Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna Mara! Noi nu am comandat batista bebelusului, asa ca nu stiu. Ne chinuim cu picaturi (Ophtametasone), ser... etc. Data viitoare am sa cumpar Vibrocil.

Adelina cu bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Proadelina,Vibrocil avem in casa, dar am citit prospectul car3e spune ca se recomanda mai mult in caz de mucoasa nazala uscata , cu cruste, ceea ce la noi nu-i cazul.Vad ca ,Colargolul mai mult usuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

raid scurt pe-aici, noi am iesit cu nasii la www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20060402&ctime=121410" target="_blank">biserica. iris a fost cumintica foc, ne-am intors cu ea deocheata acasa si urland de mama focului... acum a mancat si doarme...

mada, sper ca ti-au mai trecut emotiile... preferabil ar fi sa mai astepti o zi sa vezi cum evolueaza...

cu batista bebelusului nu stiu ce sa zic, ca nu am...

dordia, de ce anume vrei sa-i dai fier?! din ce ma pricep, laptele praf are fe, nu e nevoie de supliment. stiu ca unii dr dau preventiv, dar poti constipa copilul...]

ma inscriu si eu la capitolul "copii dereglati de eclipsa", daca as pricepe ce are fi-mea...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Albert a facut un un fel de rinita. Vad ca asa se manifesta raceala asta, nasul este foarte infundat. Ziua ii curat in permanenta nasul, dar catre dimineata are intr-adevar mucushori uscati in nas.

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Silviuta, cred ca pana la urma o sa procedez asa cum ai spus tu. Pana nu trezeste tot cartierul urland de foame, nu-i dau nik! Adevarul este ca, pana acum, cand vedeam ca se faceau 4 ore de la ultima masa, ii faceam bibe si i-l dadeam... insa ea nu protesta si papa cumincioara. Insa de cateva zile... Si azi mi-a facut la fel. Ma ajutat si Stefan (sotul meu) sa o hranesc, el tinandu-i o mana, eu o mana insa... ca pestele pe uscat, asa facea. Am abandonat operatiunea papica la 110 ml. Daca nu ar fi asa slaba nu mi-as face probleme. Insa ea, la 4 luni, are doar 6080 g (cu 3400 la nastere!!!). De aia a si zis pediatrul (el, nu ea) sa-i introduc progresiv o masa de lapte cu fainoase (el mi-a zis lapte de vaca
amestecat cu faina de porumb 5% si zahar, sau, in loc de faina, biscuiti simpli; ideea cu cerealele era a mea). Lapte de vaca deoarece laptele care i-l dau eu (Milumil 1) nu este unul care sa fie amestecat cu fainoase. Ha, ha, Stefanelu' e mai mare cu o zi ca Lizutzu' meu! Deci azi implineste 4 luni! La multe luni si la multi ani!

Feli, Elise mananca, in medie, 650-750 ml / 24 h. Iar cand am calculat si am vazut ca s-au adunat doar 550... Si e slaaaba... altfel nu mi-as face probleme. In rest, e vioaie, rade, gangureste, mai nou face gargara. Daca imi aduc aminte bine, Ilincutza ta a fost si bolnavioara, nu? Probabil ca de aia mananca asa putin. Tu ii dai si san? A mea nu a mai vrut de cand a implinit 2 luni (dar nici eu nu aveam cine stie ce!).

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Vaaaai, am scris "ma" legat, cand trebuia sa-l scriu dezlegat!!! Rushinica, rushinica! Si mai am pretentia ca am facut o facultate...

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Am trimis in contul comun o reteta de tort de branza care la noi se face de Paste. Iese foarte bun si are maaare succes!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ZIUA BUNA FETE CUCUIETE....

mai mai o gramada maaaaare de sarbatoriti avem astazi!!!!!!!!
dar incep mai intai cu ALEXANDRA MARIA si ii urez LA MULTI MULTI ANI SA FII SANATOASA SI CUMINTE!!!! PISCHI SA-TI TRAIASCA !!!

si acum pe cei de astazi, ca mamele voastre au fost taaare harnicute la nascut:
SARAH, BIANCA MARIA, STEFANIA IULIA, DARIA VIRGINIA, OANA DARIA SI - UN BARBAT IN CELE DIN URMA - SERGIU STEFAN SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI. LA MULTI ANI !!!

fetelor, va multumin de urari si va dorim la fel si voua, sanatate si iubire!!!

SILVIA, sa stii ca si eu imi cataloghez teroristul ca fiind ...cuminte, ai dreptate cand il doare burtica nu-i asa roza situatia.
nu stiu ce sa fac, dar daca nu-i dau debridat-ul ii doare si ii fierbe burtica....
pe aici sunt dar tati are liber si monopolizeaza calculatorul...teroristul meu tot nu face kk..sa-i dau duphalac...???? ii dau si mai bag si un supozitor.

mai, as dori ca in clubul meu de mama denaturata sa nu prea mai vina cineva, ca nu am de gand sa fac inscrieri...asa ca NEGARA CRISTINA, stai linistita ca nu esti denaturata...esti muuult mai calma daca iti revii asa de repede. superba [poza.
cu fainoasele si laptele de vaca ti-a raspuns SILVIA, si eu zic la fel, no way!!!!

DIANA, multam de programul de masa al lucarinului - ti-am mai zis ca si eu tot luca vroiam sa-i pun numele ca taaare imi m=place cum suna lucarin...si nu, din pacate stau tooocmai in berceni eu, unde imi place de minune pe bulivard, zici ca esti in unirii atatea banci s-au deschis pe aici, dar din pacate nu avem un parc. si cand te gandesti si te uiti ca vacarestiul este plin de boscheti....

mai, eu afara imi imbrac copilul in fas - diana nu da cu pietre- dar pe sub fas nu are decat un body si sosetute. asa ca...inca nu m-am invrednicit sa-i cumpar de imbracat si ce am mi se pare cam subtire. dar doar mi se pare...
in casa sta in body cu pantalonasi, iar seara o bluzica cu maneca scurta si peste un costumas din acela cu totul, cu capse pe fata si dintr-un bumbacel ca prosopul..nu stiu cum sa-i zic, dar nu este subire, da nici gros. si il mai acopar cu paturica, dar de obicei nu o tine pe el..

FELICIA help! am vazut ca ai zis de scaun primii pasi. m-am uitat si eu la unul din farmacie si am vazut ca este acoperit cu un plastic...acum nu stiu daca toate au sau doar modelul ala. chestia e ca si eu m-am gandit ca se curata usor, dar poate aluneca copilul, sau la vara se lipeste de el cand transpira...deci nu-i taman bun??

cu magazinul BARZA, nu-ti promit dar poate ma reped eu maine ca si asa eu cu vladonele nu pot sta jos, pe banca..trebuie sa circul...si daca nu am dat la ture de metalurgiei..de m-am saturat.
dar au un site de kkt!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

aoleooooo FELICIA, maine sigur nu ca ma duc la vaccin!!!!!
si apoi sa vedem ce reactie avem...sper sa nu fie ca randul trecut, ca-s singura pana pe la 19 .00 cand vine cristi si daca mi-o urla ca randul trecut, vai de mine...!!!!!
sa ne tineti pumnii!!!!

o sa dam si noi datele pt tabel..dar mai pe seara.

si sa va ma zic de lap-lap-ul meu..care de fapt nu stiu ce sa mai zic cu el. cert este ca-i mai bag cate un bibe de lapte praf / zi - din care nu mananca decat maaaxim 70ml - pt ca incepe sa faca gargara, sa urle si ca toate alea la san si nu-l mai vrea si pace si eu tot zic ca numai are lapte, dar daca ma mulg, scot 50-70 ml, doar ca vine mai greu. si el daca-i obosit si ii este foame, noway sa stea sa se schinuie sa traga. plus ca nici la sanul celelalt nu vrea. raaar d e tot si multa chinuiala, pana vade el ce-i acolo si ca curge usor....
LAVI, stiu ca nu fac bine cu bibele, dar nu-l pot lasa sa planga de foame. azi a mancat 70 ml, dar jumate cred ca i-a dat afara...asa ca nu pot spune ca-s 100% alaptat natural, dar nici nu-mi mai fac harakiri....ca nu am de ce. mai baga si cate un vitalact, ca pana dezghet eu de-al meu de la congelator...urla si apoi nu ne mai intelegem deloc cu el.
ieri am fost la prietena mea in vizita si a trebuit sa stau inchisa in baie si sa ma muuulg ca el nu a mancat si aveam sanul plin. normal ca nu m-am muls cum trebuie cu mana si cu grija sa nu sara lapte pe faianta si alea pe acolo, plus ca parca-i apucasera pe toti si ma tot ciocaneau...hmm la usa ciocaneau!!!!!!!
dar macar nu l-am lasat asa...plin.

eu continui cu sanul ca si pana acum si chiar daca-i mai dau cate un bibe, tot nu incep cu altceva. si cred ca-s singura care face exact pe dos de cum ii spune dr.
voi faceti cam dupa cum va spun doctorii vostri, in schimb eu nu-s de acord cu ea si fac cum ma taie capul. adica de aia va tot intreb pe voi ce si cum faceti ca dupa voi ma iau..si dupa cum o sa-i mearga lui cand vom incepe.
mai peste cel putin 1 luna.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

vezi bau-bau ca ziceai ca intri tu si pleaca toata lumea. na ca nu-i asa, eu centrz, eu dau cu capul!!!!

glumesc desigur.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput