The best of aug-sept-oct 04 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Neata, ca tot e sezon avem si noi poze proaspete la semnatura.
O sa vizionez si eu cat de curand pozele voastre. Va pup si fug ca vrea tati sa citeasca ziarele.
Cristina si Ale (30.09.2004)
danina spune:
Anielas ai fost ieri cu Inutza in Herastrau cumva pe la 17:30? Mai bine zis bunicii sau altcineva??
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
nature spune:
Neata mamici, frumoase poze!!!
Vroiam sa va intreb daca ati inceput sa va ganditi la vacanta....Ce planuri aveti? Eu ma tot gandeasc pe unde sa mergem cu Ilinca si, mai ales, pe unde sa o trimit cu bunicele, la vara. As vrea sa stea cat mai mult plecata din Bucurestiul asta care o sa fie fierbinte...Ma gandeam sa plecam la mare 2 sapt, la Vatra Dornei inca una si apoi sa o las cu mama la Vatra Dornei, vreo 10 zile....Pacat ca eu nu o sa am prea mult concediu....
Colegii mei imi tot povestesc de un loc superb in Grecia, f. potrivit de mers cu copiii...Cu o plaja privata, unde sunt doar doua hotelutze...Caut acum pe net sa vad ce gasesc( Porto Koufo se cheama...).
Dar cu cortul voi obisnuiati sa mergeti la mare? Eu sunt o 2 Mai-ista convinsa, doar ca anul trecut am renuntat la cort...Ma gandesc sa reiau bunul obicei, am vazut ca sunt copii care stau la cort...Nu stiu...Voi ce parere aveti? Sunt bebeii nostri prea mici sa stea la cort?
Hai ca v-am ametit cu atatea intrebari existentiale:))
PS: in WE i-am cumparat Ilincai tricicleta si nu e nimeni mai mandra decat ea!
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
anielas spune:
Danina-nu am fost ieri in Herastrau...sambata am fost..ieri am fost la Zoo
Am vazut impreuna cu Inu pe Ae(Ale) cea scumpica
Nature-si eu ma tot gandesc unde sa o duc pe Inu la vara..oricum o sa mearga in vacantza la bunici la tzara..si as vrea sa o duc si la mare...dar imi e teama sa iau bilet sau ceva de pe acum..sa nu nimerim vreme urata..
Cu cortul noi am tot mers la munte..dar parca mi se pare prea mica Ina acum sa o luam cu cortul cu noi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
anielas spune:
Am uitat...Nature-de unde ati luat voi trici pt Ilinca si cat a costat...ca noi inca nu am luat...tot prospectam..dar cum iau banii vreau sa-i cumpar si ei neaparat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
nature spune:
Anielas, am tot cautat si noi prin oras, si pana la urma i-am luat din Obor, cu 1.500.000 lei.Scumpa si nu cine stie ce, mult plastic, dar sa stii ca am tot studiat oferta de trici si ceva mai destept nu am gasit.Trici din metal si mai rezistente erau prea mari pentru Ilinca, asa ca ne-am multumit cu asta.
Standul in Obor e pe latura din dreapta ( cum stai cu fata la mag Obor, pe partea cu Primaria sect.2). E imp sa nimeresti raionul, pentru ca aceeasi tricicleta era cu 3-4 sute de mii mai scumpa trei raioane mai incolo:((. Am fost si in Unirea si acolo costa peste 2 milioane, in Cora nu au....
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
danyce spune:
Avem si noi in sf pozelepromise de ieri.
Le-am admirat si noi pe frumoasele domnisoare:Ina si Ale(le pupam si pe ele si pe mamici).Si pe Alesio nazdranel de Pufymic l-am vazut.Pupici multi si voua!
Nature, si noi am programat o serie de escapade pt mademoiselle pe anul asta:sf lui mai in Franta, in iulie la mare aici cu cortul (deci noi ne aventuram, ce-i drept ca al bunicilor cort e unul super si se monteaza pe remorca masinii, are paturi cu saltele si niste dulapuri mici,un mini aragaz si ustensile), in august- septembrie in Romania la bunici...in rest mai vedem noi.O sa vina si matusica si bunica aici in vizita, deci vor fi destule momente de distractie.In plus s-au oferit 2 cupluri de prieteni buni sa o tina pe Alma la ei pt cateva zile.Nu stiu ei ce-i paste!
Fug repede ca vine un nene pt niste traduceri si Alma a dat deja iama-n cartile mele.O zi excelenta va doresc si va pup pe toate,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
LA MULTI ANI RAMONA!!!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
Acum "devorez" poze cu fete superbe(Inutza si Ale sau Ale si Inutza cum vreti voi )!Scumpici foc!
Patricia sa stapaneasca sanatoasa Ilinca trici si s-o tina cat mai mult!Si noi am vrea sa mergem la mare anul asta.....dar depinde de burtoi!
Danina si eu m-am distrat tare de el, dar de fapt isi baga jucaria in san....ca el zice ca acolo e "bununau"(adica buzunarul lui)!
Azi m-am tot minunat de el cat e de inventiv....numai te miri ce mai nascoceste!(si nu intotdeauna pe placul lui mama-sa...)
Editez ca tocmai am deschis si pozele cu Alma!Ce dulce-i cu gluga aia galbena!
Pupici!
Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
La multi ani, Ramona!
La multi ani, Cristina! (cu scuze pentru intarziere)
Bine ati venit, Susulina si Jady!
Incerc sa ma uit si eu la pozici, din pacatew nu prea am timp. Nu am reusit decat sa-l vad pe Dami in bideu . Ce mutrita de smecheras a facut!
Ania bine ai venit! Ce dor mi-a fost de voi ... Chiar ma gandeam ieri ca e cazul sa apareti! Hai ca te astept al palavre cand poti!
Fetele, ne-am luat si noi trici - 1.250.000 de la un magazin de langa noi. Dodolina e tare incantata de ea numa ca se tot catara in picioare pe scaunel si deja a luat doua trante!
Ieri am stat aproape numai pe afara. Dimineata am iesit noi doua "ca fetele" in parc nu mai fusesem de mult singurele. Apropos, Andora pe unde umblati?
Sunt cam enervata ca am vazut 4 restaurante si nu ne-a placut nimic. Si asa sunt putine care mai au liber si alea nu-mi plac!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Patrice stie prietena mea o vila la 2 Mai super misto de mers cu copii - au camere cu baie proprie, bucatarie, jucarii pentru copii in curte (tobogan, etc), restaurant cu terasa proprie, unde poti manca linistit in timp ce stai cu ochii pe progenitura care se joaca in curte.
Noi vrem sa mergem acolo o saptamana, cred ca la inceputul lui iulie. Daca te intereseaza, zi!
In rest, ne-am gandit sa mai mergem si la munte o saptamana. Noi doi o sa plecam la Viena, tot asa, o saptamana, iar pe Dodo o trimit vreo luna cu ai mei la Tg. Jiu (de acolo e mama si au o casa cu curte tare misto)
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI