The best of aug-sept-oct 04 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Am uitat sa ma laud.
Aseara eram cu Ale in bucatarie, si ca sa o iau de acolo i-am zis: hai ca e mami desculta si mi-e frig, hai sa imi pun si eu ciorapi. Ajungem in sufragerie si ma asez la calculator. Si cand o vad pe Ale ca vine si se uita la picioarele mele si imi da sosetele (ale mele, erau prin casa). M-a spart! Nu puteam sa imi revin din ras, asa o fata avea cand imi admira picioarele si imi dadea sosetele... fata mamii desteapta!

Cristina si Ale (30.09.2004)

sunt absolut minunati cand ii vezi asa de mititei si cum inteleg ei tot! Doar ca nu pot sa se exprime ca sa intelegem si noi tot, in rest!... ce minuni ne-a daruit D-zeu!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pupam si noi pe toti si pe toate. Multumim de aprecieri.

Aissa vezi ce minte au? Chiar ma minunez cum ii duce mintea. Dia mea cand merge desculta pe gresie face uf uf si se cuprinde cu bratele ca si cum i-ar fi frig, iar daca o trimit sa isi i-a papucii de casa se incalta singura. Deci mai sunt pe planeta nu suntem unice cu dintisorii. Sunt prin parc de 8 luni si au gura plina de dinti si cand le zic cat are Didiuta vad asa o surprindere totala dar nu ma deranjeaza.

Am fost de dim. cu ea la biserica mai ce a facut pe acolo de nu am mai apucat sfintele daruri. Tipa la mama o striga mamaie cand o laum in brate se uita la toti si le zicea ca "pa pa" pupa tot ce prindea lemn scaun covoare de nu mai statea lumea serioasa deloc asa ca am plecat ca faceam pacate nu mai asculta nimeni slujba.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA -DIANA *** Raza de soarePaula-DianaNoiDIDIUTZA
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by danina

se uita la toti si le zicea ca "pa pa" pupa tot ce prindea lemn scaun covoare de nu mai statea lumea serioasa deloc asa ca am plecat ca faceam pacate nu mai asculta nimeni slujba.

Eh cum naiba sa stai serios daca vezi asa ceva? Io ca imi inchipui numai si mor de ras, cum erati voi in biserica incercand sa desprindeti copilul de covor!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cris fetita desteapta....te uimesc pur si simplu de multe ori(non-stop chiar) cu ce fac, sau cu ce spun....foarte destepti piticotii nostri!

Danina !Cred ca era mortala Didiutza pupand de zor tot ce prindea in biserica!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa, super faza cu sosetele!!!Eu imi pot imagina mutritza lui Ale bucuroasa ca a adus sosetele pentru mami!!hihi

danina...vorba lui aissa cum sa mai stai serios la o faza de genul asta???

haideti ca am pus si eu cateva poze noi...in albumul din semnatura, asta dupa ce o vreme buna le-am facut private pe toate de frica pedofililor...acu mi-a trecut...pt o vreme

Stefan are muci...asa au aparut ieri dintr-o data, pai ma si miram cum sa scape el dupa ce si eu si Paul am fost vai de noi si plini de muci vreo saptamana...si tot de ieri a inceput o tuse uscata, asta sigur este de la siropuri...asa patim mereu, dupa ce terminam tratamentul cu siropurile ne apuca tusea mai rau dar dupa cum am mai patit...va trece in 2-3 zile, cel mai nasol este ca nu tuseste decat dimineatza pe la 6-7 si in timpul somnului de la amiaza, dar il tine vreo 20 de minute...azi dimineatza cred ca a tusit o juma de ora...asta si pentru ca nu stie sa tuseasca calumea, sa scoata ce are in gat...sau cine stie...sper sa se linisteasca pana maine
Azi l-am dat pe piept cu alifia aia mentolata, am pus un pic si pe bluzitza lui sa se simta mai tare si vad ca sa linistit.

Azi am iesit afara de dimineatza, dupa 10 si abia la 1 am reusit sa-l bag in casa...cu greu mare...sa distrat de minune in curte la nisip, a alergat niste matze din vecini care mai vin si la noi prin curte, si si-a bagat degetul la gainile vecinului unde tati zice ca la ciupit vreuna, nu stiu, era cu tati, eu l-am auzit numai urland disperat, nu se vede nimic...eu am zis ca poate si-a prins degetelul in gard, nu le vad eu pe gainile alea asa artzagoase mai ales ca toata ziua suntem la gardul lor

Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si pitici,

Ma bucur sa aud de toti copilasii destepti si frumosi.I-am admirat in poze pe Stefanelul scump al Anei, pe Didiuta cocheta a Daninei, si pe Dami in bideu.Tare scumpi sunt!Si eu i-am facut Almei niste pozici in dulapul cu tevi de sub chiuveta din bucatarie in care a intrat sa faca ordine si sa inspecteze ca o intereseaza tot ce inseamna teava, tub, surub si alte chestii tehnice. O sa le descarc mai incolo ca acum am alte treburi de aranjat/discutat cu al meu sot.
Aniela, bine ati revenit!Asteptam pozici!
Anamari, ma bucur sa mai aud de voi!
Andora, Ana, multumesc de intrebare. Urechea mea face mai bine, nu mai am dureri, doar o senzatie de deranj si nu prea aud cu respectiva ureche (dr mi-a zis ca e doar ceva temporar si ca va fi Ok pana la urma;sper si eu sa fie asa).Cat despre gradina, Andreea, deocamdata s-a demolat ce era de demolat, adica bradul+ tufele de dafin,am comandat lemn de gard (care o sa-l avem doar de Pastele catolic, deci mai am ce astepta eu si trebuie sa o pazesc pe Alma non-stop, mai ales ca deschide singura usa dinspre gradina daca nu e inchisa cu cheia) si am ales modelul de casuta.Mda, mai urmeaza sa curat si sa strang eu pe-acolo zilele astea (sa vad cand ma vor lasa Alma si agenda))
Aseara am fost cu tati al nostru la cheful de la firma si m-am destrabalat putin pe ringul de dans, mai ales ca era formatie care a cantat live (a cantat si melodia celebra a lui O-zone in romaneste si melodia cunoscuta a lui Akcent).
Azi sunt super fericita.Am aflat ca a nascut prietena mea Adriana de la Cluj (azi-noapte) o fetita sanatoasa si frumoasa (asa au zis si ea si sora-mea), Brianna-Antheea, de 54cm (mare ca tata-sau). Nu vreau sa va zapacesc cu toate detaliile. Cert e ca pe mine m-a bucurat vestea nespus de tare (si m-am gandit sa o impartasesc cu voi) si ca abia astept sa le vad.Din pacate doar in septembrie o sa aterizez si pe-acolo.
Va pup pe toate si fug la tratative si discutii.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Daniela ma bucur ca ti-e mai bine urechea! sa treaca de tot!
Felicitari pentru prietena ta si bebelusa ei!Sa fie sanatoase amandoua!(nu stii unde si cu cine a nascut in Cluj?)

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Avem si noi poze proaspete in albumul de pe Yahoo!!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pufymic su per poza cu tatzele si cum pune jucaria sa pape probabil de acolo. Cred ca ati vazut poza in care Diutei cand am pus-o langa o statuie a luat-o de sfarcuri cum face cu mine si acum imi ridica bluza cand ne jucam si vrea sa ma apuce de ele uneori sa ma muste rau si chiar ar vrea sa mai suga...

Danyce pai nu iti mai faci probleme cu reparatiile daca e asa cu Alma asa mester mare .

Da fetelor asa am patit eu azi de mama cand a ajuns acasa a zis sa nu ne mai prinda la biserica ca facem lumea sa rada si nu e bine, dar radea si ea in hohote cand ii povestea lui Paul.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
MAi mai ce baietei draguti am vazut eu in dimineatza asta ..pe Alesio si Stefanutz..cate un de la noi pt fiecare.
Danina-am ras cu lacrimi imaginandu-va pe voi in biserica...hai sa va povestesc o faza asemanatoare..vine la valcea preotul sa sfinteasca casa..si statea Ina cuminte la mine in brate si ma mangaia..la un moment dat pune mama pe sutien si incepe sa strige (in timp ce preotul canta acolo)... "MMM...ite..tzitzi..mai..tzitzi"..si ma si tragea de sutien in timpul asta...asa ca imaginatzi ce seriosi am mai putut fi noi .

Am pus pozici noi incepand de AICI

Hai pupici..revin putin mai tarzior...o saptamana minunata

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput