunici din casa.
Mie nu mi-a lasat nimic cand am facut vaccinul, nici macar calciu ala de care pomeneati ca-l dati 10 zile... Habar n-am, mi-a zis doar sa-i suplimentez cu o pic. Vigantol-ul. O sa vedem acum, la 4 luni.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
madau spune:
Neata fetelor care inca nu ati plecatara la plimbareli!
Noi am inceput nu tocmai placut ziua de azi, in sensul ca la 7 dimineata ne-am trezit in tipetele Mirunei. Am crezut ca a visat urat, am luat-o in brate, plimbat prin casa, ea nimic, se incorda si tipa mama, mama. Intr-un final am vazut ca nu respira ca lumea si am banuti ca are nasucul infundat ( deh. ieri ne-a mancat undeva si am fost la Branesti la gratar, si o fi luat-o un pic vanticelul de nas). Am incercat sa-i pun ser, dar a inceput sa urle si nu respira si uite asa am pus-o in paturica si fuga la spital la Budimex. Acolo o asistenta imbecila, care in loc sa o cheme de doctorita sa consulte copilul ne facea noua morala ca nu am facut bine ca am venit, ca trebuia sa-i punem ser acasa si sa o aspiram, in fine, mai aveam un pic si-i crapam capul ca si mie imi crapa de nervi 

. Intr-un final a aparut si o doctorita, a consultat-o, cica nu are nimica, doar putin rosu in gat si nasucul infundat. Pe drum vad ca si-a revenit, acuma nu mai are nimic, febra nu, curs nasuc nu, tuse nu, deci banuiesc ca nu e cazul sa ma mai ingrijorez. I-am dat oricum Efferalgan si om vedea cum mai e in continuare.
Acuma, intrebare de 1000 puncte, avand in vedere ca se simte bine, o fi ok daca iesim cu ea afara un pic? Ma gandesc ca nici in casa nu e tocmai aer curat si vad ca e cald afara.
In rest, ieri nu mi-e mers netul de aia am tras chiulul, si ca sa nu uit 
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI
, sa creasca mari, sanatosi si frumosi, scuze ca nu-i nominalizez dar sunt multi si acuma imi crapa capul de durere si de nervi. 

Ma duc sa bag o cafea si revin cu niste raspunsuri. 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
felicia74 spune:
Neata!
La multi ani sarbatoritilor de ieri (scuze ca i-am uitat) si de azi!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!! 

Acum sa raspundem:
Multumim pentru raspunsurile privind legatura CM-alaptare, m-am mai linistit!!! 
Lavi nu mi-a pierit laptele, asa ca nu am ce sfaturi sa-ti dau ptr intarcare, din fericire pentru mine! Doar mi-era frica de o asemenea perspectiva, ca am mai vazut cazuri pe aici. Poate nu va fi si al meu.
Hildegard intr-adevar, e f.buna Batista bebelusului, nu stiu cum as scoate melcii altfel. Dar sa nu faci abuz de ea, ca noi asa am inrautatit situatia Ilincai cand a avut bronhiolita, deoarece pediatra ne spunea ca trebuie aspirat nasul cat mai bine si mai des. Mare greseala!![]()
Corap eu nu te inteleg, mama! Cum poti scrie atat de haios si sa vb atat de putin? Se pare esti din grupul celor care gandesc profund!
Buluci hai, mai, si tu, Brutus? Lasa, poate o fi doar un caz izolat!
proadelina de ce ti-a dat Amoxicilina? Are cumva vreo infectie? Daca nu, nu e nevoie ca devine copilul imun la antibiotice. Iarasi am facut si noi prostia asta cu Ilinca (tot la bronhiolita, tot la prescriptia aceluiasi dr) si nu am facut decat sa-i stric burtica. Nici acum nu e reparata
Carut usor n-am gasit decat iar o minune de la aceiasi firma, in culori stridente. Iarasi, pomul laudat...
Of, doctorii astia!
Noki nu!!! Scaunul de la Primii pasi nu a trecut testul CTC-ului, adica al lui Doru, care a zis ca invelitoarea e din vinilin prost si nu face altceva decat sa trasnpire bb la vara![]()
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Fetelor care stati pe langa Tineretului, cine vrea sa-mi faca un serviciu? E un magazin la voi, Barza. Pe site am vazut un carut simpatic si ieftin (280 RON), de vara, se numeste Kalifornia. Vreti sa va uitati la el cu un ochi critic, de soacra?
Ca tare n-as vrea sa bat iar drumul degeaba...
felicia74 spune:
Negara haioasa poza! Stii ce m-a intrebat sora-mea? "Dar Ilincai mereu ii stau caciulitzele intr-o parte?" Ehe, o s-o vad eu cand va avea copil...
Doar 550 gr
si te ingrijorezi? Atat papa Ilinca si eu sar intr-un picior de bucurie 
Eu o sterg pe Ilinca doar cu o discheta demachianta inmuiata in ser fiziologic.
Madau asa am patit si noi ieri dimineata: s-a trezit Ilinca intr-un plans acerb pe la 6 si tot asta era cauza. Poate de la praful de afara o fi crescut productia de muci?
mara95 spune:
La multi ani, bebeilor de azi!
Noi de joi am racit, adica bb, iar de azi cred am luat-o si eu de la ea!Dr ne-a dat amoxicilina, nurofen, vit C si ptr nasuc colargol.
Bebelusei i-a curs nasul (si acum, dar mai putin) si avut rosu in gat;nu are temperatura.Respectam tratamentul , desi nu stiu daca era necesar antibioticul, dar mi-e teama sa renunta la el.
Am comandat batista bebelusului, sa vedem ce e si cu ea;am luat pompita de nas si, desi micuta mea sta la aspirat, nu prea reusesc sa scot ceva, pentru ca tot ce ne intereseaza e la adancime.Asa ca vreau sfaturi in legatura cu Batista, am mai citit si pe forum, dar mai multe nu strica.
Afara e o vreme minunata, dar zicem pas.
Nu am reusit sa ma uit la poze, cred ca-s grozave dupa descrierile voastre.
Va pupam si plimbare placuta!
mara si flavi(7dec)
mara95 spune:
Si ma uitat sa va spun ca de la un scaun pe zi am ajuns la patru, sau cate vor mai fi.De ex pana acum au fost azi doua!
proadelina spune:
Buna!
La multi ani!
pentru toti bebeii care s-au nascut pe data de 2. Sa creasca mari, frumosi si sanatosi, sa se bucure parintii lor de ei!
Albert se prezinta azi mai bine decat ieri, nu mai are nasul asa infundat. Colargol am primit si noi data trecuta, dar nu a facut fatza tura asta. Nu avea rosu in gat, dar a primit Amoxicilina pentru a nu se ivi vreo complicatie. Cum s-ar zice... preventiv. Nici pe mine nu ma incanta ideea de ai da antibiotice, cum nu ma incanta faptul ca e bolnavior, dar...
I-am gasit in sfarsit un costumas de primavara, care mi-a placut si-i este mare numai un pic. :))
Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)
mara95 spune:
Proadelina,
Batisata se foloseste la orice putere a aspiratorului, ca al meu are 3000w?