Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Am trimis in contul comun "Meniul disociat-MONTIGNAC"!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai, Buluci draga, tu chiar ma faci sa rosesc Multumesc de complimente, ti-am zis ca eu si la suflet ma simt tare "tinerica", daca stau sa ma gandesc ca anul asta implinesc 27 de ani, mi se par povesti! Zici ca Simon al tau incepe s-o indrageasca pe fiica-mea? Pai, poate le facem "lipitura". Si sa stii ca Rianna e mai draguta in realitate decat in poze (eh, fiecare cioara isi lauda puiul, nu? ) Sincer, nu mi se pare extraordinar de fotogenica, parca nici o poza nu o arata cum o vedem noi in realitate. Deci, iti dai seama ca atunci cand s-or intalnii plozii nostri, va fi dragoste la prima vedere

Pe o nota mai serioasa, am citit si eu de Laura Ioana, saraca femeie cred ca e distrusa... Si mai e o mamica din grupul lor, Kim, care a avut probleme la nastere (ea, nu bebele), dar se pare ca e pe drumul cel bun si se va reface. Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna! JOY si PISCHI - La multi ani! pentru puiutii vostri, sa creasca mari, frumosi si sanatosi.
TANIA - multam de idee.
Noi am fost ieri la medic si ne-a dat Ophtametasone pentru nasuc, Amoxicilina, Panadol Baby si sirop de tuse pentru restul recelii.
LAVI02 - merci de "urecheala".
Noi nu suntem asa avansati cu diversificarea, suntem la nivel de suc de fructe (portocala, mandarina, mar), suc de morcov combinat cu suc de fructe si cereale fara gluten (care nu prea ii plac). Am incercat si cu supita si... vom mai insista. nu a patit nimic de la o lingurita de iaurt de fructe, dar vom incerca mai tarziu sa le introducem in alimentatia curenta.
Multumim de idei, in legatura cu imbracatul cand iesim afara. Adevarul este ca noi (eu si sotul) suntem frigurosi, iar pe la Perosani nu a fost atat de cald incat sa iesi in tricou, inca. :((
In rest pupici la toate fetele si o duminica faina!

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

raspund rapid.

Joy si pischi - la multi ani!!!

Ina! pai ovaz in engleza se zice oat, m-am uitat si in dictionar. SI pe site-ul indicat de tine zice ca oat e incompatibil cu gluten-free diet. Asta asa, ca sa verific pt ca din cultura mea generala: grau, orz, ovaz, secara au gluten si numai orez, porumb si tapioca n-au.
Asa ca ia pune tu deoparte cutia de ovaz si da-i inainte cu oricare din cele 3 o-p-t separat sau in cumbenatie. Sa nu-ti sensibilizezi pufoasa, ca-i pacat. Si pentru ce?

Lasa, ca si in Iancului esti vecina cu cineva drag de pe aici si ai aproape parcul national.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si noi pe-aici, ca de cand a dat caldura, ori suntem afara, ori dormim, ca deh, alergam...

io mi-am reluat obiceiul de a-i face suc lu andrei, si cu ocazia asta am inceput sa-i dau si fetei. deocamdata mar... ca e usor sa dai de-o parte 3-4 lingurite de suc cand bagi storcatorul pt un pahar mare. asa ca se cheama ca am inceput si noi cu "altceva", uf, si tare greu e, ca am uitat cum e cu astia mici care nu stiu sa inghita, si din exces de zel scot cu limba totul afara, apoi se zbat ca nu mai au nimic in gurita!!
toate ca toate, da' na, am ajuns si eu sa "simt" ca parca nu se satura, sau poate unde ea a fost exagerat de cuminte si acum se agita, zic eu asa... am revenit la ceai si sa vedem daca se schimba ceva, ca mananca cu pofta si interval scurt. incep sa am emotii la urmatoarea cantarire peste 2 saptamani, dar daca nu ia mai mult de 250g in luna a 5-a incep diversificarea. numai bine, au iesit urzicile, se face acum stevia si spanacul.
acum probabil multora o sa li se faca rau cand o sa vada cifra, dar eu ma declar multumita daca imi ia macar 300g luna asta. ma mananca mainile sa-i bag seara cereale (apropo, i-am luat de la bebelac fulgi de orez), dar n-ar mai fi relevant cantarul, asa ca mai astept.

ca veni vorba de cereale. eu optez pt cele fara lapte, din simplul motiv ca lapte praf am deja. apoi, la cele cu lapte, trebuie sa respecti masurile de pe cutie. ca e doza de lapte care trb mentinuta. in timp ce la astea fara lapte, poti pune tu cat vrei, daca vrei mai moale, pt bibe, sau mai tare, pt lingurita.
pentru cine vrea sa puna in ultimul biberon, de preferat sa ia fara lapte. ca sa nu=si faca probleme de concentratii.

si gata, ca v-am stresat destul.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

uite ca apar si eu din nou....

acum, sa stiti ca o luna mi-a fost calculatorul stricat si americanii astia cat de americani is iei tot nu i-au dat de cap....decat intr-un tarziu.

am vazut panoul cu poze noi- Raluca simineif si amalia lui bbalinus sunt tare cochete cu palariuta, baticut...da las ca nici ceilalti bebei nu sunt mai prejos....

ina- rachelina ta mananca bie, bine din cate am citit....

despre al meu guguloi bun ce sa zic:doarme noaptea, rade ziua si vorbeste, vorbeste pe limba lui...
a invatat sa se dezveleasca si ieri a reusit sa o apuce pe Lia de par si sa traga cu incredere-si avea baietul meu asa o fata multumita-ca de obicei ea-l mai plezneste(din dragoste desigur)...

sa va fie bebeii santosi, frumosi si mancaciosi....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Vreau sa ma lud si eu cu una bucata dinte . E marita si roade tot ce prinde saracuta dar i-mi e asa de draga...si sunt asa de mandra de ea...

Vreau si eu reteta de chec a Alinei, unde o gasesc? Nu stie nimeni? Ca m-ati facut curioasa,e interesanta combinatia de peste cu migdala si masline in chec

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Din pacate, azi nu am avut timp sa raspund la intrebari. O fac maine. Noapte buna!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am intrat doar ca sa va salut, sa stiti ca suntem okea-dokea, amu ca a venit taticutzu-cutzu acasica!

Sper sa zic mai multe domani!

PS - Feli, ai gasit de toate in Carrefour?

Dordia- poate ne improprietaresti cu termosul tot domani! Vorbim!

Noapte buna-buna de tot! Fug la baitza - a noastra, a adultilor, si nani!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Salutare,
Dienuta, ti-am vazut pozicele... frumos Lucusoru'; m-am minunat si nu am putut sa nu ma intreb cum, oare, ii sta caciula pe cap, ca Lizutza mea are un dar de a-si zbura caciulitele... Ia uita-te cum am gasit-o intr-o dimineata,
poza
caciulita fiind din aia care se leaga sub barbie! Asta inseamna ca Luca e un copil cuminte... nu zgatiutza ca a mea. Pupici la copii cuminti.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput