Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Joy si Pischi sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei

Cristina , chiar ma intrebam ce o fi cu tine...am crezut ca ti-a "decedat" monitorul (Doamne Fereste!).

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ieri, la o maternitate din Iasi, unui membru al DC - "Laura Ioana" - i-a murit fetitza la nastere! Circulara de cordon!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

nu stiu sa spun in termeni academici - adenoidita = iritare a cailor respiratorii, laringita.adik mucii stau doar in nasuc si nu coboara mai jos in gat

m-as plimba si eu cu dar am probleme cu epiziotomia

Super descrierea ta Corapitza!

weekend placut!

A, era sa uit, am facut si eu chec-ul tau bb alinus
si a iesit f bun, delicios, desi cam ingrasa ;a iesit bun desi nu am avut ton cu suc de rosii, nici ulei de masline , nici amande

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Vreau si eu reteta de chec va roooog,ca nu stiu unde sa o gasesc si nu am timp sa caut in urma ca sa o gasesc.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pischi si Joy sa va traiasca tzontzoneii! Sa fie voiosi si zgomotosi ( numai ziua!, noaptea sa doarma) si plini de energie.

Lavi, ba chiar te rog sa-mi dai mai multe cind este cazul; ca daca nici tu nu ai insistat cu glutenul si bananele ca sa ne avertizezi pe toate, atunci nu stiu cine a mai facut-o, si chiar este pacat sa-ti bati gura de pomana.
Am gresit cind am spus grau , sint de fapt fulgi de ovaz , sint pentru incepatori si nu scrie absolut nimic despre gluten. Cind am inceput sa i le introduc am cautat si aici : http://www.csaceliacs.org/gluten_grains.php
Zi-mi te rog, stii cumva daca si astea contin gluten ?

Lavi, cu draga inima as sta eu in Tineretului, vis-à-vis de parc, acolo locuiesc ai mei, insa au o pisica (eu sint alergica la pisici, nu pot dormi cu ele in casa) pe care vor sa o dea pe perioada cat voi sta acolo ( nedeterminata , inca). Eu nu pot accepta sa dea pisica fiindca vin in tara. Este si ea un membru al familiei, totusi ( si ai mei o iubesc la nebunie). Pe Magistrala stau bunicii, insa bunica mea are nevoie de liniste, de odihna, vreau sa o tin departe de plinsete de bebelus, de du-te vino in casa, etc. In Iancului stau unchiul si matusa mea ( sora mamei, care-mi este si cea mai buna prietena si confidenta,cu ea am putut discuta absolut orice ). Ei au o casa in afara Bucurestiului unde se va duce unchiu-meu ( matusa-mea inca lucreaza) asa ca practic, mie imi ramine apartamentul pentru cea mai mare parte din zi. Cel mai nasol este ca stau la etajul opt si eu nu mai sint obisnuita cu inaltimile.
Socrii stau prin zona Herculane. Of! Am si uitat de soacra. Va trebui sa stau vreo saptamana si pe la ei, dar nu-i bai, trebuie sa-si vada nepotica – este singura , restul sint baietei- . Stiu ca sint rea, dar nu mi-e dor de soacra. De restul familiei lui,mi-e dor, insa.

Dordia,nu stiu daca mai sint si altele, eu il am doar pe cel de pe link-ul trimis. Canta dumnezeieste, cind ascult seara "Nella Fantasia" pling instantaneu.

un sfarsit de saptamaina frumos si luminos!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina am mai gasit un album cu cantece de craciun!!! Suuuuper!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia nu-mi vine sa cred. Ce nasol!!! Dumnezeu sa-i odihneasca sufletzelul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Cristina , dam si noi datele pentru tabel : 7,700kg si 65 cm.
Am uitat sa le dau ieri cand ne-m intors de la dr.
Noi despte diversificare...doar cereale cu lapte seara si ziua mar ras cu cereale.Atat.Suc a vrut doar cateva zile apoi nu,mai facem pauza careva zile si apoi reancepem.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Pischi , Joy, sa va traiasca bebelacii!

Lavi, eu cu intarcatul am procedat exact cum m-ai sfatuit tu, mai putin aplicat varza pe sinii, ca nu a fost cazul!Kestia cu saritul meselor merge ff bine, si ca sa nu ai probleme este bine sa te intinzi pe o perioada mai lunga de timp, eu stiu ,2 luni, dar daca ai lapte ff mult kiar si trei luni!

Feli, unde ai citit de "Laura Ioana"?

Corap, ti-am admirat ardeiasul!Doamne , e o minunatie!Tu kiar l-ai scos afara fara sosete (l-am vazut asa intr-una din poze, mortala de-altfel aceea poza)

Meems, m-am uitat si la albumul tau, mai dar tu esti tare frumusica si nu ti-as da mai mult de 23 de ani!Riana iti seamna, si sa stii ca Simon a cam pus okii pe ea!Sper ca si ea sa-l accepte, kiar daca e mai mic cu 10 zile!

Feli, ma laudam la tine ca Simon al meu doarme noaptea de rupe patul, iata ca aseara surpriza, s-a trezit la 3,30 i-am montat una suzeta dar nu a mers decit o ora, apoi urla de foame!
Asa ca nu e bine sa ma mai laud, ca imediat se intimpla vice-versa!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am citit la "Odisee..", gravidutzele de martie-aprilie. Din pacate, e al doilea caz din grupul lor...

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput